Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

......

Πες απλά:"Παιδιά σας είπα ψέμματα.Θέλω να κάνω γενικά video editing και αν τύχει ποτέ να πέσει στα χέρια μου και κανα βιντεάκι σε UHD,να έχω το μηχάνημα και την γνώση να μπορώ να το επεξεργαστώ"

........

Άν το είχες γράψει αυτό απο την αρχή θα είχαμε γλυτώσει πολλές σελίδες στo θέμα

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε αυτό το topic έχω γελάσει μέχρι δακρύων.

Το 150 Mbps το βγάζει μια βιντεοκάμερα που κοστίζει πάνω από 4000 ευρώ και όχι μια οποιαδήποτε

Επίσης ούτε τα 4Κ blu ray δεν μπορούν να πιάσουν αυτή την ροή.

Κατά τα άλλα το 150 mbps δεν πολύ.

codec; Τι σχέση έχει το codec;

Μήπως εννοείς το format (αλγόρυθμο συμπίεσης); Πάλι αδιάβαστο σε βρίσκω.

Και δεν μου λες; Τον αλγόρυθμο συμπίεσης γιατί μας τον αναφέρεις;

ΤΟ FORMAT KAI TA CODECS ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ HARDWARE.

ΤΟ FORMAT (ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ) ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΚΟΙΝΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ,ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΚΑΙ  ΣΤΟ ΕΥΡΟΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΗΜΑΤΟΣ 'Η STREAMING

ΤΑ CODECS ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ FORMAT.

ΟΠΟΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΑ CODEC ΚΑΙ ΣΤΟ FORMAT;ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ PC;

ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ H.264;

Μάλλον εσύ που παίζεις με βιντεοκάμερες των πολλών χιλιάδων ευρώ,κάτι παραπάνω θα ξέρεις για να μας τονίζεις την μη αναφορά μας σε αυτό το σκέλος.

Σε παρακαλώ πολύ μην το συνεχίζεις,γιατί όσο το συνεχίζεις τόσο απογυμνώνεσαι  και φανερώνεται το παπατζιλίκι που μας πούλησες οτι και καλά διαθέτεις την συγκεκριμένη βιντεοκάμερα.

Πες απλά:"Παιδιά σας είπα ψέμματα.Θέλω να κάνω γενικά video editing και αν τύχει ποτέ να πέσει στα χέρια μου και κανα βιντεάκι σε UHD,να έχω το μηχάνημα και την γνώση να μπορώ να το επεξεργαστώ"

Το έχω γράψει και σε άλλο topic. Στον postη,postιες δεν παιρνάνεxxaxaxaxax είσαι απίστευτος, στη θέση σου πραγματικά θα αυτοκτονούσα, καθώς εσύ κάθεσαι και γραφής κείμενα εγώ πάω και τραβάω κάνα γάμο..  λοιπόν περαστικά σου αν και δύσκολο το βλέπω..  και χαίρομαι που σε κάνουμε και γελάς με το topic ..

και ακούμε λίγο, είναι η τελευταία φορα που σου απαντάω  ,, 

όχι επειδή δεν έχω τι να πω αλλα επειδή λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθωποι... 

Δημοσ.

Σε αυτό το topic έχω γελάσει μέχρι δακρύων.

Το 150 Mbps το βγάζει μια βιντεοκάμερα που κοστίζει πάνω από 4000 ευρώ και όχι μια οποιαδήποτε

Επίσης ούτε τα 4Κ blu ray δεν μπορούν να πιάσουν αυτή την ροή.

Κατά τα άλλα το 150 mbps δεν πολύ.

codec; Τι σχέση έχει το codec;

Μήπως εννοείς το format (αλγόρυθμο συμπίεσης); Πάλι αδιάβαστο σε βρίσκω.

Και δεν μου λες; Τον αλγόρυθμο συμπίεσης γιατί μας τον αναφέρεις;

ΤΟ FORMAT KAI TA CODECS ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ HARDWARE.

ΤΟ FORMAT (ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ) ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΚΟΙΝΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ,ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΚΑΙ  ΣΤΟ ΕΥΡΟΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΗΜΑΤΟΣ 'Η STREAMING

ΤΑ CODECS ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ FORMAT.

ΟΠΟΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΑ CODEC ΚΑΙ ΣΤΟ FORMAT;ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ PC;

ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ H.264;

Μάλλον εσύ που παίζεις με βιντεοκάμερες των πολλών χιλιάδων ευρώ,κάτι παραπάνω θα ξέρεις για να μας τονίζεις την μη αναφορά μας σε αυτό το σκέλος.

Σε παρακαλώ πολύ μην το συνεχίζεις,γιατί όσο το συνεχίζεις τόσο απογυμνώνεσαι  και φανερώνεται το παπατζιλίκι που μας πούλησες οτι και καλά διαθέτεις την συγκεκριμένη βιντεοκάμερα.

Το έχω γράψει και σε άλλο topic. Στον postη,postιες δεν παιρνάνεxxaxaxaxax είσαι απίστευτος, στη θέση σου πραγματικά θα αυτοκτονούσα, καθώς εσύ κάθεσαι και γραφής κείμενα εγώ πάω και τραβάω κάνα γάμο..  λοιπόν περαστικά σου αν και δύσκολο το βλέπω..  και χαίρομαι που σε κάνουμε και γελάς με το topic ..

και ακούμε λίγο, είναι η τελευταία φορα που σου απαντάω  ,, 

όχι επειδή δεν έχω τι να πω αλλα επειδή λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθωποι... 

Δεν αμφισβήτησα οτι βιντεοσκοπείς γάμους.

ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΚΑΜΕΡΑ ΣΟΥ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ.

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ.ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΠΑΤΑΕΙ.ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.

ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΣ.

Ε,ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ REC ΤΗΣ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑΣ.

ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Ή ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ

ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Υ.Γ.:Για να ψάχνεσαι για καινούργιο μηχάνημα μάλλον τώρα ανακάλυψες το 1080.Μέχρι τώρα βιντεοσκοπούσες

σε SD.Δεν πειράζει ποτέ δεν είναι αργά.

Μην απορήσεις πως το ξέρω,έχω μαντικές ικανότητες.

Δημοσ.

Είπαμε πιο μεγάλα γράμματα, γιατί αλλιώς δεν μπορούμε να δείξουμε στους άλλους οτι ξέρουμε.. :rolleyes:

είπαμε πιο μεγάλα πράγματα για να αποδείξουμε το παπατζιλίκι του gon23x.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...