nickts1 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημέρα insomniacs! Ψάχνω γνώμες για αναβάθμιση παλιού pc, ώστε να μπορεί να τρέξει παιχνίδια. Προορίζεται για παιδί 13 ετών, το οποίο μέχρι τώρα έπαιζε σε ps2, οπότε γενικά οι απαιτήσεις είμαι μικρές. Τα στοιχεία του υπολογιστη είναι: Intel Core Duo E8400 3.00ghz Kingston 2gb DDR2 RAM Nvidia GeForce 7200GS Noname τροφοδοτικό 450w Οθόνη 1280x1024 Ερωτήσεις: 1. Σκέφτομαι για αρχή να του κατεβάσω emulator για PS2 και κανένα MAME, θα παίζουν με το υπάρχον σύστημα; 2. Ποιά κομμάτια πρέπει απαραίτητα να αναβαθμιστούν για gaming? (το μπάτζετ είναι αρκετά σφιχτό, θα έλεγα ως 100€, αλλά το βλέπω χλωμό). Στόχος να παίζουν τα περισσότερα καινούρια παιχνίδια, έστω σε low. Υπόψιν ότι θα χρειαστεί και ένα καλό gamepad να του μείνει, σκέφτομαι το Logitech F310. Εκτός από κάρτα γραφικών, λογικά θα χρειαστεί +2gb RAM. Τροφοδοτικό θα την παλέψει με το υπάρχον; Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2015 από nickts1
zak3 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Χρειαζεσαι σιγουρα αλλαγη καρτας,μνημης και τροφοδοτικου οπως ειπες.Ο επεξεργαστης καλα κραταει ακομα αν του κανεις και ενα μικρο oc θα εισαι μια χαρα! Για καρτα κοιτα εδω στις αγγελιες για καποια gtx 650,7770 στα 50ε , μνημη αλλα 2gb στα 15ε και τροφοδοτικο παρε καινουργιο καποιο corsair vs 350w.
nickts1 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση! Λοιπόν όπως τα βλέπω θα προχωρήσω στην αγορά των εξής: 1. Corsair CX430 2. Kingston 2gb 3. Logitech F310 Συνολο γύρω στα 80€ Θα βάλω επάνω τη δική μου κάρτα (Αsus 7770 1gb) πιστεύω σε 1280x1024 θα παίζει πολύ ικανοποιητικά για χρόνια. Υπάρχει περίπτωση να έχει bottleneck με τον E8400? Δυστυχώς δεν έχω τις γνώσεις για να τον κλοκάρω... ΥΓ. Σκέφτομαι προς αντικατάσταση της 7770 στο δικό μου σύστημα (βλ. υπογραφη) να πάω σε μια 7970...Γνώμη;
TheELF Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Πάνε μια βόλτα από το youtube και δες κάνα βίντεο με αυτόν τον επεξεργαστή,δεν την παλεύει με τα νέα παιχνίδια. Όπως και για τα ps2, mame θα παίζει μόνο τα ελαφριά παιχνίδια καλά. Βέβαια, εκτός από της μνήμες, μπορείς να κρατήσεις τα υλικά και για μελλοντική αναβάθμιση οπότε δεν χάνεις και κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα