Teo1993 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Ψάχνω ταινίες παρόμοιες με: Indiana Jones National Treasure DaVinci's Code Night in the Museum Journey to the Center of the Earth γενικότερα,ψάχνω ταινίες που να έχουνε: 1)ιστορικές αναφορές 2)καλό σενάριο βασισμένο στο παρελθόν 3)κουλτουριάρικες 4)κυνήγια θησαυρού
KilliK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Τhe Librarian ειναι σειρα τηλεοπτικων ταινιων με την παραπανω θεματολογια, ενω γυριζεται και σε τηλεοπτικη σειρα τωρα. η σειρα Warehouse 13 η δυολογια Allan Quatermain με τον Richard Chamberlain Sahara με τον Μακονεχι Angels and Demons Goonies Τοmb Raider δυολογια Young Sherlock Holmes Τhe Mummy Trilogy Οperation Condor και Armor of God με Jackie Chan The Ghost and the Darkness η σειρα Tales of Gold Monkey η σειρα Relic Hunter για τα υπολοιπα wiki,imdb,google.
Teo1993 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Ξέχασα να βάλω στη λίστα τον Sherlock Holmes με τον νταουνι τζουνιορ!!Παρόμοια με το National Treasure είναι!!(αυτό το στυλάκι που είναι ένας τυπάς που έχει γνώσεις σε πολλούς και διάφορους τομείς) το angels and demos το έχω δει ,είμαι μεγάλος φαν και συνωμοσιολόγος!!(το goonies είδα χτες trailer που έψαχνα για καλές περιπετειώδης ταινίες αλλά με ξενέρωσε λίγο επειδή έχω συνηθίσει πειρατικές ταινίες όπως Πειρατές της Καραίβικης και αυτή εδώ Cutthroat Island απτίς αγαπημένες μου πειρατικές!Αυτο με τον Allan Quatermain μου θυμίζει Ινδιανα Τζοουνς..ευχαριστώ για τις προτάσεις,έχεις καμιά καλή περιπέτειας να μου προτείνεις που την είδες και σ'άρεσε; (έχεις για άβαταρ τη ταινία άβαταρ,απλά υπέροχη ταινία!!!κι μια άλλη το john carter)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα