Προς το περιεχόμενο

Tv (samsung ) απο media Markt

gamemaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά .

Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό .

Μου έκαναν δώρο την παρακάτω τηλεόραση http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_SAMSUNG-UE40H6200AWXXH,99452,569596,1218999.html?langId=-18

απο τα media markt.

Ο πωλητής διαβεβαίωσε τον άνθρωπο που την αγόρασε ότι δεν είναι εκθεσιακή και είναι σφραγισμένη και τα λοιπά.

Όντως ζελατίνες και τέτοια κομπλέ. 

Όμως όταν την άνοιξα , δεν μου έβγαλε αρχικές ρυθμίσεις και τέτοια.  Επίσης τα κανάλια ήταν στην θέση τους κομπλέ χωρίς να κάνω search .

Τι λέτε να  παίζει ?

Μπορώ να δω πόσες ώρες έχει παίξει η τv χωρίς να μπω secret menu ( μην κάνω και καμοια πατάτα ) ? 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα παιδιά .

Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό .

Μου έκαναν δώρο την παρακάτω τηλεόραση http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_SAMSUNG-UE40H6200AWXXH,99452,569596,1218999.html?langId=-18

απο τα media markt.

Ο πωλητής διαβεβαίωσε τον άνθρωπο που την αγόρασε ότι δεν είναι εκθεσιακή και είναι σφραγισμένη και τα λοιπά.

Όντως ζελατίνες και τέτοια κομπλέ. 

Όμως όταν την άνοιξα , δεν μου έβγαλε αρχικές ρυθμίσεις και τέτοια.  Επίσης τα κανάλια ήταν στην θέση τους κομπλέ χωρίς να κάνω search .

Τι λέτε να  παίζει ?

Μπορώ να δω πόσες ώρες έχει παίξει η τv χωρίς να μπω secret menu ( μην κάνω και καμοια πατάτα ) ? 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας .

Την πας πισω να παρεις αλλη ...Περασαν 14 μερες απο τοτε που την πηρες;..Μαλλον ψεματα σε ειπε ο πωλητης..Εγω αυτο θα εκανα.Πισω με την μια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...