Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, είχε ανεβάσει ένας τύπος στο μπλα μπλα ένα link το οποίο μέσω Internet έστελνες και free SMS, έκανα ένα test και μου ήρθε το μήνυμα κανονικά, το θέμα είναι ότι το σβήνω και μου το ξανά στέλνει πολλές φορές και μερικές φορές στο άκυρο (έχω αυτό που όταν σου έρχεται μήνυμα ή τηλ ανάβει το φλας) ανάβει το φλας χωρίς να μου δείχνει ότι γίνεται κάτι άπλα ανάβει..
ξέρει κάνεις κάτι; 
Αυτό δηλαδή: http://www.e-freesms.com/sms.php
Καλύτερα μην το κάνει κανείς.
Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

trojan???  :fear:

Λες; το antivirus στο τηλ δεν λεει τιποτα... γαμωτο

...και εσυ οπου σου λενε πας και χωνεις τον αριθμο σου

Κοιτα στην αρχη ρωτησα αλλα μεχρι να λαβω απαντησει λεω ας το δοκιμασω, τωρα τι γινεται ; ;(

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, είχε ανεβάσει ένας τύπος στο μπλα μπλα ένα link το οποίο μέσω Internet έστελνες και free SMS, έκανα ένα test και μου ήρθε το μήνυμα κανονικά, το θέμα είναι ότι το σβήνω και μου το ξανά στέλνει πολλές φορές και μερικές φορές στο άκυρο (έχω αυτό που όταν σου έρχεται μήνυμα ή τηλ ανάβει το φλας) ανάβει το φλας χωρίς να μου δείχνει ότι γίνεται κάτι άπλα ανάβει..

ξέρει κάνεις κάτι;

Αυτό δηλαδή: http://www.e-freesms.com/sms.php

Καλύτερα μην το κάνει κανείς.

Ευχαριστώ.

Δοκιμασε κανενα sms block μπας και κανεις κατι.
Δημοσ.

Δοκιμασε κανενα sms block μπας και κανεις κατι.

Πως; μπορείς να μου πεις;

Το θεμα ειναι μην σου ερθει κανενας λογαριασμός και τραβας τα μαλλια σου (αν εχεις)

Ναι καλά δεν δίνω ούτε 5χιλιαρο(δραχμή) για αυτές τις μαλακίες, ας γίνει κάτι και θα πληρώσει την νύφη αυτός που είχε κάνει το Post..

Δημοσ.

Πως; μπορείς να μου πεις;

Ναι καλά δεν δίνω ούτε 5χιλιαρο(δραχμή) για αυτές τις μαλακίες, ας γίνει κάτι και θα πληρώσει την νύφη αυτός που είχε κάνει το Post..

Ναι τωρα μαλιστα

Δημοσ.

Ναι τωρα μαλιστα

Επί του θέματος, γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω;  Προς το παρών έχει σταματήσει περιμένω να ανάψει το φλας αν όχι καλός αν ανάψει βλέπουμε ..

Δημοσ.

Μπες στο Play Store και χτυπα sms blocker.

Διαλεξε ενα και βαλε.

Εγω ειχα παλια το TEX Blocker.

Τωρα εχω το SMS Go pro που εχει και block.

Δημοσ.

Μπες στο Play Store και χτυπα sms blocker.

Διαλεξε ενα και βαλε.

Εγω ειχα παλια το TEX Blocker.

Τωρα εχω το SMS Go pro που εχει και block.

Προτείνεις να βάλω το SMS Go pro?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...