Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, Έχω το εξής πρόβλημα σε μηχάνημα με windows xp. Έχει γίνει format και εγκατάσταση των drivers. Όλα δουλεύουν σωστά. Το πρόβλημα μου το εμφανίζει τώρα που εγκατέστησα το πρόγραμμα χρόνου "WEBMAIN" για ένα internet cafe. Όταν κλείσω το πρόγραμμα του WEBMAIN όλα δουλεύουν σωστά. Όταν ανοίξω το WEBMAIN μου εμφανίζει το "device io control field" και δεν μου εμφανίζει καθόλου το παράθυρο του χρόνου. Έχω δοκιμάσει διάφορα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Έχει κανείς σας καμιά ιδέα? Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Το πρόγραμμα αυτό είναι αγορασμένο; Μήπως έχει κανένα usb hasp για προστασία;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Όχι σπασμένο είναι το πρόγραμμα. Το έχω χρησιμοποιήσει σε καμιά 20 υπολογιστές και μόνο σ'ένα μηχάνημα μου εμφάνισε αυτό το πρόβλημα.
micos000 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Αυτό το μήνυμα μου μοιάζει σαν να μην βρίσκει κάποια συσκευή, πιθανών γαπό την προστασία του προγράμματος. Sent from my iPhone using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Και εγώ το ίδιο σκέφτηκα αλλά δεν ξέρω τι να κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα