Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μια απορια!Τι διαφορα μπορουμε να δουμε σε παιχνιδια που τα frames οφειλονται στην επεξεργαστικη δυναμη κανοντας o.c?π.χ απο τα 3,5 στα 4,5GHZ!

Δημοσ.

Μικρή διαφορά στα παιχνίδια που φέρουν καλό optimization, κυρίως σε παιχνίδια που θέλουν single core δύναμη θα δεις διαφορά. Πχ στο λολ που παίζω στα 4.5 ghz με τον a8 6600k έχω 110-100 fps avg, στα 4 ghz που τον έχω τώρα έχω 80-70 avg. Κάρτα γραφικών έχω την ενσωματωμένη στα 1013mhz, το παιχνίδι το παίζω μαξαρισμένο σε 1080p με shadows off και anti aliasing off.

• Like 1
Δημοσ.

η μεγαλύτερη διαφορά που θα δείς είναι τα αυξημένα minimum fps σε σχέση με πριν.

Απο κει και πέρα,ανάλογα τον επεξεργαστή.

Μην περιμένεις διαφορές 30+fps βέβαια.

• Like 2
Δημοσ.

Εξαρτάτε από το CPU αν κάνει bottleneck την GPU στο συγκριμένο game και στα συγκεκριμένα settings που θα έχεις στο game (rez, AA, etc)

Για παράδειγμα αν έχεις φοβερό bottleneck και διπλασιάσεις την συχνότητα του CPU(π.χ. από 2.5GHz σε 5GHz) τότε θα έχεις διπλασιασμό τον fps στο game. Εάν πάλι δεν έχεις καθόλου bottleneck και ανεβάσεις την συχνότητα του CPU(π.χ. από 2.5GHz σε 5GHz η ακόμα και στο άπυρο :-D ) δεν θα πάρεις ούτε ένα παραπάνω fps στο game.

Δημοσ.

δες review ας πουμε τον ιδιο επεξεργαστη,την εκδοση με τα μικροτερα ρολογια σε σχεση με τον ιδιο που εχει μεγαλυτερα.και θα παρεις μια ιδεα.

πχ 8320-8350-8370 και απο intel πλευρα το ιδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...