Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά εχω αυτή την κάρτα γραφικών περίπου 2 χρόνια..πάντα οι θερμοκρασίες της ήταν πολύ καλές .. σε idle 30-35 βαθμούς ενώ σε full laod 65-70 .. αλλά τώρα βλέπω οτι μόλις ανοίγω το pc αμέσως έχει 75 ... και με game πάει 80-85 ... πολύ δεν είναι ?? πρέπει να το ελέγξω ή φταίει που είναι καλοκαίρι ? ..μέσα στο δωμάτιο έχω 30 βαθμούς 

Δημοσ.

75 επειδη ειναι καλοκαιρι?μην τρελαθουμε...αντε να εχεις κακο κουτι και αερισμο και αντε και ζεστο πολυ δωματιο και να ειναι στους 50 η καρτα σε idle...αλλα 75 κατι βρομαει,μαλλον κατι κατεβασες απο τον θειο και σε κολλησε...

• Like 1
Δημοσ.

75 επειδη ειναι καλοκαιρι?μην τρελαθουμε...αντε να εχεις κακο κουτι και αερισμο και αντε και ζεστο πολυ δωματιο και να ειναι στους 50 η καρτα σε idle...αλλα 75 κατι βρομαει,μαλλον κατι κατεβασες απο τον θειο και σε κολλησε...

Μάλλον αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω, για τσέκαρε εδώ:  https://forums.malwarebytes.org/index.php?/topic/125534-cant-remove-bitcoin-miner-and-svchostexe-virus/

• Like 1
Δημοσ.

ψάξε για ιούς μαλλον έχεις κολλήσει bitcoin miner

Μάλλον αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω, για τσέκαρε εδώ:  https://forums.malwarebytes.org/index.php?/topic/125534-cant-remove-bitcoin-miner-and-svchostexe-virus/

έκανα το Rogue kilelr scan και μου εβγαλε αρκετά πράγματα..τώρα τι κάνω ?? ποιά η λύση ?? 8

http://tinypic.com/r/amt9gp/8σας την δείχνει την εικόνα ??

EDIT : OΠΑΑΑ ... ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ.. παιδιά έτρεξα το Rogue Kilelr scan και απο 60 βαθμούς πήγε 38 .. λογικά φτιάχτηκε.... χίλια ευχαριστώ χωρίς να κάνω τίπορα 

EDIT No.2 : εκανα restart και πάλι τα ίδια..πως λύνεται μόνιμα ??

• Like 2
Δημοσ.

καλο θα ηταν να δουλευεις manual το ανεμιστηρα το καλοκαιρακι.  με 55%  και ανοιχτο κουτι παιζεις γυρω στο 55-60 max.

και φυσικα δες αυτο που σου ειπαν τα παιδια.

Δημοσ.

Λύνεται με format, έχεις φάει bitcoin miner το οποίο μάλλον δεν βγαίνει. Σίγουρα πάντως θα βγει με malwarebytes, είναι εργαλείο όχι αστεία. Πάντως απορώ, που στο καλό πάτε και τρώτε miners μερικοί εν αγνοία σας, τόσο βαθειά στον θείο πια τόσο :P

• Like 1
Δημοσ.

Λύνεται με format, έχεις φάει bitcoin miner το οποίο μάλλον δεν βγαίνει. Σίγουρα πάντως θα βγει με malwarebytes, είναι εργαλείο όχι αστεία. Πάντως απορώ, που στο καλό πάτε και τρώτε miners μερικοί εν αγνοία σας, τόσο βαθειά στον θείο πια τόσο :P

χααχαχαχαχ... είχα κλείσει το αντιβαιρους γιατί μου εμπόδιζε ένα παιχνιδι ίσως για αυτό το τσίμπησα !! το έφτιαξα... μετά απο κόπο γιατί 1ο) το αντι μου Bitfinder Total Security σκαναρε μόνο λίγα απο αυτά τα miners ... 2) to Malware bytes σκαναρε επίσης μερικά απο αυτά ..αλλά όχι όλα.. τέλος με Rogue Killer βρήκα το τελευταίο CPU MINER χειροκίνητα μέσω του path .. γτ οι θερμοκρασίες ηταν τρομερές και σε gpu και σε cpu..γτ ενώ δεν έκανα τίποτα τα έκανε full load 100% για αυτό και οι θερμοκρασίες !! ευχαριστώ παιδιά για την βοηθειά σας !! ;) :D

Δημοσ.

μην κλεινεις το antivirus ποτε...μονο εξαιρεσεις να βαζεις αν εχεις προβληματα με παιχνιδια!και αυτο μονο αν εισαι σιγουρος οτι αυτος απο τον οποιο κατεβαζεις ειναι ατομο εμπιστοσυνης!

• Like 2
Δημοσ.

μην κλεινεις το antivirus ποτε...μονο εξαιρεσεις να βαζεις αν εχεις προβληματα με παιχνιδια!και αυτο μονο αν εισαι σιγουρος οτι αυτος απο τον οποιο κατεβαζεις ειναι ατομο εμπιστοσυνης!

παιδιά θέλω κάποιες διευκρινήσεις !! βρήκα κι άλλο κομμάτι του ΙΟΥ και η θερμοκρασία έπεσε στα φυσιολικα απ όσο ξέρω δηλ. 39-40 βαθμούς σε idle .. αλλά απο RogueKiller δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς είναι τα : στο Registry Tab εχει κάνει πορτοκαλί 7 ΗKEY_LOCAL_MACHINE .. επίσης στο Antirootkit tab πολλα πράσινα όπως σε path c:/Windows/system32/ntoskrln.exe και κάτι τέτοια ... και τέλος στο Browser Tab κάτι πράσινα και πορτοκαλί που είναι adds-on ... τι ακριβώς είναι όλα αυτα ?? τι μπορώ να κάνω ?? έχω κάποιον ΙΟ ?? αν θελετε να ανεβάσω φοτος να το πείτε αν και δεν βρίσκω πως :P

Δημοσ.

Μην πηράζει πράγματα στο registry γιατι μπορεί μετα να μην λειτουργούν τα windows , αφου ακόμα φαίνεται να έχεις πρόβλημα κάνε ενα backup και κάνε ενα format

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...