l337 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 To ότι έχει περισσότερα κέρδη έχει να κάνει καθαρά με την τιμή πώλησης. Αυτό που δεν μπορούν τα fanboy της apple να καταλάβουν είναι ότι είναι αλλο πράγμα τα κέρδη και άλλο πράγμα ο αριθμός των συσκευών που πουλιούνται και η διείσδυση. http://www.theverge.com/2015/4/29/8512887/samsung-earnings-q1-2015-smartphone-market-share
voldemort Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Κοιταξε...οπως και να το δει καποιος οι πωλησεις μιας εταιρειας δεν θα επρεπε να απασχολουνε τους καταναλωτες αλλα τις ιδιες εταιρειες.Αν αυτο που παραγουν ανταποκρινεται στις απαιτησεις των καταναλωτων θα το παρουν.Αν οχι τι με ενδιαφερει αν εχει 100 ή 200 δις αποθεματικο;αν γινει π.χ αυτο 300 θα μου εξασφαλισει κατι που το θελω και δεν μου το δινει η εταιρεια ή θα κοιμηθω καλυτερα το βραδυ οταν τα χρηματα αυτα δεν ειναι στην δικη μου τσεπη; Μου αρεσει κατι ισορροπημενα το παιρνω.Δεν μου αρεσει δεν το παιρνω.
kirileman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 To ότι έχει περισσότερα κέρδη έχει να κάνει καθαρά με την τιμή πώλησης. Αυτό που δεν μπορούν τα fanboy της apple να καταλάβουν είναι ότι είναι αλλο πράγμα τα κέρδη και άλλο πράγμα ο αριθμός των συσκευών που πουλιούνται και η διείσδυση. http://www.theverge.com/2015/4/29/8512887/samsung-earnings-q1-2015-smartphone-market-share Συσκευές πουλάει σαν τρελή. Σε ό,τι αφορά στη... διείσδυση, προφανώς έχει χαμηλότερη από ολόοοοοκληρο το android επειδή δε διαθέτει συσκευές στην τεράστια κατηγορία "Δεν έχω μαντήλι να κλάψω-400 ευρώ".
NT1G Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Φαντάζομαι δεν καίγεται και τόσο για την διείσδυση όσο για τα κέρδη η apple. 47 εκατομμύρια iphone πούλησε τους τελευταίους 3ς μήνες με $31 δις έσοδα από αυτά.
exor Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 note 5 vs iphove 6s?? ναι ..4 χρονια διαφορα σε δυνατοτητες /.. κατα ταλλα ωραιο το iphony
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 note 5 vs iphove 6s?? ναι ..4 χρονια διαφορα σε δυνατοτητες /.. κατα ταλλα ωραιο το iphony Ακομα υπαρχει κοσμος που συγκρινει τα κινητα αυτων των εταιριων με βαση τα Specs???? /facepalm 2
voldemort Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ακομα υπαρχει κοσμος που συγκρινει τα κινητα αυτων των εταιριων με βαση τα Specs???? /facepalm Α...καλα... " Η Apple ετοιμάζεται για λανσάρισμα ρεκόρ με τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus" Σαν να σου λεει...μαγκα απο τωρα θα μου τα σταξεις επειδη σου το λεω εγω... Ο τιτλος τα λεει ολα. Ακομη δεν τον ειδαμε Γιαννη τον Βαπτισαμε...
king2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Α...καλα... " Η Apple ετοιμάζεται για λανσάρισμα ρεκόρ με τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus" Σαν να σου λεει...μαγκα απο τωρα θα μου τα σταξεις επειδη σου το λεω εγω... Ο τιτλος τα λεει ολα. Ακομη δεν τον ειδαμε Γιαννη τον Βαπτισαμε... The art of marketing...ή καλύτερα όπως λέμε the art of stealing... 1
voldemort Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 The art of marketing...ή καλύτερα όπως λέμε the art of stealing... Ξερεις τι θα πει ΑΚΟΜΗ το προιον να μην εχει βγει στην αγορα να δεις εαν ειναι οκ αν βγαζει προβληματα κλπ... Και να σου λεει "ετοιμαζομαι για ρεκορ πωλησεων"; Καποιους τους εχει δεδομενους και μετα δεν θελουν να τους λενε "προβατα". Απλα προσκυνω... 2
king2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ξερεις τι θα πει ΑΚΟΜΗ το προιον να μην εχει βγει στην αγορα να δεις εαν ειναι οκ αν βγαζει προβληματα κλπ... Και να σου λεει "ετοιμαζομαι για ρεκορ πωλησεων"; Καποιους τους εχει δεδομενους και μετα δεν θελουν να τους λενε "προβατα". Απλα προσκυνω... Θα ξυπνησουν που θα πάει. Είδη τελευταία βλέπω ελάχιστα iPhone 6/6plus στη χώρα μας και μόνο καλό είναι αυτό.
NT1G Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Θα ξυπνησουν που θα πάει. Είδη τελευταία βλέπω ελάχιστα iPhone 6/6plus στη χώρα μας και μόνο καλό είναι αυτό. Την μεγάλη αγορά της Ελλάδας και χώρας πρότυπο;
king2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Την μεγάλη αγορά της Ελλάδας και χώρας πρότυπο; Ειμαστε απο τις λιγες χωρες που χρυσοπληρωνουμε το iphone οταν στην Αμερικη πχ το δινουν στα 99 δολλαρια με συμβολαιο που προσφερει απεριοριστο χρονο ομιλιας+sms+mb.
NT1G Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Και 2 χρόνια συμβόλαιο. Αλλά η Αμερική είναι πιο ειδική περίπτωση, στην Ευρώπη θα πρέπει να δεις πως πωλείται (κάπως παρόμοια). Ωραία και τι; Επειδή μειώνονται τα iphones στην Ελλάδα, πάει να πει οτι ο κόσμος ξυπνάει ή οτι μειώνονται οι πωλήσεις και στις υπόλοιπες χώρες, ή οτι απλά για την Ελλάδα που δεν υπάρχει € ο κόσμος απλά δεν παίρνει iphone ;
Ntinaras Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 το 6 πουλησε πολυ γιατι επιτελους ειχε διαφορα σε σχεση με το προηγουμενο το μεγεθος! το 6s δεν θα πουλησει τοσο, γιατι δεν θα εχει καμια διαφορα σε σχεση με το 6. 1
mtifosi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Ξερεις τι θα πει ΑΚΟΜΗ το προιον να μην εχει βγει στην αγορα να δεις εαν ειναι οκ αν βγαζει προβληματα κλπ... Και να σου λεει "ετοιμαζομαι για ρεκορ πωλησεων"; Καποιους τους εχει δεδομενους και μετα δεν θελουν να τους λενε "προβατα". Απλα προσκυνω... Πολλοι δεν καταλαβαινετε οτι οταν μενεις ικανοποιημενος απο μια εταιρια και εχεις την οικονομικη δυνατοτητα απλα δεν κοιτας αλλου.. Και η ferrari μολις βγαλει ενα μοντελο πχ 488 εχει ηδη ξεπουλησει, αυτο σημαινει οτι οποιοι τα αγορασαν ειναι προβατα επειδη θα μπορουσαν να βολευτουν και με skyline gtr...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα