Anduril Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Γεια σε ολους!Σκεφτομαι να κανω overclocking στην καρτα μου(sapphire 9700 pro all in wonder) :wink: και εχω μια ερωτηση:χρησιμοποιω το προγραμμα redline(ηταν μαζι με την καρτα στο πακετο)το οποιο εχει και επιλογες overclocking.Αυξανοντας λοιπον τα core και memory clock απο τα 324 στα 351 και απο τα 310 στα 337,5 αντιστοιχα μου κανει το εξης προβληματακι:στο generals(τα υπολοιπα παιχνιδια τα παιζει μια χαρα)μετα απο 2-3 λεπτα αρχιζει και μου κανει αλλιωσεις στην οθονη(μαυρες κοιληδες και λωριδες) :? .Μετα ξαναβαζω τα κλασσικα settings και ειναι μια χαρα.Ολες οι λεπτομερειες ειναι στο full με 6xAA και 16xAF 8) .Μηπως θελει να της αυξησω το voltage απο 1.5 σε 1.6?Ρωταω οχι μονο για το generals αλλα και για επιλεον overclocking(φτανει μεγιστο 452 και 358 αντιστοιχα)Τωρα θα μου πειτε μα καλα εχεις ολοκληρη 9700 pro και εσυ θες να της κανεις overclocking?Απλα για δοκιμη να δω τι διαφορα θα εχει και επειδη στο generals οταν μαζευονται υπερβολικα πολλα στην οθονη(καμια 15αρια τανκς με 5-6 κτηρια) κουνιουνται λιιιγο πιο αργα .Λετε αυτο που μου κανει να οφειλεται σε αυξηση της θερμοκρασιας?
Jaco Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Αν σου κάνει κολληματάκια και περιέργα θέλει να τσιμπήσεις λίγο την τάση... Για την θερμoκρασία μπορείς να την ρυθμίσεις βάζοντας ψύκτρες στις μνήμες αν δεν έχουν (δεν ξέρω για αυτήν την κάρτα γιατί δυστυχώς δεν την έχω) και να αλλάξεις fan στην gpu...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.