manos vdm Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟY ΓΡΑΦΩ DVD ΓΑΜΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΥΛΟΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΑ ΙΔΙΑ DVD ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΟΛΛΑΝΕ.ΑΠΟ ΟΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΤΑΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΖΗΜΙΑ.
marios1957 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Καλώς τον. Γράφε με μικρά,είναι σαν να φωνάζεις με κεφαλαία. Ευχαριστούμε για την υπόδειξη,αν και έχει ξανααναφερθεί. Μιας κι είσαι επαγγελματίας,μήπως γνωρίζεις κάποιο τρυκ,ούτως ώστε το Ulead Movie Factory να δεχτεί σαν είσοδο video το "*.vdr" που βγάζει το Virtual Dub όταν κάνει frameserving;
Dreamstorm Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 sorry gia to post,alla eimai poli periergos na do an tha katafereis na vreis tin akri marios1957!kali tixi!
marios1957 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Τη χρειάζομαι την καλή τύχη... Έχω μπλέξει,προσπαθώ να κάνω την καλύτερη δουλειά με τον ευκολώτερο τρόπο.Δηλαδη,με ελάχιστα clicks,με "γελοία" στο δούλεμα proggies,να φτιάξω dvd από divx.... Εγώ,για μένα την έχω βρει την άκρη...Ψάχνομαι να βρώ ένα "all-in-one" που να δέχεται υπότιτλους,χωρίς καμία μετατροπή,έτοιμους "καμένους" πάνω στο dvd,να ολοκληρώσω τον οδηγό και να τον δώσω δημόσια,για όλους όσους βαριούνται(σαν εμένα) να ασχοληθούν... Αν υπάρχουν ενσωματωμένοι(υπότιτλοι) στο divx,είναι πανεύκολο να το οδηγήσεις στο Ulead Dvd Movie Factory.To θέμα είναι να μπούνε external,με frameserving κ α τ ε υ θ ε ι α ν στο Ulead.Δεν δέχεται το ρημάδι "εξωγενείς" προμηθευτές(όπως το vdr του Virtual Dub),ούτε μπορεί να ξεγελαστεί με fake avi(μέσω VFAPI Conv).Σ' αυτή την περίπτωση ναι μεν με αφήνει να προχωρήσω,αλλά βγάζει ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΟ αποτέλεσμα...600gb!!!!! Πω-πω,τώρα πήρα χαμπάρι ότι το γ@μήσαμε το post του παιδιού.Τι γνώμη θα σχηματίσει-πρώτη μέρα εισόδου-για μας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.