Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ ΗUAWEI MATE 7 MONARCH EDITION.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΙPHONE 6 PLUS.O ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΙPHONE ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΟ ΑΝDROID ME TO ΙΟS ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΠΛΑ ΟΤΙ ΕΧΩ IPHONE.

...και μπράβο σου και πολύ καλά κάνεις!

(και αυτό δεν είναι troll)

Δημοσ.

για την sony δεν λεγανε οτι θα βγαλει xperia nexus ισως την επομενη φορα sony οποτε θα παρουμε xperia nexus 

Δημοσ.

ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ ΗUAWEI MATE 7 MONARCH EDITION.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΙPHONE 6 PLUS.O ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΙPHONE ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΟ ΑΝDROID ME TO ΙΟS ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΠΛΑ ΟΤΙ ΕΧΩ IPHONE.

και το δικό σου mate εχει θέμα με το πληκτρολόγιο βλεπω............ βάλε google keyboard εκείνο δεν έχει κολλημένο το caps lock

• Like 1
Δημοσ.

οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που πηγε η lg το στανιο μου μεσα!!!

Δεν παιζει μεγαλο ρολο ο κατασκευαστης στα nexus........

Οπως και με την htc που περιμεναμε καλη ποιοτητα κατασκευης αλλα.......

Εγω παντως αγορασα το nexus μου μονο και μονο για το καθαρο Android :D

Δημοσ.

Ειχα παλιοτερα το Ideos X5 και το Honor 2 και ηταν εξαιρετικα vfm κινητα. Ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες με μονη εξαιρεση την υποστηριξη εκ μερους Huawei. Απο τοτε βεβαια εχει κανει αλματα σε ολους τους τομεις και στην υποστηριξη και στον σχεδιασμο. Βγαζει πανεμορφα κινητα. Ελπιζω να ειναι συμμαζεμενο το νεο Νεξους οχι σαν την απογοητευση του 6. Αντε να δουμε γιατι ηδη θελω να αλλαξω το s6 μου απο το οποιο απο software αποψη ειμαι απογοητευμενος. Τι να τα κανω τα τουμπανο specs οταν σε εμπειρια χρησης μου "ριχνουν" κινητα στο 1/3 της τιμης με "χειροτερα" specs.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...