Προς το περιεχόμενο

South Park: The Fractured but Whole

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επισης να ενημερωσω οτι πριν λιγο με πηραν και απο την Media markt να με ενημερωσουν για την παραγγελια οτι ειναι προπαραγγελια για τον Δεκεμβριο :P

LOL ανέβηκε? Καλά που την έκλεισα απο αρχές Αυγούστου.

Ελπίζω να μην κάνουν καμιά γκάφα και να την ανεβάσουνε/ακυρώσουνε.

Το εγραψα και παραπανω και μαλιστα η κοπελα στο τηλεφωνο δεν μου ειπε τιποτα οτι προκειται για λαθος τιμη. Ισως απλα την ιδια μερα που ανεβασα το σχολιο εδω πεσανε αρκετες μαζεμενες παραγγελιες και να το πηρανε χαμπαρι(ολο και καποιος θα την εκλεισε για να την πουλησει στις αγγελιες :P)

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις με πήρανε τηλ. απο media markt.

Νόμιζα θα μου πούνε οτι άλλαξε η τιμή ή κάτι σχετικό, και μου λέει οτι κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο.

Πάλι καλά..!! :P

Δημοσ.

Μόλις με πήρανε τηλ. απο media markt.

Νόμιζα θα μου πούνε οτι άλλαξε η τιμή ή κάτι σχετικό, και μου λέει οτι κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο.

Πάλι καλά..!! :P

Εριξες παραγγελια με βαση αυτη την τιμη και σε πηραν τηλεφωνο ή ειχες ριξει με την προηγουμενη και σε πηραν σημερα?

Δημοσ.

Την παραγγελία την έκανα αρχές Αυγούστου (7 συγκεκριμένα) με την παραπάνω τιμή (70€).

Και με πήρανε σήμερα να μου πούνε απλά οτι κυκλοφορεί Δεκέμβριο.

Του είπα πως το γνωρίζω και μου λέει απλά ήθελα να σας ενημερώσω.

Δημοσ.

Την παραγγελία την έκανα αρχές Αυγούστου (7 συγκεκριμένα) με την παραπάνω τιμή (70€).

Και με πήρανε σήμερα να μου πούνε απλά οτι κυκλοφορεί Δεκέμβριο.

Του είπα πως το γνωρίζω και μου λέει απλά ήθελα να σας ενημερώσω.

Ναι.Μου εκανε εντυπωση γιατι εμενα μετα απο κυριολεκτικα 5 λεπτα με πηραν τηλεφωνο και με ενημερωσαν(ασχετως που το γραφουν και στο site τους και στο email επιβεβαιωσης γραφει οτι ειναι για Δεκεμβριο). Ελπιζω βεβαια να μην φαμε ακυρο και φυσικα το παιχνιδι να ειναι καλο.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_south-park-the-fractured-but-whole-collector-s-edition-pc-1185150.html

Εξαντλημενη η collector(για παιχνιδι που θα βγει σε μισο χρονο):P

Αρα μαλλον μεσα επεσα οταν ειπα οτι καποιοι θα ριξανε παραγγελιες με σκοπο το ''κερδος'' :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Με πηραν τηλεφωνο απο Media Markt για την collector που ειχα κλεισει(την οποια τελικα ακυρωσα γιατι βαρεθηκα)να μου πουν για 31Μαρτιου και καλα η πληροφορια που ειχαν απο προμηθευτη αλλα κλασσικα τσαμπα πληροφορια.

Ελπιζω να εχει χαμηλη τιμη στα κλειδαδικα οταν βγει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά το south park πήρε delay για το 2018? Γιατί έλαβα email πριν κανά δύο μέρες από media markt ότι αναμένετε ενημέρωση για την νέα ημερομηνία παράδοσης και σήμερα που μπήκα στο eshop τους το βλέπω να το έχουν βάλει για κυκλοφορία το 2018 

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_south-park-the-fractured-but-whole-collector-s-edition-pc-1185150.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...