TonyMetalizer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 καλησπερα πεδες μετα το tcp optimizer ειχα προβληματα με την συνδεση στο νετ εκανα το netsh int ip reset c:\resetlog.txt δεν επιασε λογο permissions οποτε πειραξα τα permissions του netsh.exe στο system32 τα τικαρισμενα δεν με αφηνε να τα πειραξω ητανε γκρι αφου επαιξα με τα advanced properties καταφερα να βγουν τα γρι κουτια και να εχω προσβαση στα tick που βαζεις για allow full control και τα σχετικα πως μπορω να επιστρεψω παλι στο σημειο που ητανε τα κουτακια γκρι και δεν μπορουσες να τα πειραξεις? δοκιμασα να κανω τα βηματα αντιστροφα αλλα τζιφος
rfc Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Αν το cmd το τρεξεις σα διαχειριστης θα τρεξει μια χαρα η εντολη.
rfc Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση φιλε. Καντο απο το tcp optimizer τοτε που σου εχει backup.
TonyMetalizer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 εκανε failed ακομα και με admin δεν εχω το backup του τcp παρολαυτα εγω αλλο ροταω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα