Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το Honda CRV και ειχε καποιες γρατζουνιες και βαθουλοματακια πολης οπως σχεδον ολα τα αυτοκινητα που κινουνται εδω μεσα στην Αττικη κυριως.

Χθες καποιος πολυυυυυυυυυυυυυ μ@λ@κ@ας ενω ειχα παρκαρει σε παραδρομο κοντα στο metro Χαλανδριου χωρις να ενοχλω κανενα πηγε και μου χαραξε ολη την δεξια πλευρα μαλλον με κλειδι . Στα μαγαζια που κανουν τοπικες βαφες μου ζητανε 180 ευρω για να βαφτον οι δυο  πορτες κατω απο το νευρο και ενα κοματι απο το πισω φτερο .Μετρημενες να ειναι οι ωρες του . Πρωτη φορα μου συμβαινει στα 30 χρονια που εχω ΙΧ.

Δεν ειναι πολλα ρε παιδια ??? Τι κοστος σε χρωμα και ποσσες ωρες δουλεια ειναι ??

Για να βαφτει ολο το αυτοκινητο ποσο αραγε ζητανε ??

Επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι ξερετε καποιον στην Αττικη να κανει δοσεις με γραμματια ή οτι αλλο εκτος πιστωτικες που εχω καταργησει εδω και χρονια ?

Ευχαριστω.

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κ. Γιαννη, εχω μαγαζί (καλό) που κάνει βαψιμό απο 500€ (τόσο πηραν για focus που το εβαψε γνωστός αφου το ειχε αφήσει 1 χρόνο στο εξοχικό του πάνω στη θάλασσα).

Τα 180 μου φαίνονται αρκετά για τοπική, ψαξου λίγο καλύτερα σε αυτα τα μαγαζιά! πανω απο 100-110 δε θα επρεπε να ειναι.

Εμενα με 25 ή 30 μου εφτιαξαν βαθουλωμα στην πόρτα (απο καποιο ξεφτιλισμένο φορτηγατζή/σκουπιδιάρη που να του καει η μιζα που χτυπαει κόσμο βραδυ και την κανει) και μου το έτριψαν/καθαρισαν για να φύγει η μαυρίλα που ειχε αφησει ο προφυλακτηρας του... Επισης για τοπική βαφή (π.χ. γωνίες) μου ειχαν πεί 30 ευρω η καθε πλευρά (ειχαν και κουπονι μεσω deal με 20 τότε αλλα δε το εκανα, ας εχω και 1-2 γρατσουνιες μικρές)

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν...επειδή έκανα ένα πρόσφατο ρετουσάρισμα ελέω κλειδιού,ευγενική χορηγία κάποιου καριόλη στον Πειραιά (έφαγα τον "πατέρα του γενναίου" ρε καριόλη όμως) και έχοντας εμπειρίες τόσο απο καταστήματα τοπικών "βαφών",όσο και απο επαγγελματίες φανοποιούς, η γνώμη μου είναι να πάς σε φανοποιείο για ολική βαφή στα επιμέρους τμήματα που σε απασχολούν.

Το κακό με την τοπική βαφή δέν είναι μόνο οτι θα πρέπει να πετύχουν το χρώμα,πραγματικά αυτό είναι το λιγότερο.Επειδή θα περάσουν με αλοιφαδόρο τόσο το φρεσκοβαμμένο κομμάτι όσο και μέρη με το αρχικό χρώμα (προκειμένου να πετύχουν ομοιογένεια νέου-παλιού χρώματος),θα δημιουργηθούν πανάδες.Κατα πάσα πιθανότητα να μήν είναι ορατές απο κοντά,άλλα απο την σωστή απόσταση και γωνία είναι κάτι παραπάνω απο ευδιάκριτες (και ενοχλητικές).Επίσης,τα μαγαζιά τοπικής βαφής δέν έχουν άδεια για φούρνο,όπερ και σημαίνει οτι η μπογιά δέν στεγνώνει όπως θα γινόταν σε ένα φανοποιείο.Αυτό συνεπάγεται με χαμηλότερη ανθεκτικότητα και κατ' επέκταση μικρότερη διάρκεια ζωής του χρώματος.Μήν σου κάνει εντύπωση αν εν καιρό ξεφλουδίσει η συγκεκριμένη περιοχή (εκτός και αν έχεις ξεφορτωθεί το αμάξι).Προσωπικά,έχω ένα τμήμα στον προφυλακτήρα που το χρώμα έχει γίνει σχεδόν ματ μέσα σε 2 χρόνια απο τότε που το έβαψα.Επέλεξα τοπική με 50 ευρώ παρά ολική με 120.

Το κόστος για μια ολική βαφή είναι σαφώς μεγαλύτερο της τοπικής και παίζει ανάλογα με τον μάστορα και το μέγεθος του οχήματος.Έβαψα εμπρός φτερό (μικρή σχετικά επιφάνεια) με 120 ευρώ και ουρανό (η μεγαλύτερη επιφάνεια του οχήματος) με 140 ευρώ.Σάν δουλειά όμως,δέν έχει καμία σχέση.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Για τοπικη ξερω ατομο με 70€ ...70€ παιρνει για βαθουλωμα που εχει φυγει το χρωμα πχ κτλ..Τωρα για ολη αυτην την γρατζουνια δεν ξερω ποσο θα παρει αλλα οσον αφορα αυτο με τον φουρνο, βαζουν λαμπες ειδικες απο κοντα για να το στεγνωσει και να το "ψησει"</p>

• Like 1
Δημοσ.

Κε Γιάννη επίσης από τη στιγμή που θα βάψετε τις 2 πόρτες θα πρέπει όλη αυτή την πλευρά να την τρίψετε για να φύγει όλο το παλιό βερνίκι στα καθαρά σημεία που δεν θα βαφτούν και να ξαναεπαναφέρετε αυτό το βερνλικι δεν θυμάμαι όμως πως λέγεται αυτή η διαδικασία. Επίσης το χρώμα του αυτοκινήτου σας είναι ένα από τα δυσκολότερα και θέλει μεγάλη προσοχή για να μην φανεί διαφορά χρώματος

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο ομως δεν εξαφανιζει και τις λακουβτσες ....Κοστος ??

Είναι ακριβό το car warping , επειδή κολαει πάνω στην λαμαρίνα υποθέτω ότι θέλει στοκο πάει πολύ εικα το τζιπ στην καλύτερη από 1κ κ πανω
  • Like 1
Δημοσ.

Για δες κ αυτό κ. Γιαννη. Σε αυτούς είχα παει για την παραπανω δουλεια που έλεγα...

Σε αυτους PaintBull  Γαλάτσι: Πρωτοπαπαδάκη 62 πηγα φιλε μου και απεναντι που εχει CHIPS AWAY αλλα ιδια τιμη μου ειπαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...