Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι έχουν έστω κ την μικρότερη δυνατή εμπειρία από forums η 2011-3 socket,ξέρουν καλά πλέον τι λέω εγώ καταλαβαίνουν τι λες εσύ,αυτό ήταν και το ζητούμενο της παρέμβασης μου,γιατί αλλιώς δεν θα είχα κάποιο λόγο ν'ασχοληθω μιας και τέτοια μυαλά δεν αλλάζουν δεν έχουν την δυνατότητα ουσιαστικής μάθησης η εξέλιξης..

Το ζητούμενο ήταν να καταλάβουν οι υπόλοιποι,ώστε να ψάξουν πάρα πολύ καλά τα πράγματα αν ενδιαφέρονται για 2011-3 socket,

και ν'αποφασισουν σωστά που θα τοποθετήσουν τα χρήματα τους.

Σε παρακαλώ μην με παρεξηγήσεις,δεν έχω στόχο να σε προσβάλω,και κανένα συμφέρων από αυτό φυσικά.

Ο καθένας μας έχει,αυτό που μπορεί και του αξίζει,και πάνω από το Hi_end hardware να ξέρεις είναι πάντα τα Hi_end μυαλά,στενομυαλιά και τεχνολογία είναι 2 όροι αντίθετοι. :)

Ξεκίνα να διαβάζεις αν αλλάξεις γνώμη για μερικές από τις πιο εμπορικές μητρικές

https://www.google.gr/search?q=x99-ud4+bootloop&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=xImjVeHQLcj_ygPHr5SgDg

https://www.google.gr/search?q=x99-ud4+bootloop&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=xImjVeHQLcj_ygPHr5SgDg#q=x99-ud5+memory+issues+bootloop

https://www.google.gr/search?q=x99+asus+issues&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=I4qjVfGrBoa4ygOO86rQDA

και κλείνω εδώ,ζητώντας συγχρόνως συγνώμη από τον TS.

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί τέτοια πρεμούρα με το 2011-3,ενώ με το φιάσκο της 970 έκανες μόκο;

Δεν σε είδα να έχεις την ίδια ευαισθησία στις 970 λόγω του coilwine και των 3,5 Gb.Γιατί;

Το ξέρω οτι οι gigabyte έχουν θέμα με το κρασάρισμα του bios,γι αυτό και δεν πήρα Gigabyte.
Απεναντίας η asus που έχω δουλεύει ρολόι.

Εν τέλη το θέμα μας δεν είναι γενικά η επιλογή socket αλλά η επεξεργασία UHD βίντεο στα 150 mbps με τι socket και γενικά με τι hardware γίνεται πιο εύκολα.

Αποδεικνύεται λοιπόν πως ουδεμία σχέση έχεις με επεξεργασία βίντεο για αυτό και πετάς την μπάλα στην εξέδρα.

Οπότε,όταν εδώ μέσα μιλάμε για video rendering ,καλό θα ήταν να μην συμμετέχεις γιατί δεν έχεις να μας πεις κάτι επί της ουσίας.

Υ.Γ.:Αφού λοιπόν μου απέδειξες οτι το 2011-3 που έχω στην κατοχή μου δεν υπάρχει και οτι ζω με ψευδαισθήσεις έρχεσαι τώρα και μου λες οτι το 2011-3 που θα πάρω (ενώ το έχω ήδη πάρει από τον Μάρτιο) θα έχει προβλήματα.

Τελικά ρε φίλε δεν παίζεσαι!Μου έχεις αλλάξει το χωροχρονικό συνεχές και αδυνατώ ακόμη να το συνειδητοποιήσω!

α! ξέχασα να σου πω,οτι το πρόβλημα για την asus αναφέρεται στην asus x99 deluxe και όχι σε όλα τα μοντέλα,από οτι βλέπω στο γκουγκλάρισμα

Δεν έχω deluxe καρδιά μου! Με τις υγείες σου!

Δημοσ.

Φώτο δεν βάζεις όμως να τον κάνεις να το βουλώσει... :rolleyes:

Ξέρεις ποια είναι η φάση;

Ότι του λέω χειροπιαστά πράγματα,πράγματα που τα έχω φάει στην μάπα και του φαίνονται κινέζικα,με αποτέλεσμα να μην πιστεύει οτι έχω 2011-3.

Ο λόγος που του φαίνονται κινέζικα είναι γιατί ο άνθρωπος είναι άσχετος με το αντικείμενο.Δεν ξέρει καν την σημασία του data rate σε ένα βίντεο.

Του λες οτι τα 150 Mbps δεν μπορεί να τα υποστηρίξει ούτε και το 4Κ blu ray disk και ο άνθρωπος είναι στην κοσμάρα του

Μου θυμίζει έναν φωτογράφο που είχε μαγαζί με  βιντεοκάμερες και φωτογραφικές και όταν πήγα στο μαγαζί του να αγοράσω μια

1080 βιντεοκάμερα (στις απαρχές του 1080),τον ρώτησα βλέποντας μια sony σε τι ροή δεδομένων βιντεοσκοπεί και εκείνος με κοιτούσε περίεργα και στο τέλος μου είπε.

"Σιγά ρε φίλε,τι το ψάχνεις τόσο πολύ το θέμα,οικόπεδο αγοράζεις;"

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρεις ποια είναι η φάση;

Ότι του λέω χειροπιαστά πράγματα,πράγματα που τα έχω φάει στην μάπα και του φαίνονται κινέζικα,με αποτέλεσμα να μην πιστεύει οτι έχω 2011-3.

Ο λόγος που του φαίνονται κινέζικα είναι γιατί ο άνθρωπος είναι άσχετος με το αντικείμενο.Δεν ξέρει καν την σημασία του data rate σε ένα βίντεο.

Του λες οτι τα 150 Mbps δεν μπορεί να τα υποστηρίξει ούτε και το 4Κ blu ray disk και ο άνθρωπος είναι στην κοσμάρα του

Μου θυμίζει έναν φωτογράφο που είχε μαγαζί με  βιντεοκάμερες και φωτογραφικές και όταν πήγα στο μαγαζί του να αγοράσω μια

1080 βιντεοκάμερα (στις απαρχές του 1080),τον ρώτησα βλέποντας μια sony σε τι ροή δεδομένων βιντεοσκοπεί και εκείνος με κοιτούσε περίεργα και στο τέλος μου είπε.

"Σιγά ρε φίλε,τι το ψάχνεις τόσο πολύ το θέμα,οικόπεδο αγοράζεις;"

τουλάχιστον όταν καταλήξετε κάπου  πείτε και σε μενα τι να βάλω στο socket 2011-3 :)  τι προτείνεις σε μένα ?

Δημοσ.

Μήν ξεχνάμε οτι ο TS έχει ήδη αγοράσει 2011-3 m/b.Κατ'εμέ βάλε εναν ι7 5820κ και προσπάθησε να αγοράσεις τουλάχιστον GTX 980 ιδανικά αν μπορούσες αγόρασε gtx 980  ti

• Like 1
Δημοσ.

@nightray

Επί τρεις σελίδες προσπαθώ να σου εξηγήσω την αστάθεια και τα προβλήματα του socket.

Εσύ θέλεις να το προσπεράσουμε αυτό,και να πάμε στην "ροή δεδομένων" επειδή προφανώς ξημεροβραδιάζεσαι στην σελίδα της Sony και κάνεις όνειρα.. (αυτή χρησιμοποιεί κατά κόρον τον όρο),για να μας αποδείξεις ότι έμαθες καλά το μάθημα σου.

Στο λέω λοιπόν εγώ οτι πράγματι και για οικονομία χρόνου το έχεις μάθει καλά το μάθημα σου,και μπράβο σου.

Ανέβασε μας όμως και αυτη την φώτο,να δουμε το μηχάνημα σου,πες μας πια Asus μητρική έχεις αν δεν έχεις την κορυφαία deluxe (αυτή επειδη είναι ακριβη την έφτιαξαν με προβλήματα βλεπεις ενω οι φτηνές δεν έχουν) και αν θελεις πες μας και τι μνήμες φοράς.

Βλέπεις ότι για να φτάσουμε στο σημείο επεξεργαστικής ισχύος πρέπει πρώτα να δουλεύει σωστά το Hardware..

Αυτή λοιπόν η εμμονή σου να χαλάσεις την σειρά των πραγμάτων αποδεικνύει αλλη μια φορά οτι εχεις μεσάνυχτα βαθειά,και άγνοια του socket.

Προς TS τώρα,εσύ έχεις πάρει ήδη μια μεταχειρισμένη μητρική,2011-3 άρα δεν μιλάμε για επιλογή socket πλέον.

Το αβαντάζ του Xeon είναι οτι δέχεται ECC μνήμες κάτι που μπορεί να κάνει το μηχάνημα πιο σταθερό (αρκεί να τις δέχεται και η μητρική δεν έχω ιδέα για την συγκεκριμένη κ όταν δεν έχω δεν μιλάω,+ το γεγονός ότι για τις μνήμες πρέπει να υπολογίσεις και το ανάλογο κόστος φυσικά.)

Το αβαντάζ του 5820κ είναι πέρα απο το συνολικό κόστος η δυνατότητα να ανεβάσεις με oc τους αδύναμους 6 πυρήνες του ώστε να πάρεις και κάτι παραπάνω σε βάθος χρόνου.

Ίσως να υπάρχουν και αλλες βασικες διαφορες αλλα δεν έχω δουλέψει τους Xeon,ξέρω ομως επισης οτι συνεργαζεται πιο αρμονικα (o 5820k) με τις Hi_end κάρτες γραφικών,ακόμα περισσότερο αν έχεις σχεδιάσει και κανένα SLI για το μέλλον.

Τα υπόλοιπα στα έχω γράψει σε παραπάνω ποστ όσο αφορά τις συμβατότητες και το Hackintosh σε σχέση με την κάρτα γραφικών,και εφόσον οι επιλογές σου είναι σε "μεταχειρισμένη" και ανάμεσα σε αυτές που ανέφερες..

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί τέτοια πρεμούρα με το 2011-3,ενώ με το φιάσκο της 970 έκανες μόκο;

Δεν σε είδα να έχεις την ίδια ευαισθησία στις 970 λόγω του coilwine και των 3,5 Gb.Γιατί;

Το ξέρω οτι οι gigabyte έχουν θέμα με το κρασάρισμα του bios,γι αυτό και δεν πήρα Gigabyte.

Απεναντίας η asus που έχω δουλεύει ρολόι.

Εν τέλη το θέμα μας δεν είναι γενικά η επιλογή socket αλλά η επεξεργασία UHD βίντεο στα 150 mbps με τι socket και γενικά με τι hardware γίνεται πιο εύκολα.

Αποδεικνύεται λοιπόν πως ουδεμία σχέση έχεις με επεξεργασία βίντεο για αυτό και πετάς την μπάλα στην εξέδρα.

Οπότε,όταν εδώ μέσα μιλάμε για video rendering ,καλό θα ήταν να μην συμμετέχεις γιατί δεν έχεις να μας πεις κάτι επί της ουσίας.

Υ.Γ.:Αφού λοιπόν μου απέδειξες οτι το 2011-3 που έχω στην κατοχή μου δεν υπάρχει και οτι ζω με ψευδαισθήσεις έρχεσαι τώρα και μου λες οτι το 2011-3 που θα πάρω (ενώ το έχω ήδη πάρει από τον Μάρτιο) θα έχει προβλήματα.

Τελικά ρε φίλε δεν παίζεσαι!Μου έχεις αλλάξει το χωροχρονικό συνεχές και αδυνατώ ακόμη να το συνειδητοποιήσω!

α! ξέχασα να σου πω,οτι το πρόβλημα για την asus αναφέρεται στην asus x99 deluxe και όχι σε όλα τα μοντέλα,από οτι βλέπω στο γκουγκλάρισμα

Δεν έχω deluxe καρδιά μου! Με τις υγείες σου!

"ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ"

Ας συμφνησω μαζι σου,και να ασπαστω το μηχανημα που εχεις και την εμπειρια σου... ο φιλος 

gon23x  ζηταει βοηθεια στην αναβαθμιση του!!!ακουμε τοοοσα και μια προταση δεν κανεις!!μονο κριτικαρεις!!θα δωσεις πια μια συμβουλη η οχι???

• Like 1
Δημοσ.

"ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ"

Ας συμφνησω μαζι σου,και να ασπαστω το μηχανημα που εχεις και την εμπειρια σου... ο φιλος 

gon23x  ζηταει βοηθεια στην αναβαθμιση του!!!ακουμε τοοοσα και μια προταση δεν κανεις!!μονο κριτικαρεις!!θα δωσεις πια μια συμβουλη η οχι???

UHD στα 150 mbps= socket 2011-3

ram=64gb

κάρτα γραφικών=980ti

cpu=5820 ή 5960

Βέβαια αυτά είναι σε θεωρητικό επίπεδο διότι ο gon23x αποκλείεται να διαθέτει τέτοιο εργαλείο.

Το εργαλείο είναι άκρως επαγγελματικό,ασύμφορο για ερασιτεχνική χρήση αλλά και σε περίπτωση που μιλάμε

για τρελαμένο χρήστη της τεχνολογίας,είναι σίγουρο πως δεν θα είχε την ανάγκη της γνώμης μας γιατί οι τρελαμένοι

έιναι άριστοι γνώστες.

Επίσης αποκλείεται να είσαι σοβαρός επαγγελματίας σε επίπεδο βιντεοσκόπησης και επεξεργασίας βίντεο,να έχεις

σπαταλήσει 4000+ ευρώ και να μην ξέρεις τι Pc χρειάζεσαι για να διαχειριστείς το βίντεο της συγκεκριμένης βιντεοκάμερας.

Ακόμη και καινούργιος επαγγελματίας να είσαι,νεοεισερχόμενος στον κλάδο,η επένδυση σε τέτοιο εργαλείο είναι απαγορευτική

διότι η ζήτηση για UHD βιντεοσκόπηση είναι απειροελάχιστη.Εξάλλου είπαμε οτι το 4Κ blu ray disk δεν μπορεί να υποστηρίξει τέτοια ροή.

Οπότε επειδή η βιντεοσκόπηση (γάμους κ.τ.λ.) θα αποθηκεύεται σε 4Κ blu ray disk (όταν αυτά κυκλοφορήσουν) δεν έχει νόημα η αγορά βιντεοκάμερας που η ροή της

ξεπερνά τα 100 Mbps γιατί δεν αξιοποιούνται πλήρως οι δυνατοτητές της

Άρα ή ο gon23x είναι άσχετος σε θέματα βιντεο,έχει πολλά λεφτά και δεν του καίγεται καρφί αν θα πετάξει τα λεφτά του στο βρόντο,ή δεν έχει την συγκεκριμένη βιντεοκάμερα

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχω γνωστούς που είναι φωτογράφοι, έχω να πω το εξής.

Το 4k εδώ στη Λάρισα που μένω δεν βιντεοσκοπεί κανένας! Και τα μηχανήματα τους είναι πολύ απλά όλων που ξέρω....

Μου έχουν πει ότι οι περισσότεροι πελάτες θέλουν dvd και όχι bluray..Δηλαδή το 1080 πάει περίπατο. 

Είναι πολύ νωρίς για 4k λένε. Σε καμιά 5αριά χρόνια ίσως πάρουν συσκευές. Να φανταστείτε ούτε υπολογιστές έχουν μου έχουν πει οι πελάτες για τους δώσει flash usb.

Τώρα Αθήνα δουλεύει τόσο πολύ το 4κ? 

Δημοσ.

UHD στα 150 mbps= socket 2011-3

ram=64gb

κάρτα γραφικών=980ti

cpu=5820 ή 5960

Βέβαια αυτά είναι σε θεωρητικό επίπεδο διότι ο gon23x αποκλείεται να διαθέτει τέτοιο εργαλείο.

Το εργαλείο είναι άκρως επαγγελματικό,ασύμφορο για ερασιτεχνική χρήση αλλά και σε περίπτωση που μιλάμε

για τρελαμένο χρήστη της τεχνολογίας,είναι σίγουρο πως δεν θα είχε την ανάγκη της γνώμης μας γιατί οι τρελαμένοι

έιναι άριστοι γνώστες.

Επίσης αποκλείεται να είσαι σοβαρός επαγγελματίας σε επίπεδο βιντεοσκόπησης και επεξεργασίας βίντεο,να έχεις

σπαταλήσει 4000+ ευρώ και να μην ξέρεις τι Pc χρειάζεσαι για να διαχειριστείς το βίντεο της συγκεκριμένης βιντεοκάμερας.

Ακόμη και καινούργιος επαγγελματίας να είσαι,νεοεισερχόμενος στον κλάδο,η επένδυση σε τέτοιο εργαλείο είναι απαγορευτική

διότι η ζήτηση για UHD βιντεοσκόπηση είναι απειροελάχιστη.Εξάλλου είπαμε οτι το 4Κ blu ray disk δεν μπορεί να υποστηρίξει τέτοια ροή.

Οπότε επειδή η βιντεοσκόπηση (γάμους κ.τ.λ.) θα αποθηκεύεται σε 4Κ blu ray disk (όταν αυτά κυκλοφορήσουν) δεν έχει νόημα η αγορά βιντεοκάμερας που η ροή της

ξεπερνά τα 100 Mbps γιατί δεν αξιοποιούνται πλήρως οι δυνατοτητές της

Άρα ή ο gon23x είναι άσχετος σε θέματα βιντεο,έχει πολλά λεφτά και δεν του καίγεται καρφί αν θα πετάξει τα λεφτά του στο βρόντο,ή δεν έχει την συγκεκριμένη βιντεοκάμερα

δεν μπορώ να καταλάβω βρε αδερφέ γιατί κάθε φορα πρέπει να βγαίνεις από το θέμα του topic.απλά δώσε μια ιδέα αν έχεις δεν θέλω θεωρίες για το μηχάνημα θέλω από έμπειρους ανθρώπους που να έχουν την γνώση αλλα και την ανθρωπιά μέσα τους, εσύ από την άλλη έχεις μια απίστευτη φαντασία που ακόμα και έργο μπορεί να μου γράψεις αλλα βοήθεια αποκλείεται να δόσεις,τέλος πάντων διότι εδώ δεν ήρθα για να δείξω το ποσο ξέρω, αλλα απλά για μια βοήθεια ας μείνουμε σε αυτό. ευχαριστώ όλους όσους βοηθάνε..

Δημοσ.

δεν μπορώ να καταλάβω βρε αδερφέ γιατί κάθε φορα πρέπει να βγαίνεις από το θέμα του topic.απλά δώσε μια ιδέα αν έχεις δεν θέλω θεωρίες για το μηχάνημα θέλω από έμπειρους ανθρώπους που να έχουν την γνώση αλλα και την ανθρωπιά μέσα τους, εσύ από την άλλη έχεις μια απίστευτη φαντασία που ακόμα και έργο μπορεί να μου γράψεις αλλα βοήθεια αποκλείεται να δόσεις,τέλος πάντων διότι εδώ δεν ήρθα για να δείξω το ποσο ξέρω, αλλα απλά για μια βοήθεια ας μείνουμε σε αυτό. ευχαριστώ όλους όσους βοηθάνε..

Τα επιχειρηματά μου βγάζουν την κουβέντα off topic;

χαχαχαχαχαχα

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ.

Τα υλικά που σου προτείνω σου φανήκανε εξωπραγματικά και τα θεώρησες ως μη αποδεκτά.

Πως να είναι αποδεκτά; Μήπως πρόκειται να επεξεργαστείς UHD υλικό;

gon23x πάρε έναν 4790 ,16gb ram,το φιάσκο που λέγεται gtx 970 και είσαι έτοιμος.

Απορώ γιατί μας παιδεύεις λέγοντας ψέμματα.

Δημοσ.

Τα επιχειρηματά μου βγάζουν την κουβέντα off topic;

χαχαχαχαχαχα

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ.

Τα υλικά που σου προτείνω σου φανήκανε εξωπραγματικά και τα θεώρησες ως μη αποδεκτά.

Πως να είναι αποδεκτά; Μήπως πρόκειται να επεξεργαστείς UHD υλικό;

gon23x πάρε έναν 4790 ,16gb ram,το φιάσκο που λέγεται gtx 970 και είσαι έτοιμος.

Απορώ γιατί μας παιδεύεις λέγοντας ψέμματα.

αι καλα δεν περίμενα και καμια άλλη απάντιση από σένα διότι βλέπω σε έχει κυριέψει ο εγωισμός είσαι άνθρωπος του εγώ, δεν πρόκειται να σε πάρει κανεις στα σοβαρά  να το κοιτάξεις αυτό ... μιλάς εσύ για επαγγελματισμό, video, και έχει κολλήσει η βελόνα σου στο uhd σήμα ενώ το codec ούτε καν που το αναφέρεις και από την αλλη για 4k video σου φαίνεται πολύ το 150 mbps έλεος δηλαδή,,, εγώ όσα και να ξέρω όσα και να μάθω αλλα τόσα θα θελα να μου πούνε ποτε δεν θα πάυω να ακούω τους άλλους ακόμα και έναν άσχετο κάτι θα μάθω και από αυτόν, ενώ εσύ από την άλλη κολλημένο και αναποδογυρισμένο ραντάρ ..

πάντως σε ευχαριστώ που συμμετείχες στο topic ως τώρα , αλλα θα προτιμούσα να μην ξανά απάντησης διότι το μονο που καταφέρνεις είναι να μας βγάζεις από τα ρούχα μας..

Δημοσ.

αι καλα δεν περίμενα και καμια άλλη απάντιση από σένα διότι βλέπω σε έχει κυριέψει ο εγωισμός είσαι άνθρωπος του εγώ, δεν πρόκειται να σε πάρει κανεις στα σοβαρά  να το κοιτάξεις αυτό ... μιλάς εσύ για επαγγελματισμό, video, και έχει κολλήσει η βελόνα σου στο uhd σήμα ενώ το codec ούτε καν που το αναφέρεις και από την αλλη για 4k video σου φαίνεται πολύ το 150 mbps έλεος δηλαδή,,, εγώ όσα και να ξέρω όσα και να μάθω αλλα τόσα θα θελα να μου πούνε ποτε δεν θα πάυω να ακούω τους άλλους ακόμα και έναν άσχετο κάτι θα μάθω και από αυτόν, ενώ εσύ από την άλλη κολλημένο και αναποδογυρισμένο ραντάρ ..

πάντως σε ευχαριστώ που συμμετείχες στο topic ως τώρα , αλλα θα προτιμούσα να μην ξανά απάντησης διότι το μονο που καταφέρνεις είναι να μας βγάζεις από τα ρούχα μας..

Σε αυτό το topic έχω γελάσει μέχρι δακρύων.

Το 150 Mbps το βγάζει μια βιντεοκάμερα που κοστίζει πάνω από 4000 ευρώ και όχι μια οποιαδήποτε

Επίσης ούτε τα 4Κ blu ray δεν μπορούν να πιάσουν αυτή την ροή.

Κατά τα άλλα το 150 mbps δεν πολύ.

codec; Τι σχέση έχει το codec;

Μήπως εννοείς το format (αλγόρυθμο συμπίεσης); Πάλι αδιάβαστο σε βρίσκω.

Και δεν μου λες; Τον αλγόρυθμο συμπίεσης γιατί μας τον αναφέρεις;

ΤΟ FORMAT KAI TA CODECS ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ HARDWARE.

ΤΟ FORMAT (ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ) ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΚΟΙΝΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ,ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΚΑΙ  ΣΤΟ ΕΥΡΟΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΗΜΑΤΟΣ 'Η STREAMING

ΤΑ CODECS ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ FORMAT.

ΟΠΟΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΑ CODEC ΚΑΙ ΣΤΟ FORMAT;ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ PC;

ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ H.264;

Μάλλον εσύ που παίζεις με βιντεοκάμερες των πολλών χιλιάδων ευρώ,κάτι παραπάνω θα ξέρεις για να μας τονίζεις την μη αναφορά μας σε αυτό το σκέλος.

Σε παρακαλώ πολύ μην το συνεχίζεις,γιατί όσο το συνεχίζεις τόσο απογυμνώνεσαι  και φανερώνεται το παπατζιλίκι που μας πούλησες οτι και καλά διαθέτεις την συγκεκριμένη βιντεοκάμερα.

Πες απλά:"Παιδιά σας είπα ψέμματα.Θέλω να κάνω γενικά video editing και αν τύχει ποτέ να πέσει στα χέρια μου και κανα βιντεάκι σε UHD,να έχω το μηχάνημα και την γνώση να μπορώ να το επεξεργαστώ"

Το έχω γράψει και σε άλλο topic. Στον postη,postιες δεν παιρνάνε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...