Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα dell latitude το οποιο εχει msata, sata 3 για 2,5" δισκο και dvd drive. αυτη τη στιγμη το μηχανημα εχει μονο εναν ssd ocz agility 3 128gb. θελω να αυξησω τη χωρητικοτητα του λαπτοπ μιας και τα 128 γεμιζουν κατα καιρους

η προφανης λυση ειναι να πουλησω τον ssd μου και να παρω εναν msata ssd 120-128gb και στη sata θυρα να βαλω εναν 500αρη 2.5" που εχω. βεβαια δεν ξερω αν η αγορα ενος msata ειναι καλη επενδυση γιατι δε ξερω αν θα μπορει να χρησιμοποιηθει στο επομενο laptop. δεν εχω ιδεα τι ποσοστο laptop ερχεται με msata.. ειναι και το προτυπο m.2 που ισως καθιερωθει.

μπορω να μεινω με τον ssd μου και να βαλω σ ενα caddy τον hdd αλλα δε θελω "να χασω" το dvd drive. οποιαδηποτε προταση/συμβουλη δεκτη. γνωμονας η αξιοπιστια ενω οι επιδοσεις ειναι ψιλοαδιαφορες και ολα αυτα φυσικα με το budget οσο γινεται να μεινει χαμηλα

Δημοσ.

εχω εξωτερικο σκληρο και case για 2.5" hdd, απλα θελω να μην εξαρτωμαι απο εξωτερικα drive/cases/hdd κλπ..

οποτε οτι γινει πρεπει να γινει εσωτερικα του λαπτοπ για λογους ευκολιας μετακινησης

Δημοσ.

Αγοράζει τότε ένα hdd caddy βάζεις εκεί τον σκληρό και παίρνεις και ένα εξωτερικό cd/dvd rom που συνδέεται με usb και καθάρισες!

• Like 1
Δημοσ.

Τότε,πάρε έναν mSATA SSD,βάλε πάλι τον 500άρη στη "φυσική" του θέση και μη πειράζεις τίποτα άλλο.Θα έχεις SSD για λειτουργικό κτλ,τον HDD για storage και φυσικά το DVD drive,όλα μες το laptop χωρίς enclosures κτλ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...