Προς το περιεχόμενο

Toποθετηση λεντ σε 200ρι ανεμιστηρα

hitman 21 original

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω το κουτι της υπογραφης μου κ ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει να μου πει πως θα μετατρεψω τους απλους ανεμιστηρες σε ανεμιστηρες λεντ δηλαδη τι υλικα θα χρειαστω και τον τροπο συνδεσης!

Ηθελα να τα αγορασω ετοιμα αλλα ειναι πανακριβα τα συγκεκριμενα της nzxt κ ειπα μηπως γινει κατι με πατεντα!

post-246391-0-69445300-1436620811_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψάχνοντας βρηκα αυτο. Δεν μπορω να πω οτι το αποτελεσμα μου αρεσε ομως!! Ισως με διαφανείς έλικες ηταν πιο ωραιο! 

το ειδα κ εγω φιλε μου ευχαριστω! :)

κανενας τεχνικος δεν παιζει εδω μεσα?

Φίλε μου εσύ θες να βαλεις ledακι τα οποία δουλεύον πάνω κάτω (αναλόγως το χρώμα)στα 3.3ν και ο ανεμιστήρας δουλεύει στα 12 οπότε πρέπει να κάνεις πατέντα .

Γιατι να μην βαλεις μια ταινεια LED περιμετρικα του κουτιου ποιο ομορφο δεν θα νε ??

Εχω βαλει φιλε μου απλα θελω να βαλω κ στα fans

Φίλε μου εσύ θες να βαλεις ledακι τα οποία δουλεύον πάνω κάτω (αναλόγως το χρώμα)στα 3.3ν και ο ανεμιστήρας δουλεύει στα 12 οπότε πρέπει να κάνεις πατέντα .

Ετσι,αυτη την πατεντα θελω να μαθω πως θα την κανω κ τι υλικα θα χρειαστω....πχ βλεπω πως υπαρχουν λεντακια 12v κ τα απλα δεν ξερω ποσα βολτ ειναι λογικα για να λες πως ειναι 3,3 ξερεις....

Με λιγα λογια θελω να βαλω λεντακια σε 3 fans κ να καταληγουν σε ενα μολεξ.... οποτε χρειαζομαι λεντακια( τι βολτ ομως?),κολλητηρι,θερμοσιλικονη κ ενα μολεξ,σωστα?

Εχω βαλει φιλε μου απλα θελω να βαλω κ στα fans

Ετσι,αυτη την πατεντα θελω να μαθω πως θα την κανω κ τι υλικα θα χρειαστω....πχ βλεπω πως υπαρχουν λεντακια 12v κ τα απλα δεν ξερω ποσα βολτ ειναι λογικα για να λες πως ειναι 3,3 ξερεις....

Με λιγα λογια θελω να βαλω λεντακια σε 3 fans κ να καταληγουν σε ενα μολεξ.... οποτε χρειαζομαι λεντακια( τι βολτ ομως?),κολλητηρι,θερμοσιλικονη κ ενα μολεξ,σωστα?

ελα ολο δικο σου

ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ..ΓΤ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΣ ΣΟΥ :/

• Like 1

Βαζεις τεσσερα λεντακια σειριακα και ολα μαζι παραλληλα στον ανεμηστηρα. Ετσι το καθε ενα θα εχει απο 3 βολτ ;).

Αλλα με μαυρους ανεμηστηρες το αποτελεσμα μπορει να ειναι αθλιο...

• Moderators

Βαζεις τεσσερα λεντακια σειριακα και ολα μαζι παραλληλα στον ανεμηστηρα. Ετσι το καθε ενα θα εχει απο 3 βολτ ;).

Αλλα με μαυρους ανεμηστηρες το αποτελεσμα μπορει να ειναι αθλιο...

Δεν προκειται να δουλεψει ετσι θα τα καψει ολα , απλα αφου θα ασχοληθει με κολληματα παει στο καταστημα ηλεκτρονικων και ζηταει να του δοσουν και αντιστασεις για να δουλεψει τα led στα 12V, εννοειτε οτι θα τα βαλει παραλληλα ωστε και να καει καποιο να δουλευουν τα αλλα , για να τα συνδεσει πανω στην πλακετα του ανεμηστηρα ειναι δυσκολο θελει κολλητυρι με πολυ ψιλη μυτη και λιγα W(25-30W)αλλιως το πιο ευκολο ειναι να τα συνδεσει ειτε με ενα molexΕνα τετοιο ειναι το ιδιανικο θα να μην μπλεκει με το ρισκο να χαλασει την πλακετα του ανεμηστηρα

Δεν προκειται να δουλεψει ετσι θα τα καψει ολα , απλα αφου θα ασχοληθει με κολληματα παει στο καταστημα ηλεκτρονικων και ζηταει να του δοσουν και αντιστασεις για να δουλεψει τα led στα 12V, εννοειτε οτι θα τα βαλει παραλληλα ωστε και να καει καποιο να δουλευουν τα αλλα , για να τα συνδεσει πανω στην πλακετα του ανεμηστηρα ειναι δυσκολο θελει κολλητυρι με πολυ ψιλη μυτη και λιγα W(25-30W)αλλιως το πιο ευκολο ειναι να τα συνδεσει ειτε με ενα molexΕνα τετοιο ειναι το ιδιανικο θα να μην μπλεκει με το ρισκο να χαλασει την πλακετα του ανεμηστηρα

Τι δεν πρόκειτε ρε? Θα τα κάψει όλα αν τα 3.3v leds δουλεύουν με 3v?? 4 led σειρά στην 12άρα δουλεύουν με 12/4=3v...

Mάθε πρώτα φυσική και κυκλώματα γυμνασίου και μετά μας ακυρώνεις...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...