Amix Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Καλησπερα.. Παιδια γιατι η υγεια του σκληρου μου πεφτει συνεχως? Πριν 2 βδομαδες ηταν 88 ..χθες 78 .... πριν 1 ωρα 77 και τωρα 76... τι μπορει να φταιει? Με καλυπτει η εγγυηση αν το παω για αλλαγη? 1
Apple fanboy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Πέφτει,γιατί όσο λειτουργεί,πεθαίνει... Ναι,σε καλύπτει.
SPANK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Εκ πρώτης όψεως ναι ο δίσκος φαίνεται να έχει πρόβλημα δοκίμασε αν μπορείς ομως με ενα αλλο καλώδιο και σε αλλη θύρα sata και αν θέλεις δές και με το διαγνωστικό της εταιρίας να δεις τι θα σου βγάλεις , στο λέω αυτο γιατι ειναι ύποπτο αυτο που λές οτι πρίν μια ώρα έπεσε μετα έπεσε και αλλο κτλπ οποτε δες αυτα που σου ειπα
AETOLOFITIS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Κανε backup γιατι οπως φαινεται θα τον παρεις στο χερι. Ειναι στα τελευταια του.
Amix Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Καλημερα παιδια... Λοιπον αλλαξα θυρα και καλωδιο αλλα τιποτα....δοκιμασα να κανω repair με το Seatools και μου εβγαλε "Failed" . Τωρα θα παραγγειλω εναν SSD και θα βαλω τα Windows πανω τ..τον μηχανικο θα τν παω για αντικατασταση.Ελπιζω να μου τν αντικαταστησουν εκει στο e-shop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα