adminaros Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Φίλος, αγόρασε ένα, καινουργιο, Lenovo λαπτοπ, και του βγάζει ένα εικονίδιο "μια μπαταρια με ενα κοκκινο Χ" και το μηνυμα ειναι "Δεν εντοπίστηκε η μπαταρία" Θα μιλήσει την Δευτέρα με το σερβις. Αλλά, μεχρι τοτε, μηπως υπαρχει κατι άλλο που μπορει να δοκιμασει ? ισως...Κατι απο το BIOS menu η απο τις ρυθμισεις των windows?
veteranos123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Αν αφαιρέσει τον φορτιστή το laptop μένει ανοιχτό ή κλείνει ;
soka58 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Καλημέρα Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Αγόρασα ένα laptop Lenovo και συγκεκριμένα το g710 και την πρώτη φορά που το άνοιξα τα εικονίδια της μπαταρίας δουλεύανε κανονικά. Έβγαλα την μπαταρία για να το χρησιμοποιήσω μόνο με το ρεύμα και όταν την ξανά έβαλα μου εμφανίζει το εικονίδιο με το x και λέει ότι δεν εντοπίστηκε μπαταρία αλλά το περίεργο είναι πως το λάπτοπ δουλέυει με την μπαταρία μόνο και επίσης φορτίζει και ξεφορτίζει κανονικά. Καμιά ιδέα;
mpompo13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Υποθέτω έχετε windows. Δοκιμάστε με κανένα linux live CD και εάν βγάζει το ίδιο πρόβλημα τότε φταίει ή η μπαταρία ή το λάπτοπ (<- πιο πιθανό αυτό) και όχι τα windows.
soka58 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Ναι windows 8.1 έχω. Επειδή δεν έχω ιδέα αυτά τα linux γίνονται εγκατάσταση στο laptop η τρέχουν μια φορά μόνο από το cd;
mpompo13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Γράψε ένα λειτουργικό πχ ubuntu σε cd/dvd ή usb flash και κάνεις εκκίνηση από εκεί. Σου έχει επιλογή "try without installing" την οποία θα επιλέξεις και θα φορτώσει το λειτουργικό στην μνήμη ραμ.
soka58 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Πάνω που πήγα να κάνω την διαδικασία με τα linux και έβαλα την μπαταρία στο laptop το εικονίδιο δούλεψε κανονικά οπότε μάλλον θα ήταν κάποιο κόλλημα των windows...ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις
adminaros Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Πάνω που πήγα να κάνω την διαδικασία με τα linux και έβαλα την μπαταρία στο laptop το εικονίδιο δούλεψε κανονικά οπότε μάλλον θα ήταν κάποιο κόλλημα των windows...ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις Και εδω το ίδιο. Ευχαριστώ και εγώ.
therion13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 "Μαγκιές" της lenovo φαντάζομαι θα είναι. Εγώ με sony vaio είχα κάνει εγκατάσταση ένα driver για την μπαταρία που βλέπει μάλλον και με την επανεκκίνηση τσουυυυπ ενα μήνυμα που δεν μπορούσα να το κλείσω και κάθε 1sec επανερχόταν στο κέντρο και να το μετακινούσα. Έστειλα mail στην sony και μου είπαν να πάρω τηλ και διάφορα τέτοια, αλλα δούλευε κανονικότατα το laptop. Μετα μέσο απο τις διεργασίες το βρήκα αυτο το exe αρχείο και το πρόγραμμα το πατάω μια διαγραφή και σαν καινούριο. απατεώνες μόνο να πουλάνε θέλουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα