d4mage Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Ότι λέει ο τίτλος, όσο πάει καλύτερη κάμερα ( να έχει και μπροστινή ) για internet και μουσική. Μόνο από ελληνικά site διότι δεν είναι για μένα και η αγορά πρέπει να γίνει το συντομότερο. Στις επιλογές μου είναι το e4 της sony, το Lumia 535 ( αν και δεν το θέλω επειδή το είχα και η οθόνη του είναι τραγική ), το 630 ( με χαλάει η έλλειψη του led flash ), το lenovo A328, το LG L Fino. Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο;
2.1Ohm Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 lumia 640 με γυρο στα 120 σαν καινουρια απο εδω στο φορουμ(μεταχειρισμενο βεβαια) δν υπαρχει κατι κτλρο σε αυτα τα λεφτα! ακομα και το moto g το παταει κατω σε ολους τους τομεις! Καμερα ταχυτητα μονο το software ειναι αλλα αφου βαζεις κ windows phones στο παιχνιδι απλα παρ'το!
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Moto E ή Lumia 640 ή Moto G. Αναλογα του μεχρι ποσο φτανουν τα χρηματα αγοραζεις αναλογα. Μην πεσεις σε κατι φθηνοτερο απο αυτα απλα δεν αξιζουν,ειδικα το 630 με 512mb ram.
stevengreeceGR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Moto E ή Lumia 640 ή Moto G. Αναλογα του μεχρι ποσο φτανουν τα χρηματα αγοραζεις αναλογα. Μην πεσεις σε κατι φθηνοτερο απο αυτα απλα δεν αξιζουν,ειδικα το 630 με 512mb ram.Αξίζει κι όμως το 630. Το 535 έχει πρόβλημα με το touch. Εγώ έχω το 635. Εάν δεν πάρεις το 640, πάρε το 635. Διότι είναι ποιο φθηνό από τα Moto e, g, Lumia 535 και αξίζει. Έχει και ωραία οθόνη και πολύ smooth εμπειρία.
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Αξίζει κι όμως το 630. Το 535 έχει πρόβλημα με το touch. Εγώ έχω το 635. Εάν δεν πάρεις το 640, πάρε το 635. Διότι είναι ποιο φθηνό από τα Moto e, g, Lumia 535 και αξίζει. Έχει και ωραία οθόνη και πολύ smooth εμπειρία. Σοβαρα τωρα θα κατσουμε να αναλυσουμε αν αξιζει κινητο με 512mb ram,που ακομα και τα Windows 10 θα τα παρουν με ελλειψεις??? Οταν βγηκε το 630 και το 635 ναι ηταν καλα κινητα τωρα δεν αξιζουν.
stevengreeceGR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Σοβαρα τωρα θα κατσουμε να αναλυσουμε αν αξιζει κινητο με 512mb ram,που ακομα και τα Windows 10 θα τα παρουν με ελλειψεις??? Οταν βγηκε το 630 και το 635 ναι ηταν καλα κινητα τωρα δεν αξιζουν. Αμα ήταν έτσι τα Χριστούγεννα μπορούσα να το παρω. Επέλεξε το 635, διότι το 535, έχει κάκιστη οθόνη, κακα γραφικά και Soc. Το πρόβλημα με το touch είναι τεραστιο.
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Αμα ήταν έτσι τα Χριστούγεννα μπορούσα να το παρω. Επέλεξε το 635, διότι το 535, έχει κάκιστη οθόνη, κακα γραφικά και Soc. Το πρόβλημα με το touch είναι τεραστιο. Δεν διαφωνω οτι το 535 εχει τα θεματακια του γιαυτο ακριβως και προτεινω το 640.
AfterForever Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Το 535 αν το πας σε ένα Nokia care (εγώ το πήγα στο φαλήρου) σε 3 ώρες στο έχουν έτοιμο με νέα οθόνη, χωρίς τα προβλήματα με touch και ιστορίες. Εννοείται εντός εγγύησης δωρεάν.
panos9553 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Το 535 αν το πας σε ένα Nokia care (εγώ το πήγα στο φαλήρου) σε 3 ώρες στο έχουν έτοιμο με νέα οθόνη, χωρίς τα προβλήματα με touch και ιστορίες. Εννοείται εντός εγγύησης δωρεάν. Του προτείνεις δηλ. να πάρει καινούριο τηλ(535) και κατευθείαν εις γνώσιν του να το πάει στο service..πολύ κακή συμβουλή..κάκιστη συμβουλή..Ts lumia 640 από μενα...και αν έχεις κάποιες απορίες για αυτή την σσκευη ρωτα ελεύθερα ότι θέλεις.
AntiCambeR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Αν δεν έχεις προτίμηση με το λειτουργικό και εφόσον θες να έχει όσο το δυνατόν καλή κάμερα ή καλύτερη επιλογή είναι το Lumia 640.Έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά για την τιμή του και καλές κριτικές, δεν έχω διαβάσει για καποιο πρόβλημα. Υπάρχει και το Lumia 735(4G) ή το 730(Dual sim) που έχουν amoled το οθονη.Πιο παλιά μοντέλα αλλά καλά κινητά. Μην μπλεξεις με το κατώτερο 535 γιατί τα προβλήματα που έχει είναι hardware(Οθόνη κλπ).Θα ταλαιπωρηθείς.Επίσης μην πάρεις κινητό με 512 ram γιατί θα έχεις προβλήματα. Αν αποφασίσεις για android και θες να μην "κολλάει" πάρε Moto G 2013 ή Moto G 2014(2nd Gen) ή Moto E(2nd Gen).Όμως σε όλα τα Moto G ή μπαταρία δεν είναι αποσπώμενη και δεν έχουν καλή κάμερα.Το Moto E δεν έχει φλας.Είναι όμως οι καλύτερες επιλογές σε android με λίγα χρήματα λόγω "καθαρού" android. Τα Lumia γενικά έχουν καλύτερη καμερα,αποσπώμενη μπαταρία και και είναι φθηνά.Το λειτουργικό τους έιναι πιο απλό από το android αλλά πιο ελαφρύ και τρέχει απροβλημάτιστα ακόμα και σε κινητό των 70-80€.
AfterForever Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Του προτείνεις δηλ. να πάρει καινούριο τηλ(535) και κατευθείαν εις γνώσιν του να το πάει στο service..πολύ κακή συμβουλή..κάκιστη συμβουλή.. Ts lumia 640 από μενα...και αν έχεις κάποιες απορίες για αυτή την σσκευη ρωτα ελεύθερα ότι θέλεις. Το προτείνω γιατί κινητό σε αυτά τα λεφτά με αυτά τα χαρακτηριστικά δε θα βρει. Και απλά θα φάει μια ώρα παραπάνω από τη ζωή του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα