Προς το περιεχόμενο

Lenovo A3300H recovery

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι έχω το εν λόγω ταμπλετάκι και από ένα λάθος δεν έχω να φορτώσω λειτουργικό. Είναι κάποιος από εσάς που να το έχει, να κάνει ένα backup και να μου στείλει το αρχείο μέσω wintranfer στο email μου ώστε να το περάσω;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το πάλεψα αρκετές ώρες και δεν μπόρεσα να βρω άκρη. Μονάχα στο recovery mode μπαίνει!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το είχα κάνει root για να εγκαταστήσω πολυτονική γραμματοσειρά.

Δούλεψε μια χαρά, μέχρι που 2 μέρες μετά ήρθε μια ενημέρωση!

Δεν κράτησα backup και πλέον δεν bootάρει. Μπαίνει συνέχεια σε recovery mode και δεν βρίσκει κάτι ώστε να πιαστεί από εκεί και να φορτώσει λειτουργικό!

Πήγα και στο φάκελλο recovery from backup, όπου και υπάρχει ένα αρχείο, το έτρεξα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Χρειάζομαι κάποιο recovery αρχείο ώστε να το περάσω στη micro sd και να μπορέσω να μπω στο λειτουργικό.

Δεν ξέρω επίσης αν έχει βγει και το Android 5.0 για το συγκεκριμένο ταμπλετάκι.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δοκιμασες απο recovery να κανεις wipe data- factory reset;;; δοκιμασε και βλεπουπε επειτα... Αν δεν σωθει ετσι , δεν χρειαζεσαι το μπακαπ καποιου αλλου, αλλα την ρομ του , την οποια πιστευω θα βρουμε...

http://www.netadepts.com/lenovo-ideatab-a3000-h-call.html

Οριστε...οδηγος , ρομ και φλας τουλ...

Δημοσ.

Έκανα τα πάντα, αλλά ... δυστυχώς.

Αυτό που μου έστειλες ανήκει σε άλλο μοντέλο!

Σ' ευχαριστώ πάντως.

Ήλπιζα να είναι υπάρχει κάτι που να μπορεί να τρέξει απ' ευθείας από το tablet, αλλά μάλλον χρειάζεται και υπολογιστής. Έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

Ohhh sorry....εχεις δικιο...εχεις το 3300 και εγω ειδα 3000. Δεν ειναι εκει παντως το θεμα. Την ρομ την βρισκουμε... Αλλα μονο με pc θα την φλασαρεις... Για την sd που λες θα επρεπε να ειχες custom recovery , οχι την εργοστασιακη...

Αν ειναι ευκολο ανεβασε ενα screenshot της recovery..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε,

Πράγματι, τα πράγματα ήταν όπως ακριβώς τα έλεγες. Μόνο με PC κατόρθωσα να το θέσω σε λειτουργία και μάλιστα έβαλα τη ROM που το μετατρέπει και σε τηλεφωνική συσκευή. Λειτούργησε άψογα για περίπου 20 μέρες και στη συνέχεια εμφανίστηκε νέα αναβάθμιση.

Σαν καλό παιδί έκανα δύο backup και επεχείρησα να κάνω την αναβάθμιση, αλλά δυστυχώς κόλλησε και πάλι. Δε δέχεται τα restore και εννοείται έκανα wipe user data και factory reset κλπ... Οπότε, μήπως και τις αναβαθμίσεις τις θέλει μέσω PC;

Δημοσ.

Αν του περνουσες την δικη του και οχι του αλλου που εχει και κλησεις , ολα θα πηγαιναν μια χαρα.... Απλα , στο update κατεβασε την γνησια δικη του αναβαθμιση αλλα περνωντας την παω στην τηλεφωνικη ρομ που του φλασαρες , ειχαν ενα μικρο .... conflict.. Τεσπα , ολα οκ;;;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...