Προς το περιεχόμενο

Strict NAT type σε thomson tg585 v8 για PS4 στο advanced warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω πρόβλημα με το nat type στο ps4 και συγκεκριμένα στο advanced warfare έχω ανοίξει ports αλλά τα τσεκάρω και δεν είναι ανοιχτά.επίσης έχω βάλει στατική ip στο ps4

Δημοσ.

Δυστυχώς ούτε με το putty δουλεύει.Τα ports τα ανοίγω και μετά πάω να checkarw αν είναι ανοιχτά και δεν είναι ίσως εκεί να είναι το πρόβλημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βαλε το autotuning=restricted ή disabled και θα συνδεθει καθως και να τσεκαρεις στο ρουτερ οτι το τελνετ περνα.

Για να ενεργοποιησεις το τελνετ στο ρουτερ σου, σωσε το config στον η/υ σου και ανοιξε το user.ini με notepad και προσθεσε τη παρακατω 2 γραμμες και μετα ξανακανε upload στο ρουτερ σου το καινουργιο user.ini αφου το εχεις αποθηκευσει βεβαια πρωτα.

[ servmgr.ini ]    .............. σε αυτο το πεδιο
ifadd name=TELNET group=lan
ipadd name=TELNET ip=192.168.1.0/24

Με αυτο το τροπο ενεργοποιεις το τελνετ στο ρουτερ σου και μπαινεις απο το putty αφου πρωτα κανεις το autotuning=restricted ή disabled με την παρακατω εντολη απο cmd (ανοιγμα ως διαχειριστης.)

netsh int tcp set global autotuninglevel=restricted
Επεξ/σία από rfc
Δημοσ.

τι να στειλω σε sreens βρε φιλος? το cmd που τρεχεις την εντολη? Τι ακριβως? δεν εχω το ιδιο ρουτερ, πηγαινε στο save configuration και ανοι ξε to user.ini αρχειο μετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...