Liverpool89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Καθε φορα που θα πλυνω το αμαξι βλεπω και νεες γρατζουνιες. Απορω με τον εαυτο μου καθε φορα, το προσεχω και στο παρκαρισμα, στο δρομο παντου, εχω καταλαβει οτι οι αλλοι δεν σεβονται την ξενη περιουσια.. Το χα παρκαρει μεσα στην αυλη του σπιτιου μου, το πλενω τσουπ τρεις μικρες γρατζουνιες λες και καποιον κλωτσισε το χωμα προς την πορτα μου.
Tenshi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Υπάρχει ενα ποιο fundamental πρόβλημα, ο Έλληνας δεν σέβεται τον εαυτό του, πόσο μάλλον τους γύρω του ή ξένη περιουσία. Ανάσες... ανάσες... 1
RottenLungs Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Το αυτοκίνητο αν το παρκάρεις εκτός πάρκινγκ, δεν έχει νόημα να πολυ σκέφτεσαι για γρατζουνιές κτλ. Απλα κάθε μέρα θα βλαστημάς. Εγω που το παρκάρω Ζωγράφου, ανα περιόδους βρίσκω και κάτι μικρό όταν πάω να το πάρω.
ababapanos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπερα , για να μην ανοιγω νεο θεμα ας γραψω εδω....εχω ενα hyundai ι30 , χρώματος κόκκινο (οχι μεταλλικό ) ,αρκετά ταλαιπωρημενο , με αρκετές ατέλειες, σκέφτηκα αρχικά για βάψιμο στο ιδιο χρώμα οπου μου έδωσαν τιμη στα 1200 ευρω. Στην συννεχεια σκέφτηκα αφου θα μπω στα εξοδα και στην ταλαιπορια μήπως με την ευκαιρία που θα το βαψω να το αλλάξω χρωμμα και να το κανω ασπρο μεταλικο που παντα ηθελα , και η τιμή που μου έδωσαν για βάψιμο μεσα - εξω ειναι 1.500 ευρω. ( Ολα αυτα σε 2 φανοποιια εδω κερκυρα οπου μενω. Θελω αρχικα να μου πειτε αν οι τιμες αυτες ειναι καλες και αν γενικά ειναι καλή η ιδέα . Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2016 από ababapanos
xpapias Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μην το κάνεις. Ειναι ήδη πολυ ομορφο. Και μεγαλύτερη φθορα το βλεπω να στο λυσει καποιος φανοποιος μια χαρα αυτοκινητο. Οτι δεν δημιουργει προβλημα δεν το αγγιζουμε.
vaggelouras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Εγω αυτα τα χρήματα θα τα εβαζα σε ζαντα και wrapping
aGka8l Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αν θες να δώσεις έτσι κ ντε χρήματα καντου γυάλισμα κ ως εκεί μία χαρά τ βλέπω τ χρώμα τ εγω 1
apsogos4ever Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Παιδιά ο μόνος που επιστέυομαι για βάψιμο αυτοκινήτου , έχω βάψει 2 αυτοκίνητα μου ,μέσα στα χρόνια και έχω επισκευάσει ένα.Τίμιος πάνω απ όλα η μόνη λέξη που χαρακτηρίζει το παλικάρι.Απο δουλειά εργοστασιακή απλά....
Stavmitsos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Να σαι καλά ρε φίλε, και ψάχναμε κάποιον από πέρσυ τέτοια εποχή. Ευτυχώς ήρθες και μας λύτρωσες. 2
liakinen Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Να σαι καλά ρε φίλε, και ψάχναμε κάποιον από πέρσυ τέτοια εποχή. Ευτυχώς ήρθες και μας λύτρωσες. LOL
4saken Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Παιδιά ο μόνος που επιστέυομαι για βάψιμο αυτοκινήτου , έχω βάψει 2 αυτοκίνητα μου ,μέσα στα χρόνια και έχω επισκευάσει ένα.Τίμιος πάνω απ όλα η μόνη λέξη που χαρακτηρίζει το παλικάρι.Απο δουλειά εργοστασιακή απλά.... Μακρυα απο τον συγκεκριμενο... 1
futureshock Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Παιδιά ο μόνος που επιστέυομαι για βάψιμο αυτοκινήτου , έχω βάψει 2 αυτοκίνητα μου ,μέσα στα χρόνια και έχω επισκευάσει ένα.Τίμιος πάνω απ όλα η μόνη λέξη που χαρακτηρίζει το παλικάρι.Απο δουλειά εργοστασιακή απλά.... μπηκε ο θεουλης ο ιδιοκτητης , εκανε account και διαφημιζει τον εαυτο του. 1
panoskatos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Στις 21/3/2016 στις 11:09 ΜΜ, ababapanos είπε Καλησπερα , για να μην ανοιγω νεο θεμα ας γραψω εδω....εχω ενα hyundai ι30 , χρώματος κόκκινο (οχι μεταλλικό ) ,αρκετά ταλαιπωρημενο , με αρκετές ατέλειες, σκέφτηκα αρχικά για βάψιμο στο ιδιο χρώμα οπου μου έδωσαν τιμη στα 1200 ευρω. Στην συννεχεια σκέφτηκα αφου θα μπω στα εξοδα και στην ταλαιπορια μήπως με την ευκαιρία που θα το βαψω να το αλλάξω χρωμμα και να το κανω ασπρο μεταλικο που παντα ηθελα , και η τιμή που μου έδωσαν για βάψιμο μεσα - εξω ειναι 1.500 ευρω. ( Ολα αυτα σε 2 φανοποιια εδω κερκυρα οπου μενω. Θελω αρχικα να μου πειτε αν οι τιμες αυτες ειναι καλες και αν γενικά ειναι καλή η ιδέα . Ναι η τιμή για μέσα-εξω αλλαγή χρώματος στα 1500€ είναι καλή. Μετέπειτα θα πρέπει να ζητήσεις από τον φανοποιο αποδεικτικό του βαψιματος για να πας στο υπουργείο και να αλλάξεις στην άδεια το χρώμα που έχει δηλωθεί.
BTL Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Εχει κανείς να μου προτείνει κανέναν οικονομικό φανοποιό στην Αττική για βαφή παλαιού μικρού αυτοκινήτου (Swift 20ετίας); Ρωτησα 1-2 αλλά η καλύτερη τιμή που έχω ειναι στο 1000άρικο. Το αυτοκίνητο δεν έχει χτυπήματα, απλά εχει φθαρεί το χρώμα απο τον ήλιο και ξεφλουδίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα