Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω αγορασει ενα lenovo z710 και εδω και κανενα μηνα αρνειτε το touchpad να κανει δεξι/αριστερο κλικ(με 2 δακτυλα κανει scroll up/down,zoom in/out κοκ) αλλα μιας και τον εχω αναγκη τον τελευταιο διαστημα δεν ηθελα να τον παω στο service (του e-shop).

Οποτε απλα τον δουλευα με εξωτερικο ποντικι,ενα logitech mx520 (παλιο αλλα αψογο).Σημερα απλα σταματησε και αυτο.Βρηκα ενα προχειρο παλιο microsoft με δεκτη "κουμουτσα" και δουλευε.

Αλλα τωρα μολις ξαναδοκιμασα με ενα αλλο logitech ασυρματο και δεν το αναγνωριζει...

Το setpoint δεν ανοιγει καν,δοκιμασα install/uninstall αλλα μια απο τα ιδια..

Καμια ιδεα?

Υ.Γ Υπαρχει περιπτωση να φταινε τα win10 που εχω?Μεχρι πριν απο ενα μηνα δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε με touchpad,ουτε με τα ποντικια..

Δημοσ.

Ά έχεις περάσει τα 10 που ακόμα οσο διαβάζω έχουν αρκετά bugs και θέματα με τους drivers οποτε ειναι πολύ πιθανό αυτο , για να βγάλεις άκρη πρέπει να περάσεις αλλα windows ή να κάνεις boot με ενα live cd για linux για να δείς

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πλεων εχω θεμα κ με τον ηχο..Απλα σταματουσε μετα απο κανενα 5λεπτο εντελως.unistall τους drivers και απο εκει και περα δεν με αφηνει να τους ξαναπερασω.

Υ.γ εφαγε φρικη και το start button και δεν κανει τιποτα...

Εχε χαρη που τον υπολογιστη τον χρειαζομαι συνεχως για ενα προτζεκτακι που δουλευω με φωτογραφιες.

Μολις τις παραδωσω.Ξεκιναω με format και δεν στρωσουν ολα θα τον δωσω στο service του e-shop.

Υ.Γ2 Παντως για πρωτη φορα σκεφτομαι μηπως και παω σε mac.Τοσα ανεξηγητα και κουλα προβληματα και να πω οτι ηταν καμια μπακατελα ο z710...Πανω απο 1000αρικο εκανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...