panospanos2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα σας, Είμαι απελπισμένος. Ας αρχίσουμε από αυτό. Για κάποιον λόγο τον τελευταίο μήνα χωρίς να έχει συμβεί κάτι στο hardware του υπολογιστή μου, ξεκίνησα να έχω πρόβλημα στον ήχο. π.χ βάζω να ακούσω κάτι, να δω ένα βίντεο και ξαφνικά ενώ ο ήχος ακούγεται κανονικά σταματάει. Εσωτερικά φαίνεται να παίζει κανονικά αλλά δεν βγαίνει ήχος προς τα έξω. Είναι τέρμα εκνευριστικό. Να επισημάνω ότι αυτό δεν συμβαίνει με ηχεία ή με ακουστικά. Το δεύτερο περίεργο της υπόθεσης είναι ότι όταν τοποθετώ στο βύσμα τα ακουστικά και τα βγάλω ο ήχος επανέρχεται κανονικά. Το laptop είναι Turbo X(ξέρω μάπα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν φταίει αυτό καθαυτό). Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που μπορεί να με βοηθήσει; Μπορεί να φτιαχτεί; Ξέρετε κάποιον που μπορεί να μου το φτιάξει; Σας ευχαριστώ.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΩΚΡΗΣ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα σας, Είμαι απελπισμένος. Ας αρχίσουμε από αυτό. Για κάποιον λόγο τον τελευταίο μήνα χωρίς να έχει συμβεί κάτι στο hardware του υπολογιστή μου, ξεκίνησα να έχω πρόβλημα στον ήχο. π.χ βάζω να ακούσω κάτι, να δω ένα βίντεο και ξαφνικά ενώ ο ήχος ακούγεται κανονικά σταματάει. Εσωτερικά φαίνεται να παίζει κανονικά αλλά δεν βγαίνει ήχος προς τα έξω. Είναι τέρμα εκνευριστικό. Να επισημάνω ότι αυτό δεν συμβαίνει με ηχεία ή με ακουστικά. Το δεύτερο περίεργο της υπόθεσης είναι ότι όταν τοποθετώ στο βύσμα τα ακουστικά και τα βγάλω ο ήχος επανέρχεται κανονικά. Το laptop είναι Turbo X(ξέρω μάπα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν φταίει αυτό καθαυτό). Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που μπορεί να με βοηθήσει; Μπορεί να φτιαχτεί; Ξέρετε κάποιον που μπορεί να μου το φτιάξει; Σας ευχαριστώ. Φιλε μου, Πιστευω οτι εχεις προβλημα με τα drivers αλλα δυστιχος εαν ειναι turbo-x τρεχα γυρεβε.....(ειχα λαπτοπ της εταιριας(Πλάισιο ΑΕ) και το πουλησα τζαμπα για αυτον τον λογο) ψαξε λιγο τον κατασκευαστη της ενσοματομενης καρτας ηχου μονο απο τον κατασκευαστη αν βρεις drivers.....
SPANK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Ξεκίνα απο το να ξανα περάσεις τους drivers αν και μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με το jack του ήχου
panospanos2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Eυχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω αναβαθμίσει τα drivers. Δεν έκανε κάποια διαφορά. Σε κάποιο φορουμ διάβασα ότι αυτό προκλήθηκε από αναβάθμιση της Microsoft. Παίζει κάτι τέτοιο;
mpompo13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Γνωστός μου είχε το ίδιο πρόβλημα σε λαπτοπ toshiba. Ήταν εντός εγγύησης και έγινε αλλαγή μητρικής από όσο έμαθα. Πρέπει να είχε windows 7 64 bit. Και του είχα πει κ είχε κάνει recovery οπότε δεν ήταν θέμα software.
panospanos2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Γνωστός μου είχε το ίδιο πρόβλημα σε λαπτοπ toshiba. Ήταν εντός εγγύησης και έγινε αλλαγή μητρικής από όσο έμαθα. Πρέπει να είχε windows 7 64 bit. Και του είχα πει κ είχε κάνει recovery οπότε δεν ήταν θέμα software. καλα αλλαγη μητρικης? στα ξαφνικα το επαθε κι αυτος?
mpompo13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 καλα αλλαγη μητρικης? στα ξαφνικα το επαθε κι αυτος? Ναι... κ ακριβως το ίδιο. Σταματουσε ο ηχος στα ξαφνικα αλλα τα ακουστικα δουλευαν και τα εβαζες-εβγαζες τοτε αρχιζε ο ηχος απτα ηχεια ξανα... μεχρι να σταματησει ξανά... Βέβαια μπορεί να είναι κάτι άλλο σε σένα... έκανες φορματ να εχεις καθαρο σύστημα;
mylo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Eυχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω αναβαθμίσει τα drivers. Δεν έκανε κάποια διαφορά. Σε κάποιο φορουμ διάβασα ότι αυτό προκλήθηκε από αναβάθμιση της Microsoft. Παίζει κάτι τέτοιο; Παίζει το σεναριο αυτό. ήταν ενα συγκεκριμένο KBχχχχ που δημιουργούσε το πρόβλημα. το εκανες απεγκατασταση και block και καθαριζες. υπήρχε και thread σχετικό εδω. ψαξε και θα το βρεις
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δοκίμασε επίσης ενα repair με το cd των windows ή μπορείς να δοκιμάσεις να δείς αν έχεις προβλήματα και με ενα live cd linux
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα