Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω προβλημα με την μπαταρια του νεξους μ!
Πολλες φορες οταν φτανει στο 20% περιπου κλεινει απο μονο του δν βγαζει καμια ειδοποιηση τπτ απλα κλεινει! μερικες φορες μ το κανεισ κ σε λιγο παραπανω %μπαταρια μερικες φορες σε λιγοτερα μερικες φορες καθολου!
Εχω διαβασει σε ξενα forums το ιδιο προβλημα και η μονη λυση ειναι η αντικατασταση συσκευης!
Υπαρχει καποιο μελος που εχει το ιδιο προβλημα?Και αν ναι τι θα πρεπει να κανω γιατι τα σερβις στο Ελλαδισταν ειναι λιγο οτι να ναι!(Απο Ελληνικής αλυσιδας καταστημα αγορασμενο)

Δημοσ.

ναι ρωταω γιατι πιστευω οτι δν υπαρχει ουτε μια περιπτωση να μ το αλλαξουν!
ειχα g2 παλια κ δν μ ανοιγε η καμερα και για να μου τν αντικαταστησουν μ εβαλαν να πληρωσω εγω τα ανταλακτηκα φαντασου τωρα στην περιπτωση μ..

Δημοσ.

Τι λες ρε φίλε; η μπαταρία έχει 6 μήνες εγγύηση. Εφόσον δεν φταις εσύ είναι υπόχρεοι να στο φτιάξουν. Το πως δικό τους θέμα

Δημοσ.

ναι ρωταω γιατι πιστευω οτι δν υπαρχει ουτε μια περιπτωση να μ το αλλαξουν!

ειχα g2 παλια κ δν μ ανοιγε η καμερα και για να μου τν αντικαταστησουν μ εβαλαν να πληρωσω εγω τα ανταλακτηκα φαντασου τωρα στην περιπτωση μ..

Δεν γινεται να σε εβαλαν να πληρωσεις τα ανταλλακτικα αν το σφαλμα δεν ηταν δικο σου.Η procordia τουλαχιστον ειναι εταιρεια υποδειγμα στο σερβις

Δημοσ.

Δεν γινεται να σε εβαλαν να πληρωσεις τα ανταλλακτικα αν το σφαλμα δεν ηταν δικο σου.Η procordia τουλαχιστον ειναι εταιρεια υποδειγμα στο σερβις

και ομως μ ειπαν οτι ειχε υγρασια για αυτο δν λειτουργουσε αλλα πραγματικα δν ειχε βραχει ποτε και δν το εβαζα ουτε στο μπανιο που κανουν πολυ για να βαζουν τραγουδια που εχει υγρασια ουτε πχ ειχε πεσει καμια σταγονα σε βροχη..Πως το εβγαλαν το συμπερασμα αυτο δν ξερω..

Ελπιζω να βρεθει λυση γιατι ειναι το μονο κινητο που με εχει καλυψει πληρως μεχρι τωρα απο οσα ειχα..

Δημοσ.

και ομως μ ειπαν οτι ειχε υγρασια για αυτο δν λειτουργουσε αλλα πραγματικα δν ειχε βραχει ποτε και δν το εβαζα ουτε στο μπανιο που κανουν πολυ για να βαζουν τραγουδια που εχει υγρασια ουτε πχ ειχε πεσει καμια σταγονα σε βροχη..Πως το εβγαλαν το συμπερασμα αυτο δν ξερω..

Ελπιζω να βρεθει λυση γιατι ειναι το μονο κινητο που με εχει καλυψει πληρως μεχρι τωρα απο οσα ειχα..

Arvato μυρίζομαι....

Δημοσ.

Εχω προβλημα με την μπαταρια του νεξους μ!

Πολλες φορες οταν φτανει στο 20% περιπου κλεινει απο μονο του δν βγαζει καμια ειδοποιηση τπτ απλα κλεινει! μερικες φορες μ το κανεισ κ σε λιγο παραπανω %μπαταρια μερικες φορες σε λιγοτερα μερικες φορες καθολου!

Εχω διαβασει σε ξενα forums το ιδιο προβλημα και η μονη λυση ειναι η αντικατασταση συσκευης!

Υπαρχει καποιο μελος που εχει το ιδιο προβλημα?Και αν ναι τι θα πρεπει να κανω γιατι τα σερβις στο Ελλαδισταν ειναι λιγο οτι να ναι!(Απο Ελληνικής αλυσιδας καταστημα αγορασμενο)

Μαλλον για Wind μυριζομαι.

Δημοσ.

Μαλλον για Wind μυριζομαι.

Ναι wind κ με ότι έχω διαβάσει μέχρι τώρα για την συμπεριφορά της αρχίζω από τώρα κ κλαίω τα λεφτα μ:/

Δημοσ.

Καλή τύχη από τα βάθη της καρδιάς μου, που έλεγε και ο Ανδρέας Παπανδρέου

Ευχαριστω φιλε μ!

το εστειλα σερβις και ο θεος βοηθος!

παντως για αντικατασταση συσκευης ουτε λογος..

Πηρα στο σερβις τις μοτορολα κ μ ειπε αμα δν μπορουμε να το κανουμε θα ζητηθει αντικατασταση κινητου απο την Wind και στην Wind μ ειπαν αντικατασταση μονο το σερβις τις μοτορολα μπορει να κανει εμεις δν μπορουμε να κανουμε αυτο μονο η ιδια αντιπρωσοποια το κανει..Ο ενας με στελνεις στον αλλον κ αντε βρες ακρη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...