Fulgore Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Επισης να ενημερωσω οτι πριν λιγο με πηραν και απο την Media markt να με ενημερωσουν για την παραγγελια οτι ειναι προπαραγγελια για τον Δεκεμβριο LOL ανέβηκε? Καλά που την έκλεισα απο αρχές Αυγούστου. Ελπίζω να μην κάνουν καμιά γκάφα και να την ανεβάσουνε/ακυρώσουνε. Το εγραψα και παραπανω και μαλιστα η κοπελα στο τηλεφωνο δεν μου ειπε τιποτα οτι προκειται για λαθος τιμη. Ισως απλα την ιδια μερα που ανεβασα το σχολιο εδω πεσανε αρκετες μαζεμενες παραγγελιες και να το πηρανε χαμπαρι(ολο και καποιος θα την εκλεισε για να την πουλησει στις αγγελιες )
JohnVani18 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μόλις με πήρανε τηλ. απο media markt. Νόμιζα θα μου πούνε οτι άλλαξε η τιμή ή κάτι σχετικό, και μου λέει οτι κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο. Πάλι καλά..!!
Fulgore Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μόλις με πήρανε τηλ. απο media markt. Νόμιζα θα μου πούνε οτι άλλαξε η τιμή ή κάτι σχετικό, και μου λέει οτι κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο. Πάλι καλά..!! Εριξες παραγγελια με βαση αυτη την τιμη και σε πηραν τηλεφωνο ή ειχες ριξει με την προηγουμενη και σε πηραν σημερα?
JohnVani18 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Την παραγγελία την έκανα αρχές Αυγούστου (7 συγκεκριμένα) με την παραπάνω τιμή (70€). Και με πήρανε σήμερα να μου πούνε απλά οτι κυκλοφορεί Δεκέμβριο. Του είπα πως το γνωρίζω και μου λέει απλά ήθελα να σας ενημερώσω.
Fulgore Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Την παραγγελία την έκανα αρχές Αυγούστου (7 συγκεκριμένα) με την παραπάνω τιμή (70€). Και με πήρανε σήμερα να μου πούνε απλά οτι κυκλοφορεί Δεκέμβριο. Του είπα πως το γνωρίζω και μου λέει απλά ήθελα να σας ενημερώσω. Ναι.Μου εκανε εντυπωση γιατι εμενα μετα απο κυριολεκτικα 5 λεπτα με πηραν τηλεφωνο και με ενημερωσαν(ασχετως που το γραφουν και στο site τους και στο email επιβεβαιωσης γραφει οτι ειναι για Δεκεμβριο). Ελπιζω βεβαια να μην φαμε ακυρο και φυσικα το παιχνιδι να ειναι καλο. 1
JohnVani18 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Και να μην ειναι καλο.. South Park fan απο το 2000 over here..
Fulgore Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.mediamarkt.gr/el/product/_south-park-the-fractured-but-whole-collector-s-edition-pc-1185150.html Εξαντλημενη η collector(για παιχνιδι που θα βγει σε μισο χρονο) Αρα μαλλον μεσα επεσα οταν ειπα οτι καποιοι θα ριξανε παραγγελιες με σκοπο το ''κερδος''
Despotas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Έφαγε delay, θα κυκλοφορήσει στο 1ο τρίμηνο του 2017: http://www.eurogamer.net/articles/2016-09-16-south-park-the-fractured-but-whole-delayed-to-early-2017
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Α, ωραία, θα σας πάρει τηλέφωνο το mediamarkt τώρα να σας ενημερώσει ότι έφαγε delay 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Και ξανά.. South Park: The Fractured But Whole has been delayed again
Fulgore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Με πηραν τηλεφωνο απο Media Markt για την collector που ειχα κλεισει(την οποια τελικα ακυρωσα γιατι βαρεθηκα)να μου πουν για 31Μαρτιου και καλα η πληροφορια που ειχαν απο προμηθευτη αλλα κλασσικα τσαμπα πληροφορια. Ελπιζω να εχει χαμηλη τιμη στα κλειδαδικα οταν βγει.
JohnVani18 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Με πήρανε κι εμένα τηλ. πριν μερικές ημέρες να με "ενημερώσουν" ότι κυκλοφορεί 31/3..
chek2fire Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Ρε παιδιά το south park πήρε delay για το 2018? Γιατί έλαβα email πριν κανά δύο μέρες από media markt ότι αναμένετε ενημέρωση για την νέα ημερομηνία παράδοσης και σήμερα που μπήκα στο eshop τους το βλέπω να το έχουν βάλει για κυκλοφορία το 2018 http://www.mediamarkt.gr/el/product/_south-park-the-fractured-but-whole-collector-s-edition-pc-1185150.html
JohnVani18 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 1/1/2018 = placeholder H Ubi είπε μέσα στο 2017. Μάλλον θα δούμε νέα ανακοίνωση στην Ε3.
bilya Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 ρε μας κοροιδευουνε ??preoder game 2 χρονια . Τουλαχιστον ας ριξουν την τιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα