Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως αναφέρει το The Information, η Google θα συνεργαστεί με την Κινέζικη Huawei για την κατασκευή της επόμενης γενιάς του smartphone Nexus.

Η συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαιώνει άλλες πληροφορίες και διαρροές που γνωρίζουμε από τον περασμένο Μάρτιο, και που έκαναν λόγο για ένα Huawei Nexus.

Λέγεται ότι η σχέση μεταξύ των Google και Huawei δεν περιορίζεται μόνο στην ανάπτυξη του νέου Nexus. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο εταιρείες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για να βοηθήσει η Huawei την Google να “ανοίξει” ένα mobile app store στην Κίνα, κάτι που είναι απαγορευτικό για την Google εξαιτίας του νομικού πλαισίου που υπάρχει στην χώρα.

Η Google από την άλλη θα βοηθήσει την Huawei στην προώθηση των προϊόντων της στις Δυτικές αγορές, όπως είναι το Huawei Watch, ενώ στα άμεσα σχέδια είναι να το κάνουν να λειτουργεί με συσκευές iPhone (κάτι που έχει ανακοινώσει η Google για τα smartwatches με Android Wear).

Ένα κατασκευασμένο από την Huawei smartphone τύπου Nexus, θα βοηθήσει κατά πάσα πιθανότητα την Κινέζικη εταιρεία να ξεπεράσει τα ζητήματα “αξιοπιστίας” που αντιμετωπίζει στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Link.png Site: The Verge

Δημοσ.

Δέν ξέρω τί λέτε παίδες τόσα χρόνια αγόραζα διάφορα (Europe) κινητά και στα τελευταία χρόνια κυρίως Samsung (τα οποία βέβαια δεν έχω και κανένα ιδιαίτερο παράπονο με το δικό μου βέβαια στύλ χρήσης).

Εδώ και 15 μέρες έχω αποκτήση ενα Huawei Ascend Mate 7 και ότι και να πώ είναι λίγα (ακόμα και απο θέμα κόστους οικονομικότερα απο πάρα πολλά ) και κάνει παπάδες.

Αν και βέβαια είναι νωρίς ακόμα να εκφέρω γνώμη έχω μείνει "Κάγκελο" με τίς δυνατότητες του και την σχέση Απόδοσης/τιμής που προσφέρει.

• Like 1
Δημοσ.

οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που πηγε η lg το στανιο μου μεσα!!!

να μας λείπουν "χιλιάδες" προβλήματα που ειχαν τα nexus 5 της lg που έπρεπε να βγάλουν 10 hardware revisions για να στρώσει

Ελπιζω να επιστρεψουμε σε Nexus 4 εποχη απο θεμα τιμης...

ξεχνα το.... αν ειναι να το κάνει huawei μονο μικρο δεν θα ειναι το κόστος λόγο ποιότητας

οπος και να εχει δεν βλεπω ουτε ενα κινιτο των 20 ευρώ να αποκτήσουμε (δραχμούλα και κόλαση έρχονται)

• Like 1
Δημοσ.

ξεχνα το.... αν ειναι να το κάνει huawei μονο μικρο δεν θα ειναι το κόστος λόγο ποιότητας

οπος και να εχει δεν βλεπω ουτε ενα κινιτο των 20 ευρώ να αποκτήσουμε (δραχμούλα και κόλαση έρχονται)

Μην αγχώνεσαι..πάντα θα υπάρχουν τα ΕΛΤΑ ,και μπόλικο σάλιο για να κολλάει σωστά το γραμματόσημο :D
  • Like 1
Δημοσ.

να μας λείπουν "χιλιάδες" προβλήματα που ειχαν τα nexus 5 της lg που έπρεπε να βγάλουν 10 hardware revisions για να στρώσει

προσοπικα οσα 5αρια νεξους ειχα ηταν τελεια δεν ειχα πραγματικα κανενα θεμα με τα γνωστα μετα απο την 401 παρτιδα ηταν πενα! δεν ειχα πεσει σε προβληματικο αλλα τουλαχιστον η lg ακουει...

• Like 1
Δημοσ.

προσοπικα οσα 5αρια νεξους ειχα ηταν τελεια δεν ειχα πραγματικα κανενα θεμα με τα γνωστα μετα απο την 401 παρτιδα ηταν πενα! δεν ειχα πεσει σε προβληματικο αλλα τουλαχιστον η lg ακουει...

δεν ηταν ολα!! (Αυτό ελειπε μονο.... θα την έκαιγαν την lg)...... και ναι ακούει lg........ απλός σχεδόν όλα τα κινιτα της (ναυαρχίδες) ειναι προβληματικά......... και θελουν κάμποσα revisions και κάνα 6 8 μηνες για να στρώσουν...........

• Like 1
Δημοσ.

Κάτοχος huawei honor 6 εγώ και huawei honor 3c 4g ο αδερφός μου και μόνο καλά έχουμε να πούμε για αυτή την εταιρία.Είναι από τις γνωστότερες κινεζικές εταιρίες με επίσημη εκπροσώπηση κ στην Ευρώπη και πραγματικά ένα nexus μοντέλο πιστεύω ότι θα ήταν εξαιρετική υλοποίηση. Εξάλλου είδαμε lg,samsung και motorola ας δούμε κ τους κινέζους..

Δημοσ.

Oταν ειχαν βγει τα Nexus 4/5, καπως μπορουσες να συγχωρησεις τις μετριες καμερες και την αθλια διαρκεια της μπαταριας, κυριως λογω τιμης.

Εν ετη 2015-2016, δεν γινεται αυτο ουτε με σφαιρες.

ΔΕΝ γινεται να εχω κινητο στα χερια μου που να μην μου βγαζει την μερα.

Και οταν λεω μερα, εννοω φευγω απο το σπιτι το πρωι και γυρναω το βραδυ και ειμαι ολη μερα στο δρομο με data + gps.

Ελπιζω σε μπαταρια τερας, αλλιως παλι θα τα σκασουμε στην Oneplus.

• Like 1
Δημοσ.

Κάτοχος huawei honor 6 εγώ και huawei honor 3c 4g ο αδερφός μου και μόνο καλά έχουμε να πούμε για αυτή την εταιρία.Είναι από τις γνωστότερες κινεζικές εταιρίες με επίσημη εκπροσώπηση κ στην Ευρώπη και πραγματικά ένα nexus μοντέλο πιστεύω ότι θα ήταν εξαιρετική υλοποίηση. Εξάλλου είδαμε lg,samsung και motorola ας δούμε κ τους κινέζους..

huawei U8800 ideos x5, ηταν πολυ προχω! Κακα λογια δεν μπορεις να πεις για αυτη την εταιρεια εκτος απο τις τιμες των συσκευων της που θα μπορουσε να ηταν λιγο καλυτερες

Δημοσ.

ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ ΗUAWEI MATE 7 MONARCH EDITION.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΙPHONE 6 PLUS.O ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΙPHONE ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΟ ΑΝDROID ME TO ΙΟS ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΠΛΑ ΟΤΙ ΕΧΩ IPHONE.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...