Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε ένας τεχνικός και μου πέρασε τα windows 7 64 bit, από εκείνη τη στιγμή δεν έχω ήχο στα ακουστικά που συνδέονται στο μπροστινό μέρος της μονάδας. Τα ηχεία παίζουν κανονικά. Η κάρτα ήχου είναι Philips SAA713X, Hybrid Capture Device. Βρήκα κάποιους οδηγούς, όμως δεν ξέρω που να τους περάσω. Είναι ζιπαρισμένο το αρχείο, το ανοίγω και δεν έχει εγκατάσταση. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.  :)

Δημοσ.

τι αρχειο εχει μεσα στο ζιπ?

Αυτά γράφει! 
3xHybrid.cat

3xHybrid.inf

3xhybrid.PNF

3xHybrid.sys

34CoInstaller.dll

Τώρα πήγα στις συσκευές και την κάρτα ήχου δεν την βλέπω πια! Κάτι απεγκατέστησα πριν με ενα πρόγραμμα, αλλα τα ηχεια συνεχιζουν να παιζουν κανονικα! Βοήθεια σας παρακαλώ. 

Δημοσ.

Το κατέβασα και συνεχίζω να μην έχω ήχο στα ακουστικά, έχω μόνο στα ηχεία. Την κάρτα ήχου συνεχίζω να μην την βλέπω. Στη διαχείριση συσκευών μου έβγαλε στις άλλες συσκευές ένα ερωτηματικό κίτρινο στον ελεγκτή πολυμέσων, πάτησα εκει και μου λεει

Δεν έχουν εγκατασταθεί τα προγράμματα οδήγησης για αυτήν τη συσκευή. (Κωδικός 28)

Δεν έχει επιλεγεί πρόγραμμα οδήγησης για το σύνολο ή το στοιχείο πληροφοριών συσκευής.

Για να βρείτε ένα πρόγραμμα οδήγησης για αυτήν τη συσκευή, κάντε κλικ στο κουμπί "Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης". το πάτησα αλλά δεν βρίσκει κάτι.
Δημοσ.

Το εκανες install;

Λοιπόν το έκανα install αλλα ισως επειδη δεν εβρισκε την καρτα ηχου δεν περασε σωστα. Τωρα η καρτα ηχου επανηλθε, βρηκε το πρόγραμμα των windows ενημερωση στο νετ. Το θεμα ειναι πως παλι ο ηχος, δεν υπαρχει στα ακουστικα. Θα το ξαναπερασω αλλη μια φορά τωρα που περασε η καρτα ηχου, και θα κανω μια επανεκκίνηση, και θα σου απαντησω τι έγινε 

Λοιπόν το έκανα install αλλα ισως επειδη δεν εβρισκε την καρτα ηχου δεν περασε σωστα. Τωρα η καρτα ηχου επανηλθε, βρηκε το πρόγραμμα των windows ενημερωση στο νετ. Το θεμα ειναι πως παλι ο ηχος, δεν υπαρχει στα ακουστικα. Θα το ξαναπερασω αλλη μια φορά τωρα που περασε η καρτα ηχου, και θα κανω μια επανεκκίνηση, και θα σου απαντησω τι έγινε 

Πέρασε σωστά αλλά δυστυχώς ο ήχος δεν υπάρχει στα ακουστικά. Κάποια άλλη σελίδα μήπως το έχει να το περάσω απο εκεί? Επίσης μήπως έχει να κάνει κάτι σε σχέση με τον ήχο? Πήγα κάτω δεξιά στην οθόνη και πάτησα στο μεγάφωνο δεξί κλικ και βγάζει κι εκεί κάτι εξόδους κλπ...

To κατέβασα κι απο εδώ http://www.drivermax.com/driver-download/0/MEDIA/Philips/Philips+SAA713X,+Hybrid+Capture+Device το έκανα εγκατάσταση και πάλι τίποτα, έχω ήχο στα ηχεία και οχι στα ακουστικά....Μήπως είναι κάποια άλλη η αιτία????  :mellow:

Δημοσ.

Ό,τι να ναι..σπατάλη bandwidth είστε μερικοί. :devil:

Τα ακουστικά συνδέονται σε θυρα στη μονάδα ,που με την σειρά της συνδέεται στην μητρική...αν δεν εγκαταστήσεις τον audio driver της μητρικής,ήχο δε θα ακούσεις φως δε θα δεις..ευλόγησον αγαπητή Κάτια 2.

Δημοσ.

H philips δεν ειναι καρτα ήχου αλλα καρτα τηλεόρασης και παιδεύεσαι χωρις λογο......

Το πιο πιθανο ειναι οτι η καρτ αηχου σου ειναι realtek και χρειαζετσαι  τους drivers που θα βρεις εδώ!!

http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false

Δημοσ.

creative sb audigy ειναι παιδιά, έκανα αναβάθμιση και σε αυτήν, γενικά αναβάθμισα ό,τι έχει να κάνει με τις συσκευές ήχου. Μετά από πολύ ψάξιμο στο νετ, είδα πως πολλοί που είχαν περάσει τα windows 7 64αρια, αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα. Θα τηλεφωνήσω στον τεχνικό που μου έκανε φορματ και  έβγαλε τα vista και μου πέρασε τα 7 να έρθει να το δει! Ευχαριστώ πολύ για όλη την προθυμία σας και το χρόνο που ξοδέψατε για να με βοηθήσετε. Όσες συμβουλές βρήκα στο νετ, τις δοκίμασα. Ίσως να υπάρχει και κάποια ασυμβατότητα. Όταν μου πει ο τεχνικός τελικά ποια ήταν η λύση (αν υπάρχει φυσικά) θα την γράψω και εδώ για όποιον αντιμετωπίσει μελλοντικά πρόβλημα. Καλό βράδυ.  :)

Δημοσ.

Ό,τι να ναι..σπατάλη bandwidth είστε μερικοί. :devil:

Τα ακουστικά συνδέονται σε θυρα στη μονάδα ,που με την σειρά της συνδέεται στην μητρική...αν δεν εγκαταστήσεις τον audio driver της μητρικής,ήχο δε θα ακούσεις φως δε θα δεις..ευλόγησον αγαπητή Κάτια 2.

Για τον εαυτο σου μιλας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...