Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όποιος γράφει οτι οι xeon είναι καλύτεροι σε multitasking,rendering kλπ απο τους αντίστοιχους core i  είναι βαθία νυχτωμένος και ας ψάξει στο Google να βρεί τι ιδιαιτερότητες έχουν oι Xeon σε σχέση με τους core,οι οποίες δικαιολογούν την υπαρξή τους.'Ενα θα πώ οτι για πχ.ο ι7 5930κ σίγουρα δεν φτίαχτηκε για gaming.

• Like 1
Δημοσ.

Όποιος γράφει οτι οι xeon είναι καλύτεροι στο rendering απο τους αντίστοιχους core i  είναι βαθία νυχτωμένος και ας ψάξει στο Google να βρεί τι ιδιαιτερότητες έχουν oι Xeon σε σχέση με τους core,οι οποίες δικαιολογούν την υπαρξή τους.'Ενα θα πώ οτι για πχ.ο ι7 5930κ σίγουρα δεν φτίαχτηκε για gaming.

Εδω ο φθηνοτερος i7 5820 δεν ειναι για gaming,ουτε οι πιο παλιοι i7 3930 κλπ θα ειναι ο 5930? :P

• Like 2
Δημοσ.

Ακυρο τελικα αυτο που εγραψα για την καρτα πιο πριν. Ο τυπος σιγουρα μας τρολλαρει εκτως αν μπορει να δωσει τα link για τις τιμες που βρηκε 780ti στα 350 και 690 http://www.insomnia.gr/topic/575419-gtx-690-vs-gtx-780-ti-phantom-vs-gtx970/

καλά εδώ ζητάμε μια βοήθεια και εσύ κάθεσαι και  ψάχνεις τρίχες, μη προτρέχεις πετάς την μλκ σου και μετά λες άκυρο ,ακόμα k αν σου δώσω τα link  τι θα καταλάβεις ? απλά ότι είσαι πολύ δύσπιστος ! η μήπως θες καμια κάρτα για σένα  σε αυτές τις τιμές.. έχεις πολύ θράσος και δεν πρέπει.. αν το βλέπεις το topic κουραστικό διάγραψε το.

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/479771-gainward-gtx-780-ti-phantom/

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/446397-geforce-gtx-690/

καλυμμένος .

Δημοσ.

καλά εδώ ζητάμε μια βοήθεια και εσύ κάθεσαι και  ψάχνεις τρίχες, μη προτρέχεις πετάς την μλκ σου και μετά λες άκυρο ,ακόμα k αν σου δώσω τα link  τι θα καταλάβεις ? απλά ότι είσαι πολύ δύσπιστος ! η μήπως θες καμια κάρτα για σένα  σε αυτές τις τιμές.. έχεις πολύ θράσος και δεν πρέπει.. αν το βλέπεις το topic κουραστικό διάγραψε το.

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/479771-gainward-gtx-780-ti-phantom/

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/446397-geforce-gtx-690/

καλυμμένος .

Ναι αλλα πως να παρεις βοηθεια οταν δεν αναφερεις οτι κοιτας και σε μεταχειρισμενα που εκει οντως αλλαζουν ολα τα πραγματα κυριως λόγω διαφορας τιμης????

Στο εγραψα και πιο πισω οτι μιας και δεν το ανεφερες η 780ti κοστιζει καινουργια οσο και η 980 και εσυ δεν ανεφερες οτι κοιταζες για αγορα καρτας γραφικων σε μεταχειρισμενα....

Σε μεταχειρισμενα επεισης μπορεις να βρεις στα χρηματα αυτα ξερω γω και i7 4930k και να γλυτωσεις χρηματα απο την αγορα 2011-3 Socket και τις ακριβες Ddr4.

Γιαυτο λεμε οτι οσο περισσοτερες πληροφοριες δινονται τοσο το καλυτερο.....

Δημοσ.

Κύριοι διαχειριστές το γεγονός οτι είμαι λιγάκι γλαφυρός αυτό δεν συνεπάγεται και ακυρώση της επιχειρηματολογίας μου.

Όταν από την μια έχεις έναν άνθρωπο που υποστηρίζει οτι  έχει στην κατοχή του μια φεράρι και από την άλλη βλέπεις οτι αυτός ο άνθρωπος δεν ξέρει πως θα την βάλει μπρος,τότε το μόνο που έχεις να κάνεις ως διαχειριστής είναι να του πεις

Μάγκα άσε την φεράρι στην άκρη, πήγαινε πρώτα να μάθεις να οδηγείς και μετά μπες στο Insomnia να μας ρωτήσεις για τις απορίες σου.

Αντ' αυτού εσείς θεωρήσατε καλό να σβήσετε τις δικές μου αναρτήσεις.

Και αν υποθέσουμε οτι ο φίλος μας έχει αγνά κίνητρα και δεν τρολάρει,τότε έχουμε ένα άλλο γεγονός που είναι κυριολεκτικά για γέλια.
Διότι ο άνθρωπος πρέπει να διαχειριστεί βίντεο UHD στα 150 mbps και οι υπόλοιποι του προτείνουν λύσεις που είναι τελείως σαχλές
για την περιπτωσή του (π.χ. επιλογή 1150).

Τώρα θα μου πεις,μήπως ξέρουν οι διαχειριστές τι εστί βίντεο UHD στα 150 mbps;Αν ήξεραν το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν θα είχαν σβήσει τα σχολιά μου.

ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ (VIDEO RENDERING) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΑΠΛΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ!

Υ.Γ.:TO ΑΡΠΑ ΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ.ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΩΡΗΣΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

Δημοσ.

Κύριοι διαχειριστές το γεγονός οτι είμαι λιγάκι γλαφυρός αυτό δεν συνεπάγεται και ακυρώση της επιχειρηματολογίας μου.

Όταν από την μια έχεις έναν άνθρωπο που υποστηρίζει οτι  έχει στην κατοχή του μια φεράρι και από την άλλη βλέπεις οτι αυτός ο άνθρωπος δεν ξέρει πως θα την βάλει μπρος,τότε το μόνο που έχεις να κάνεις ως διαχειριστής είναι να του πεις

Μάγκα άσε την φεράρι στην άκρη, πήγαινε πρώτα να μάθεις να οδηγείς και μετά μπες στο Insomnia να μας ρωτήσεις για τις απορίες σου.

Και αν υποθέσουμε οτι ο φίλος μας έχει αγνά κίνητρα και δεν τρολάρει,τότε έχουμε ένα άλλο γεγονός που είναι κυριολεκτικά για γέλια.

Διότι ο άνθρωπος πρέπει να διαχειριστεί βίντεο UHD στα 150 mbps και οι υπόλοιποι του προτείνουν λύσεις που είναι τελείως σαχλές

Τώρα θα μου πεις,μήπως ξέρουν οι διαχειριστές τι εστί βίντεο UHD στα 150 mbps;Αν ήξεραν το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν θα είχαν σβήσει τα σχολιά μου.

ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ (VIDEO RENDERING) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

Υ.Γ.:TO ΑΡΠΑ ΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ.ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΩΡΗΣΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

ΟΚ ΛΟΙΠΟΝ...ΑΣ ΣΥΜΜΕΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΤΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ?ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ RENDERING ΠΕΣ ΜΑΣ..

Δημοσ.

Πιο μεγάλη γραμματοσειρά για τα κεφαλαία παιδιά, δεν φαίνεται καλά το παραλήρημα σας.

ΟΚ ΛΟΙΠΟΝ...ΑΣ ΣΥΜΜΕΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΤΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ?ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ RENDERING ΠΕΣ ΜΑΣ..

Καλυτερα???λολ πλακιτσα κανουμε να περασει και η ωρα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είχες συνθέσει έστω και ένα 2011-3 θα ήταν επιχειρηματολογία,επίσης αν είχες την ελάχιστη πραγματική εμπειρία θα ήταν επιχειρηματολογία,ως τότε είναι παραλήρημα συν όλοι οι άλλοι χαρακτηρισμοί που εσύ ως "       " προσπαθείς να αποδόσεις σε άλλους.

Σε εχω προκαλέσει επανειλημμένος να μας δείξεις έστω την όποια εμπειρία που έχεις ανεβάζοντας το δικό σου μηχάνημα,τι έχεις βρε αδελφέ και τι σου αποδίδει.. τι πρόγραμμα δουλεύεις και τους χρόνους σου.

Σου έχω ανεβάσει λινκ που δείχνει οτι το 2011-3 και συγκεκριμένα ο 5820κ σε ιδανικές συνθήκες και αφού ξεπεράσει τα προβλήματα της γέννησης του,(PCI Lanes - memmory mapping κλπ) ειναι κατά μόνο 11% ταχύτερο,του 1150 (4790κ) που είναι ένα υπέροχο socket με μηδενικά σχεδόν προβλήματα και ταχύτερο στο 80% τως εφαρμογών που τρέχουν συνήθως σε ενα Pc.

Αν προσθέσεις και κάποιες άλλες δυνατότητες όπως το Intel® Quick Sync Video που μπορείς σε μερικά προγράμματα όπως το Edius να ενεργοποιήσεις και το 2011-3 ελλειψη κάρτας γραφικών δεν έχει, τότε πας επίσης αλλού..

Αντί λοιπόν να επιχειρηματολογήσεις ως γλαφυρός όπως λες άνθρωπος επιτίθεσαι και χαρακτηρίζεις - προσβάλλεις τώρα και τους διαχειριστές που ευτυχώς σβήνουν τις όποιες όχι γλαφυρές,αλλά γραφικές "          " που γράφεις..

Μην μπεις στον κόπο να μου απαντήσεις πριν ανεβάσεις κ αποδείξεις ότι έχεις έστω και την ελάχιστη πραγματική εμπειρία πάνω στο αντικείμενο,με φώτο φυσικά και όποια στοιχεία και όχι με "γλαφυρότητα"..

Θεωρώ ότι έχεις πέσει στην παγίδα της θεωρητικής μόνο γνώσης,που εκεί είναι και όλα αγγελικά πλασμένα και δεν ισχύει το να κάνει bootloop μια μητρική επειδή της προσέθεσες μια δεύτερη Pci κάρτα, π.χ και σε συνδυασμό του ότι όπως πολλοί από εμάς δεν έχουν και την δυνατότητα να το αποκτήσουν,η επενδύσουν σε αυτό,σου έχει γίνει απωθημένο σε συνδυασμό με τα 4κ και όλο αυτό οδηγεί στο αποτέλεσμα να έχεις θεοποιήσει ένα socket με πολλά μα πάρα πολλά προβλήματα.

Παρ'ολα αυτά φυσικά και δικαιούσαι την δική σου άποψη,έστω και θεωρητική,κατάθεσε την λοιπόν και άσε τον ενδιαφερόμενο να κρίνει την αξιοπιστία κ την δική σου και την δική μας,και την λεγόμενη γλαφυρότητα σου,και τους χαρακτηρισμούς κράτα την για τους δικούς σου ανθρώπους που ίσως να την έχουν δεχτεί.εδώ το φόρουμ έχει κανόνες για όλους μας είναι μια κοινότητα που πάνω κ πέρα ακόμα και από την γνώση πρέπει να υπάρχει η λέξη αλληλοσεβασμός..

Επεξ/σία από MoviemakerGr
  • Like 1
Δημοσ.

Αν είχες συνθέσει έστω και ένα 2011-3 θα ήταν επιχειρηματολογία,επίσης αν είχες την ελάχιστη πραγματική εμπειρία θα ήταν επιχειρηματολογία,ως τότε είναι παραλήρημα συν όλοι οι άλλοι χαρακτηρισμοί που εσύ ως "       " προσπαθείς να αποδόσεις σε άλλους.

Σε εχω προκαλέσει επανειλημμένος να μας δείξεις έστω την όποια εμπειρία που έχεις ανεβάζοντας το δικό σου μηχάνημα,τι έχεις βρε αδελφέ και τι σου αποδίδει.. τι πρόγραμμα δουλεύεις και τους χρόνους σου.

Σου έχω ανεβάσει λινκ που δείχνει οτι το 2011-3 και συγκεκριμένα ο 5820κ σε ιδανικές συνθήκες και αφού ξεπεράσει τα προβλήματα της γέννησης του,(PCI Lanes - memmory mapping κλπ) ειναι κατά μόνο 11% ταχύτερο,του 1150 (4790κ) που είναι ένα υπέροχο socket με μηδενικά σχεδόν προβλήματα και ταχύτερο στο 80% τως εφαρμογών που τρέχουν συνήθως σε ενα Pc.

Αν προσθέσεις και κάποιες άλλες δυνατότητες όπως το Intel® Quick Sync Video που μπορείς σε μερικά προγράμματα όπως το Edius να ενεργοποιήσεις και το 2011-3 ελλειψη κάρτας γραφικών δεν έχει, τότε πας επίσης αλλού..

Αντί λοιπόν να επιχειρηματολογήσεις ως γλαφυρός όπως λες άνθρωπος επιτίθεσαι και χαρακτηρίζεις - προσβάλλεις τώρα και τους διαχειριστές που ευτυχώς σβήνουν τις όποιες όχι γλαφυρές,αλλά γραφικές "          " που γράφεις..

Μην μπεις στον κόπο να μου απαντήσεις πριν ανεβάσεις κ αποδείξεις ότι έχεις έστω και την ελάχιστη πραγματική εμπειρία πάνω στο αντικείμενο,με φώτο φυσικά και όποια στοιχεία και όχι με "γλαφυρότητα"..

Θεωρώ ότι έχεις πέσει στην παγίδα της θεωρητικής μόνο γνώσης,που εκεί είναι και όλα αγγελικά πλασμένα και δεν ισχύει το να κάνει bootloop μια μητρική επειδή της προσέθεσες μια δεύτερη Pci κάρτα, π.χ και σε συνδυασμό του ότι όπως πολλοί από εμάς δεν έχουν και την δυνατότητα να το αποκτήσουν,η επενδύσουν σε αυτό,σου έχει γίνει απωθημένο σε συνδυασμό με τα 4κ και όλο αυτό οδηγεί στο αποτέλεσμα να έχεις θεοποιήσει ένα socket με πολλά μα πάρα πολλά προβλήματα.

Παρ'ολα αυτά φυσικά και δικαιούσαι την δική σου άποψη,έστω και θεωρητική,κατάθεσε την λοιπόν και άσε τον ενδιαφερόμενο να κρίνει την αξιοπιστία κ την δική σου και την δική μας,και την λεγόμενη γλαφυρότητα σου,και τους χαρακτηρισμούς κράτα την για τους δικούς σου ανθρώπους που ίσως να την έχουν δεχτεί.εδώ το φόρουμ έχει κανόνες για όλους μας είναι μια κοινότητα που πάνω κ πέρα ακόμα και από την γνώση πρέπει να υπάρχει η λέξη αλληλοσεβασμός..

Αδελφέ στο ξαναείπα.'Εχω ένα pc 2011-3 και φορεμένη την Tbs 6922.

Πλήρωσα 250 ευρώ την Tbs για να κατεβάζω UHD βίντεο από τον δορυφόρο και έρχεσαι και μου λες

οτι είμαι του θεωρητικού;

Αλλά είπαμε,εσύ ξενερώνεις με το UHD των Τούρκων για αυτο και δεν ασχολείσαι με αυτα

Έχω κατεβάσει UHD από 4 δορυφόρους.

1.Astra,2.Hotbird,3.Hispasat,4.Turksat

Η ροή δεδομένων παίζει απο 25 μέχρι 35 Mbps.

Τα 4Κ blu ray disk υποστηρίζουν μέγιστη ροή δεδομένων ,τα double layer 108Mbps και τα triple layer 128Mbps

http://arstechnica.co.uk/gadgets/2015/05/ultra-hd-blu-ray-spec-confirmed-4k-at-high-frame-rates-10-bit-colour/

ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΣΟ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 150 MBPS;

Όταν είσαι γνώστης ενός αντικειμένου,μπορείς άνετα να ξεχωρίσεις ποιος γνωρίζει και ποιος δεν γνωρίζει και δεν

χρειάζεται να δεις το pc του άλλου για να πειστείς

Δεν υπάρχει περίπτωση να με πείσει κάποιος πως και εσύ MoviemakerGr αλλά και ο φίλος μας  είστε εξειδικευμένοι γνώστες της επεξεργασίας βίντεο,γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να αντιληφθείτε την υπέρογκη ποσότητα της ροής δεδομένων

Έρχεσαι λοιπόν MoviemakerGr και μου λες οτι για αυτή την ροή δεδομένων που δεν μπορούν να πιάσουν ούτε τα 4Κ blu ray disk

χρειάζομαι τετραπύρηνο επεξεργαστή και μέγιστο 32 gb ram.

Και εγώ βασιζόμενος στην εμπειρία μου και μη έχοντας δουλέψει σε τέτοιες ροές,αναρρωτιέμαι.

