Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτους PaintBull  Γαλάτσι: Πρωτοπαπαδάκη 62 πηγα φιλε μου και απεναντι που εχει CHIPS AWAY αλλα ιδια τιμη μου ειπαν.

δυστυχώς ακριβοί...

με το κουπονι των 58€ ποσο θα εβγαινε; θες 3 κομμάτια ή 2;

κάνε μια ερώτηση και στο pit stop στον πειραιά, ειναι αυτό που ελεγα παραπανω ολικη βαφή με 500€ και οι ανθρωποι ειναι εξαιρετικοί επαγγελματίες...

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν υπάρχει ολική με 500 κάνε τα κουμαντα σου και κάνε την ολική. Αστο και ένα τρίμηνο αν χρειάζεται στη τελική.

• Like 1
Δημοσ.

λόγω μεγεθους θα ειναι κατι παραπανω, αλλα αναλογικά δε πρεπει να του παρουν πανω απο 120 για βαφη 2-3 κομμάτια...

κ. Γιαννη δεν εχεις στην ασφαλεια σου κακοβουλες ενεργειες, δολο κλπ μηπως σε καλυπταν;

• Like 1
Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση-εχει δοκιμασει κανεις φθηνη λυση στο 15ευρω με αλοιφες ιδιου χρωματος απο καταστημα αξεσουαρ η πρακτικερ ???εννοειται δεν θα ναι το ιδιο αλλα για τοσο φθηνα δεν αξιζει???

Δημοσ.

λόγω μεγεθους θα ειναι κατι παραπανω, αλλα αναλογικά δε πρεπει να του παρουν πανω απο 120 για βαφη 2-3 κομμάτια...

κ. Γιαννη δεν εχεις στην ασφαλεια σου κακοβουλες ενεργειες, δολο κλπ μηπως σε καλυπταν;

Θα κοιταξω το ασφαλιστηριο μετα φιλε μου ...Για αυτες τις γρατζουνιες παρκαρισμενο με παρομοιο τροπο μου ζητανε τα 180 ευρω.

Xωρις το βαθουλωμα που προυπηρχε.

post-40980-0-56323300-1436699023_thumb.jpg

Δημοσ.

επρεπε να το μαγκωσεις αυτόν που το εκανε να τους ανοιξεις το κεφαλι σα καρπουζι... καφρος...

Παντως αν βάψουν κ τα 3 κομμάτια (ολική βαφή) δεν είναι παρα πολλά αλλα ρώτα και εκει που σου ειπα...

(για να εχεις μια ιδεα εμενα στην αντιπροσωπεία για ολική βαφή προφυλακτήρα μαζι με ξήλωμα περασμα πηραν 150 απο την ασφάλεια)

• Like 1
Δημοσ.

επρεπε να το μαγκωσεις αυτόν που το εκανε να τους ανοιξεις το κεφαλι σα καρπουζι... καφρος...

Παντως αν βάψουν κ τα 3 κομμάτια (ολική βαφή) δεν είναι παρα πολλά αλλα ρώτα και εκει που σου ειπα...

(για να εχεις μια ιδεα εμενα στην αντιπροσωπεία για ολική βαφή προφυλακτήρα μαζι με ξήλωμα περασμα πηραν 150 απο την ασφάλεια)

Αν τον επιανα ειναι σιγουρο οτι ή θα του εσπαγα ή θα μου εσπαγε το κεφαλι .....

Μου ειπαν για βαφη κατω απο το νευρο της πορτας. Θα ρωτησω και αυτο στον Πειραια που μου ειπες.

Δημοσ.

Γνώμη μ είναι πως δεν αξίζει να χαλιεσαι για γρατσουνιές με αυτά τα 200€ π θα δώσεις πάρε την σύζηγό ένα σκ ν πάτε εκδρομουλα γιατί πάντα θα ναι εκτεθειμένο στον δρόμο κ θα χεις πιθανότητες ν ξαναγίνει ..Στην τελική βρες ένα φίλο του γιου σου με παπί κ πες τ ν σ κάνει μια δήλωση

• Like 1
Δημοσ.

Γνώμη μ είναι πως δεν αξίζει να χαλιεσαι για γρατσουνιές με αυτά τα 200€ π θα δώσεις πάρε την σύζηγό ένα σκ ν πάτε εκδρομουλα γιατί πάντα θα ναι εκτεθειμένο στον δρόμο κ θα χεις πιθανότητες ν ξαναγίνει ..Στην τελική βρες ένα φίλο του γιου σου με παπί κ πες τ ν σ κάνει μια δήλωση

Σε αυτη την περιπτωση δεν φαινεται οτι οι γρατζουνιες δεν ειναι απο ...παπι ?????Οι πραγματονομονες δεν ζητανε να δουν και το παπι ?

Δημοσ.

δε νομιζω οτι γινεται αυτό... φαινεται οτι ειναι με κλειδί... ο πραγματογνώμονας θα δει αυτόν που θα πληρώσει.. και τα δύο οχηματα ομως τα βλέπει η φροντίδα ατυχήματος..

• Like 1
Δημοσ.

Σιγορα εχουν πολύ μεγάλο κέρδος .. Τα 50 απευθείας πάνε σε φόρους αλλά κ πάλι μένουν 100! Τα υλικά άντε ν πάνε 20€ χρώμα βερνίκι στοκος κτλ, συν το μαγαζί,εργαλεία,φούρνο . Η τέχνη όμως του φανοβαφεα είναι κάτι π δε μπορεί ν τ κάνει ο καθένας για αυτό βαρανε στις τιμές .

• Like 1
Δημοσ.

Πολλες τεχνες και επιστημες δεν ειναι για ολους αλλα δεν βαρανε τοσο.....Τι να πουν και οι γιατροι που εχουν κατσει τοσα χρονια στα θρανια και δουλευουν για 1000-2000 τον μηνα με εξαιρεσεις βεβαια...Και πολλοι εχουν και ζωες στα χερια τους και οχι λαμαρινες....

Χθες συγεκριμενα ξερω ομαδα γιατρων χειρουργων  που επι 14 ωρες παλευε να γλυτωσει 27χρονο κοριτσι...Ποσα επρεπε να παρουν αυτοι????

• Like 2
Δημοσ.

Είναι ακριβό το car warping , επειδή κολαει πάνω στην λαμαρίνα υποθέτω ότι θέλει στοκο πάει πολύ εικα το τζιπ στην καλύτερη από 1κ κ πανω

Πιο φτηνό είναι. Έχει και το καλό της εύκολης αλλαγής. Πχ αν το ξανά γρατζουνισουν, θα πάει να αλλάξει μόνο το καταστραμμένο κομμάτι.

Ένα γκρι ματ στο crv θα το κάνει μουναρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...