gasgounis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Να κανω και εγω μια ερωτηση: στον ουρανο και στη πορτα του πορτ μπαγκαζ ειχε φυγει το βερνικι (εγω νομιζα το χρωμα οτι ξεθωριασε αλλα σε συνεργειο και σχετικ8 μαγαζι λενε οτι ειναι το βερνικι). Το παω λοιπον σε μαζαγι απο αυτα τα γνωστα που υπαρχουν σε πολλα μερη στην αθηνα. Η απαντηση ητσν οτι θα ξυσουν ολο τον ουρανο και την πισω πορτα να φυγει ολο το βερνικι και περασμα ξανα. 3 4 μερες αλλα και 330 ευρω + ΦΠΑ. Δεν νομιζετε οτι ειναι λιγο ακριβα? Μιλαμε για μικρομεσαιο αυτοκινητο σχεδον 20ετιας. Δυστυχως το αυτοκινητο εχει φαει απειρο ηλιο στη ζωη του και λεγαμε να το φτιαξουμε λιγο. Απλα με χαλασε το νουμερο που ακουσα...
georgeγ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, gasgounis είπε Να κανω και εγω μια ερωτηση: στον ουρανο και στη πορτα του πορτ μπαγκαζ ειχε φυγει το βερνικι (εγω νομιζα το χρωμα οτι ξεθωριασε αλλα σε συνεργειο και σχετικ8 μαγαζι λενε οτι ειναι το βερνικι). Το παω λοιπον σε μαζαγι απο αυτα τα γνωστα που υπαρχουν σε πολλα μερη στην αθηνα. Η απαντηση ητσν οτι θα ξυσουν ολο τον ουρανο και την πισω πορτα να φυγει ολο το βερνικι και περασμα ξανα. 3 4 μερες αλλα και 330 ευρω + ΦΠΑ. Δεν νομιζετε οτι ειναι λιγο ακριβα? Μιλαμε για μικρομεσαιο αυτοκινητο σχεδον 20ετιας. Δυστυχως το αυτοκινητο εχει φαει απειρο ηλιο στη ζωη του και λεγαμε να το φτιαξουμε λιγο. Απλα με χαλασε το νουμερο που ακουσα... Το βερνίκι υπάρχει για να προστατεύσει το χρώμα.Αν έχει φύγει το βερνίκι πιθανότατα εχει παθει ζημιά και το χρώμα.Να του ρίξουν νεο βερνίκι απο πανω δεν το βλέπω και τόσο καλό.Επίσης κουφό μου φαίνεται πως μπορούν να ξυσουν μόνο το βερνίκι και να το αφαιρέσουν χωρίς να κάνουν ζημιά στο χρώμα
Mansora Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Για 3 4 μέρες δουλειά χοντρικά 30 ώρες με κοστος υλικών νομίζω είναι νορμαλ τιμή που βγαίνει 10€ την ώρα . Το ότι είναι μικρομεσαίο αμάξι 20 ετιας με μικρή αξία δεν σημαίνει κατι. Ίδιο ρεύμα θα κάψει ίδιο κοστος υλικών θα έχει και προφανώς λόγω παλαιότητας θα έχει και περισσότερη δουλειά από ένα πιο καινούργιο.
gasgounis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Αρα απορριπτεται ο συγκεκριμενος μαστορας; θα τον παρω μεσα στην εβδομαδα να μου ξαναπει τι θα κανει, μηπως καταλαβα κατι λαθος. Και θα ρωτησω και αλλου, να εχω συγκριση. Για ηλικια οχηματος, περισσοτερο πληροφοριακα το λεω
Deanne Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Στις 12/7/2015 στις 2:24 ΠΜ, Expertr είπε <p>Για τοπικη ξερω ατομο με 70€ ...70€ παιρνει για βαθουλωμα που εχει φυγει το χρωμα πχ κτλ..Τωρα για ολη αυτην την γρατζουνια δεν ξερω ποσο θα παρει αλλα οσον αφορα αυτο με τον φουρνο, βαζουν λαμπες ειδικες απο κοντα για να το στεγνωσει και να το "ψησει"</p> Καλημέρα σας.Αμ ν ισχύει ακόμα,μπορείτε να μου στείλετε πληροφορίες ?Ευχαριστω πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα