Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα δεν περιμενα και τιποτα λιγοτερο να πετυχω στα σχολια,ειδικα λογω τραπεζικης αργιας κλπ. Που θα μπουν να κραξουν??Σε θεμα με το Iphone.

Οπως παντα τα κλασσικα σχολια-διαμαντια τυπου

Κλασσικο πανακριβο κινητο(οταν το S6 edge ειναι ακριβοτερο αλλα γιαυτο κουβεντα)

Μονο 12Mp camera λες και τα MP στην καμερα απλα στα χαρτια παιζουν ρολο(γιαυτο και τα 20mp των Xperia και HTC m9 ειναι χειροτερα απο τα 8 του Iphone 6)

Specs 2010 παλι η Apple(λες και χρειαζεται παραπανω Specs το Ios,οταν ακομα και το Ios 9 θα το παρει μεχρι και το Iphone 4s, ενω στα Android για το ποια κινητα θα παρουν Lollipop και ποτε το απολυτο χαος)

Το πιο κορυφαιο ολων ειναι οτι καποιοι μπαινουν για να κραζουν λες και τους υποχρεωνει η εταιρια να αγορασουν μονο τα κινητα τους ή λες και τους υποχρεωνουν να αγορασουν το κινητο Day One.

Και για αυτο που διαβασα περι αναβαθμισης απο Iphone 5 και πανω,μονο αν καποιον τον ενδιαφερει η μεγαλυτερη οθονη ή η καλυτερη καμερα αξιζει η αναβαθμιση.

Υπαρουν παρα πολλοι που εχουν βολευτει σε τις 4 ιντσες των Iphone 5 και 5s,παιρνουν κανονικα τα Updates τους και λειτουργουν και με το iwatch(οσους τους ενδιαφερει).

Αλλα δεν πειραζει,τσαμπα διαφημιση για την εταιρια ειναι τα παραπανω.

• Like 9
Δημοσ.

ξυπνησαν καποιοι και μαθανε τα iphone .. μα τι οπαδοι ειμαστε οι ελληνες .. ειχα iphone απο αμερικη πριν καν μαθετε τι ειναι μεχρι και το 5 που φυσικα επεσε στα χερια μου ενα s3 απο τοτε , μονο android και αμολεντ (αν και εχω παρει και sony ,htc) 

ενταξει ωραιο το iphone 6 αλλα οσο και να ειναι πιο απροσκοπτο καπως το ios ,note 4 kai android δεν ειναι.. 

Δημοσ.

ξυπνησαν καποιοι και μαθανε τα iphone .. μα τι οπαδοι ειμαστε οι ελληνες .. ειχα iphone απο αμερικη πριν καν μαθετε τι ειναι μεχρι και το 5 που φυσικα επεσε στα χερια μου ενα s3 απο τοτε , μονο android και αμολεντ (αν και εχω παρει και sony ,htc) 

ενταξει ωραιο το iphone 6 αλλα οσο και να ειναι πιο απροσκοπτο καπως το ios ,note 4 kai android δεν ειναι.. 

Να σου δωσουμε βραβειο επειδη ειχες απο τα πρωτα Iphone? :)

• Like 7
Δημοσ.

γεια σου ρε ελληναρα.πρωτια σε ολα.ειχες πρωτος απο ολους iphone στην ελλαδα?στειλε mail στους TIME να σε βαλουνε πρωτοσελιδο

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξυπνησαν καποιοι και μαθανε τα iphone .. μα τι οπαδοι ειμαστε οι ελληνες .. ειχα iphone απο αμερικη πριν καν μαθετε τι ειναι 

Άκουγα Eminem πριν τον δεις στο 8mile

Επεξ/σία από tulipas
  • Like 5
Δημοσ.

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="exor" data-cid="54137117" data-time="1436661769">

ενταξει ωραιο το iphone 6 αλλα οσο και να ειναι πιο απροσκοπτο καπως το ios ,note 4 kai android δεν ειναι.. </p>

κι εδω φαινεται το ποσο σχετικος εισαι... Μπορει ναλενε πολλοι οτι το iosπεριοριζει κτλ κτλ (δεθα μπω καν στη διαδικασια να μιλησω για jailbreak κτλ) αλλαμην μου λες android δεν ειναι.. Λοολ σαν λειτουργικο ειναι κλασεις ανωτερο απο το android για διαφορους λογους (ειναι ευκολοχρηστο , δε χρειαζεται 800gb ram για να ειναι γρηγορο, παιρνει συχνα updates χωρις προβληματα κτλ) ειτε σας αρεσει ειτε οχι...Sent from my iPhone 5 using Insomnia App...
  • Like 4
Δημοσ.

αφου δεν σας ενδιαφερει γιατι ασχολειστε και γραφετε

σαχλαμαρες?ασχολειθειτε καλυτερα με το σχετικα για ανδροιτ τοπικς.

αλλα μαλλον εχουν δικιο που λενε ¨κραζεις-θαυμαζεις"

η αλιως οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...

προσωπικα ηθελα να δω τι μαμακια βγαλανε παλι και θα την πουλησουν 1000ε!

Οσο για σενα είμαι 101% σηγουρος ότι βλέπεις αντροιντ και σου τρεχουνε τα σαλια...αλλα επδ εχεις iPhone και τους πας κοντρα πως είναι το καλυτερο εισαι αναγκασμένος να ερχεσαι μονο σε αντιπαραθέσεις.. ;)

Δημοσ.

Έχει να πέσει πολύ γέλιο με το Force Touch

Δέν το ζουλάς σωστα ρε παιδί μου , πατα το κι άλλο με το μεσαίο δάχτυλο

Δημοσ.

ΔΕΝ έχω iphone, αλλά επειδή έχουν οι τριγύρω μου από το συγγενικό περιβάλλον , οι φωτογραφίες/βίντεο τους είναι δίχως συναγωνισμό! (και μιλάω ακόμα και σε βραδινές λήψεις) Στα 12 MP και ότι άλλες προσθήκες βάλουν, απλά θα μαμεί ακόμα περισσότερο!

Καλό το κράξιμο και μαζί σου, αλλά να τα λέμε και όλα!

Υ.γ. Αν βάλεις και το σχεδόν επαγγελματικό  slow motion τότε ανεβαίνει και άλλο το επίπεδο!

Κατι μου λεει οτι δεν αγοραζεις καμερα αδερφε, αλλα κινητο. Βεβαια υπαρχει και το lg g4 που το μαμαει το iPhone 6 σε καμερα

• Like 1
Δημοσ.

αν ησουν σχετικος με τη φωτογραφια που φαινεται οτι δεν εισαι απο αυτο που εγραψες,θα γνωριζες οτι τα 12 mp ειναι αρκετα.κανε κορνιζα την dslr σου τωρα

Επίσης αν ήσουν εσύ  σχετικός  θα ήξερες ότι η σύγκριση dslr με φακό κινητού απλά δεν υπάρχει..... τα megapixel άστα στην ησυχία τους....

Το σχόλιο μου για το αρθρο.....η σημαντικότερη αναβάθμιση θα είναι στην ραμ αν πάει στα 2

Δημοσ.

Καλά, εγώ πήγα από...το...4άρι στο 6άρι! ("Μάλλον"... βαρβάτη ήταν η αναβάθμιση!).

Αλλά έχουμε πουθενά τα σπεκς για το "6s"; Έτσι, για να δω κατά πόσο ΔΕΝ αξίζει η αλλαγή του "απλού" 6αριού σε "s".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...