Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 1000max

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : Gaming οχι mining

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Γενικά games

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Όχι, δεν θέλω οθόνη.

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι.

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)

Θεσσαλονίκη, να είναι από ένα κατάστημα

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Ναι και να υπάρχει εγγύηση συναρμολόγησης

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Όχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού Όχι διπλές κάρτες γραφικών. Να υπάρχει εύκολη δυνατότητα αναβάθμισης.

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού Όχι oc ούτε στον cpu ούτε gpu 

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: ΌΧι

Στόχος είναι να μπορεί να παίξει καινούργια παιχνίδια σε καλά γραφικά, χωρίς προβλήματα, να διαρκέσει κάποια χρόνια και να μπορέσω να τον αναβαθμίσω σε περίπτωση που δε μπορεί να σηκώσει κάποια στο μέλλον. Ευχαριστώ

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα εβαζα χειροτερη καρτα γραφικων , για να ειχα αξιοπρεπη μητρικη , μνημη και κουτι και ενα συστημα πιο ισσοροπημενο και ποιοτικο.

Δεν ειναι καλη ιδεα , κατα τη γνωμη μου, να παραμελεις ολα τα αλλα κομματια για να χωρεσει μια 970 στη συνθεση.

• Like 1
Δημοσ.

CPU: Link.png Site: IntelCore i5 4460           200€

MB: Link.png Site: AsrockH97 Anniversary                 80€

RAM: Link.png Site: G.Skill8gb (2*4gb) DDR3 dual channel 1600mhz         55€

GPU: Link.png Site: AsusStrix GTX970 DC2OC 4gb      390€

CASE: Link.png Site: ZalmanZ3 (έχει 3 ανεμιστήρες εγκατεστημένους και δεν θα χρειαστεί να προσθέσεις εσύ)         45€

PSU:Link.png Site: Thermaltake Smart SE Series 630W CM87+      80€

HDD: Link.png Site: WDCaviar Blue 1TB 60€

SSD: Link.png Site: Sandisk128gb        63€

Σύνολο γύρω στα 973€ και έχεις ένα μηχάνημα που φυσάει. Ίσως έβαζα και λίγο καλύτερο επεξεργαστή (πχ core i5 4690) γιατί εγώ που έχω το ίδιο μηχάνημα σχεδόν βλέπω ότι ο επεξεργαστής με ψιλοκρατάει σε κάποια παιχνίδια για ultra settings

Δημοσ.

TS ποιά οθόνη υπάρχει; Δεν έχει μπει after market cooler στις προτάσεις.Kουτιά των 20-45€(!) δεν έχουν θέση σε τέτοια budget...Επίσης δεν έχει δοθεί η ανάλογη προσοχή στο τροφοδοτικό.

Σε κάρτες των 350€+- υπάρχει και η R9 390 ως καλύτερη επιλογή στην κατάλληλη τιμή.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αυτό το κουτί έχω και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δεν εχει μπει συστημα ψυξης αφενος γιατι το κουτι εχει 3 ανεμιστηρες πανω (οι οποιοι ειναι αρκετα ησυχοι) αφετερου διοτι τα εξαρτηματα του,δηλαδη ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων δεν ανεβαζουν υψηλες θερμοκρασιες. Σε ηρεμια εχει 35-38 βαθμους ο επεξεργαστης μου λαι η καρτα γραφικων ενω με φορτιο ο επςξεργαστης φθανει 45 το πολυ και η καρτα γραφικων 50-55. Χρειαζεται κι αλλη ψυκτρα πιστευεις? Δεν ρωταω επιθετικα αλλα απο απορια

Επισης το τροφοδοτικι δεν ειναι καλο? Εχει καλη αποδοση, ειναι modular,γνωστη μαρκα,και αρκετα βατ,τι του λειπει?

Δημοσ.

Οθόνη αρχαία και σκοπεύω να πάρω άλλη αλλά όχι τώρα.

