Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Lenovo Z50-75 - 15.6" (FX-7500/8GB/1TB/R7 M260) & δώρο Smartphone Lenovo A606

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα τ κινητο που δινουν δωρο δν λεει κ τιποτα..αθλια αναλυση οθονης..απλα ξεστοκαρισμα γτ δεν τ αγοραζει κανεις πια...ειδικα σ αυτη την τιμη που το εχουν..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Αν βρείς κανέναν να πασαρεις το κινητό για να σου βγει 100-120€ λιγότερο το laptop "

...πολλά λές,

αλλά να σας ενημερώσω ότι με ενδιαφέρει το κινητό να το έχω για δεύτερο και δίνω 90 ευρώ επί τόπου στο σημείο αγοράς στο public Συντάγματος, με τον άλλο ενδιαφερόμενο που θα πάρει και θα κρατήσει το laptop.

υ.γ. το τηλέφωνο τους έχει μείνει στα ράφια και με τέτοια specs ΔΕΝ πουλάει και ούτε πρόκειται να πουλήσει με τα νέα μοντέλα που υπάρχουν... 

Επεξ/σία από YourSpy005
Δημοσ.

"Αν βρείς κανέναν να πασαρεις το κινητό για να σου βγει 100-120€ λιγότερο το laptop "

...πολλά λές,

αλλά να σας ενημερώσω ότι με ενδιαφέρει το κινητό να το έχω για δεύτερο και δίνω 90 ευρώ επί τόπου στο σημείο αγοράς στο public Συντάγματος, με τον άλλο ενδιαφερόμενο που θα πάρει και θα κρατήσει το laptop.

υ.γ. το τηλέφωνο τους έχει μείνει στα ράφια και με τέτοια specs ΔΕΝ πουλάει και ούτε πρόκειται να πουλήσει με τα νέα μοντέλα που υπάρχουν...

Το ποσό π αναφέρεις είναι παραπλανητικο κ σε καμία περίπτωση δεν ισχύει με τις τιμές που υπάρχουν στην Ελλάδα..

Μιλαμε για κινητό levono του 2014. Στα 90€ από Ελλάδα ούτε no name αντίστοιχο βρίσκεις. Η τιμή των 100-120€ π αναφερα είναι σε σχέση με τις Ελληνικές τιμές για να φύγει κατευθείαν.

Είναι στην κατηγορία των 120€ κινητών αν το δεις στην Ευρώπη, προφανώς σε καμία περίπτωση 199€ που λένε, αλλά και σε καμία περίπτωση 90€ προτεινεις. Αν θέλει κάποιος να το σκοτώσει προφανώς το δίνει κ 50€ :P

Δημοσ.

Είναι καθαρά θέμα προσφοράς και ζήτησης...

...αλλά καί όλα όσα συνεπάγονται πίσω από αυτό (προσφορά & ζήτηση) σε μία κατακρεουργημένη οικονομικά Ελληνική αγορά.

Για 2ο τηλέφωνο (εγώ προσωπικά) μέχρι τόσα μπορώ να προσφέρω φίλε μου καί καινούργιο ΔΕΝ θα το αγόραζα ποτέ διότι έχω πολλές άλλες επιλογές... Άσε πού άν ανοίξει σύντομα και η "αγορά" μέσω PayPal...

Ταπεινή μου γνώμη:

Στα 120 ευρώ ΔΕΝ θα φύγει  κατευθείαν, αλλά ούτε στα 100. Θα περιμένεις και όσο περιμένεις για να το πουλήσεις τόσο θα πέφτει καί η αξία του με τον χρόνο...

Δημοσ.

Είναι θέμα προσφοράς αυτο όχι θέμα ζήτησης, καλύτερα να διαβάσεις τους κανόνες του thread.. Απαγορεύεται να ζητάς κάτι.

Εσύ ζητά το και 50€ αν θες αυτο είναι δικό σου θέμα :) Ανοιξε καποια αγγελία.. Όχι εδώ γιατί είναι παραπλανητικο όμως. Η πραγματική του αξία ειναι 120€+ ανεξαρτητα αν σου αρέσει ή όχι :P

Αν περιμένεις ότι θα φύγει το capital control θα περιμένεις πολλούς μήνες αν όχι χρόνια έτσι όπως πηγαίνουμε. ;)

• Like 1
Δημοσ.

"Απαγορεύεται να ζητάς κάτι."

ΔΕΝ ζήτησα κάτι φίλε μου... Επιλεκτικά διαβάζεις τις προτάσεις μου? και μετά βγάζεις το δικό σου νόημα..??

Όσο αφορά την "προσφορά και την ζήτηση" ή πρότασή μου ήταν συγκεκριμένη και μέσα σε ολοκληρωμένη πρόταση που εσύ πετσόκοψες και κατάλαβες αυτό που ήθελες να καταλάβεις...

"Είναι καθαρά θέμα προσφοράς και ζήτησης...

...αλλά καί όλα όσα συνεπάγονται πίσω από αυτό (προσφορά & ζήτηση) σε μία κατακρεουργημένη οικονομικά Ελληνική αγορά."

Υπήρχε και υπάρχει μέσα στην πρόταση η μονοσύλλαβη λέξη "σε" και αναφέρεται ξεκάθαρα η τοποθέτηση μου όσο αφορά την προσφορά και την ζήτηση.

Όσο αφορά το να ανοίξω αγγελία, έχεις δίκιο που το αναφέρεις και λάθος μου που έκανα μία πρόταση πιό πάνω για να διευκολύνω καί κάποιο φίλο. Την πρόταση λοιπόν την αναιρώ και ΔΕΝ ισχύει πλέον. Να'σαι καλά που μας κρατάς στις "σωστές γραμμές του απαγορεύεται και ΜΗ" με τις παρατηρήσεις σου. Αυτό και εάν είναι πιό κοντά σε "capital control"...

Δημοσ.

Προφανώς τις αερολογιες που εγραψες ούτε καν τις έδωσα σημασία, αν είναι έτσι ζήτα κ το iphone 6 στα 300 ευρω. Δεν άξιζε καν να σχολιαστεί, έμεινα στο γεγονός για το τρόπο που κοστολογεις το κινητό π είναι λάθος. Αν μπορείς να με πεισεις χωρίς αερολογιες ότι δεν ισχύει αυτο στείλε μ πμ να μου το εξηγήσεις.

Θεουλης είσαι δεν το συνεχιζω άλλο εδω:P Χάλασε χωρίς λόγο το νήμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...