το ειδες το συστημα που σου εστειλα?

Θα εβαζα χειροτερη καρτα γραφικων , για να ειχα αξιοπρεπη μητρικη , μνημη και κουτι και ενα συστημα πιο ισσοροπημενο και ποιοτικο.

Δεν ειναι καλη ιδεα , κατα τη γνωμη μου, να παραμελεις ολα τα αλλα κομματια για να χωρεσει μια 970 στη συνθεση.

εχω φτιαξει την ιδια συνθεση σε φιλο και πραγματικα παει σφαιρα. Εδω μιλαμε για ταβανι 1000 ευρω και με αυτο το pc γλυτωνει 200ευρω

Δημοσ.

Το παιδί δίνει 1000αρικο, δεν υπάρχει λόγος από την στιγμή που το δίνει να κόψει 200 ευρώ, μιας και αν ήταν θα έλεγε pc 800 ευρώ μαξ. Οπότε το σύστημα του big7 για εμένα είναι η καλύτερη λύση. Το pc που προτείνεις katerinapn85 είναι ανισορροπημένο, το συγκεκριμένο τροφοδοτικό μέτριο, το κουτί χάλι, fx 6350, μητρική μάπα που υποστηρίζει επεξεργαστές μέχρι 95w tdp και όχι 125w και reference style 970.

• Like 1
Δημοσ.

σφαίρα στις μέρες μας μπορεί να πηγαίνει και ένα pc των 400 ευρώ, αυτό δεν σημαίνει κάτι. Στα παιχνίδια, κι αν όχι σήμερα σίγουρα σε 2 χρόνια, θα τα βρει σκούρα.Ήδη ο i5 4460 σε παιχνίδια όπως το watchdogs είναι οριακός

• Like 1
Δημοσ.

Farcry2 πάρε έναν 5960x να τελειώνεις, ο i5 το ένα ο i5 το άλλο, τόσα θέματα είχες ανοίξει και ρώταγες για τον i5 και σου είχαμε δώσει ένα μάτσο απαντήσεις, κατάντησε κουραστικό πια. Οριακός δεν είναι, απλά αξιοποιείται όλος για αυτό και χτυπάει υψηλό usage. Ένας i5 4460 φτάνει για όλα τα σημερινά παιχνίδια, ένας i5 4690 εννοείται πως θα είναι ελαφρώς καλύτερος στα παιχνίδια και πως λόγω υψηλότερου χρονισμού θα κρατήσει λίγο περισσότερο, όμως η χρηματική διαφορά μεταξύ 4460 και 4690 μπορεί να πάει σε κάρτα. Farcry2 να χαρείς μην το ρημάξουμε το θέμα του παιδιού, ήρθε να πάρει συμβουλές για το νέο του pc όχι για να διαβάζει δικές σου απορίες και να του βρωμίζουμε το θέμα. Αν έχεις περισσότερες απορίες άνοιξε καινούριο θέμα, αρκεί να μην ρωτάς μονολεκτικά, να είσαι σαφής σε αυτά που θες και να μην στα βγάζουμε με το τσιγκέλι τα λόγια.

• Like 1
Δημοσ.

σφαίρα στις μέρες μας μπορεί να πηγαίνει και ένα pc των 400 ευρώ, αυτό δεν σημαίνει κάτι. Στα παιχνίδια, κι αν όχι σήμερα σίγουρα σε 2 χρόνια, θα τα βρει σκούρα.Ήδη ο i5 4460 σε παιχνίδια όπως το watchdogs είναι οριακός

Γιατί;Ανακοίνωσαν νέα γενιά κονσολών;

Το watchdogs επίτηδες το κάναν να μην δουλεύει καλά στους Η/Υ και αυτό φαίνεται πολύ εύκολα αν το συγκρίνεις με όλα τα άλλα παιχνίδια που έχουν την ίδια ακριβώς βάση ,όλα παιχνίδια γραμμένα για ps4 είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...