"Για να κάνω άνετα την δουλειά μου σε τέτοια ροή,θα μου είναι αρκετός ενας εξαπύρηνος και τα 32 gb ή θα χρειαστώ κανά οχταπύρηνο και 64gb;(σε socket 2011-3 εννοείται)"

Υ.Γ.:Το θέμα μας λοιπόν MoviemakerGr είναι οι φωτογραφίες από το Pc μου ή το γεγονός πως η ροή δεδομένων της συγκεκριμένης βιντεοκάμερας είναι εξωπραγματική και δεν μπορεί να υποστηριχτεί ούτε από τα 4Κ blu ray disk;

Οπότε MoviemakerGr φαντάσου για τι χρήση κατασκευάζεται η συγκεκριμένη βιντεοκάμερα,όταν δεν μπορεί να υποστηριχτεί η μέγιστη ροή της από τα 4Κ blu ray disk.

Αλλά τι σου λέω τώρα,ε;  γραφικές "          "

Δημοσ.

Δεν έχεις απολύτως τίποτα,αν είχες θα ήξερες τι έγραφες.. και μετά την 3 πρόκληση θα είχες ανεβάσει μια φώτο,για να σταματήσω να σε προκαλώ.

Οι γνώσεις σου είναι καθαρά εγκυκλοπαιδικές,και θεωρητικές - μαθηματικές,πράγμα που σημαίνει καμιά σχέση με την πραγματικότητα,

γι'αυτο λοιπόν θα σε αφήσω να γράφεις ότι γράφεις και ας σε κρίνουν αυτοί που ενδιαφέρονται μόνο θα σε παρακαλέσω για τελευταία φορά να μην αναφέρεσαι και κριτικάρεις - αξιολογείς αυτά που γράφω η προτείνω εγώ,και μάλιστα με "γλαφυρούς χαρακτηρισμούς" ..

Ελπίζω να μην δικαιωθώ όταν θα έχεις πληρώσει για ν'αποκτησεις το πολυπόθητο μηχάνημα 2011-3.. ως τότε κανε τον κόπο να διαβάσεις επιλέγοντας όποια μητρική εσύ θέλεις Χ99 chipset για τα προβλήματα τους.. απέκτησε λοιπόν έστω και έμμεσα μια πρακτική γνώση.

Την Καλημέρα μου.

Δημοσ.

Did you get an error message that your 4K XAVC-S files from Sony FDR-AX1 to Adobe Premiere Pro editing failed? Read on and see if this helps.

However, Adobe Premiere Pro CS5, CS5.5, CS6 and the latest PPro CC don’t have native support for Sony XAVC S footage wrapped in MP4 recording format. If you are searching for a plug-in to help you open Sony FDR-AX1 4K XAVC S video in Premiere Pro, the searching results may let you down, that’s because presently there is no such a kind of plug-ins available for viewing and editing XAVC-S MP4 footage in Premiere Pro and other mainstream editing programs like Avid Media Composer, FCP X and Vegas Pro.

http://julieteditingmoviesanywhere.over-blog.com/2015/04/sony-ax1-to-premiere-import-sony-fdr-ax1-4k-60p-xavc-s-files-to-premiere-pro-cc-cs.html

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζω με τις εγγραφές UHD από τον δορυφόρο,αλλά λόγω δουλειών δεν ασχολήθηκα ακόμη με την επίλυση του προβλήματος.

MoviemakerGr εσύ που είσαι της πράξης το έχεις συναντήσει αυτό το πρόβλημα και αν ναι,πως το έλυσες;

Άντε μόνο οι θεωρητικοί να μιλάνε; Ας μιλήσει επιτέλους και ένας της πράξης

Δεν έχεις απολύτως τίποτα,αν είχες θα ήξερες τι έγραφες.. και μετά την 3 πρόκληση θα είχες ανεβάσει μια φώτο,για να σταματήσω να σε προκαλώ.

Οι γνώσεις σου είναι καθαρά εγκυκλοπαιδικές,και θεωρητικές - μαθηματικές,πράγμα που σημαίνει καμιά σχέση με την πραγματικότητα,

γι'αυτο λοιπόν θα σε αφήσω να γράφεις ότι γράφεις και ας σε κρίνουν αυτοί που ενδιαφέρονται μόνο θα σε παρακαλέσω για τελευταία φορά να μην αναφέρεσαι και κριτικάρεις - αξιολογείς αυτά που γράφω η προτείνω εγώ,και μάλιστα με "γλαφυρούς χαρακτηρισμούς" ..

Ελπίζω να μην δικαιωθώ όταν θα έχεις πληρώσει για ν'αποκτησεις το πολυπόθητο μηχάνημα 2011-3.. ως τότε κανε τον κόπο να διαβάσεις επιλέγοντας όποια μητρική εσύ θέλεις Χ99 chipset για τα προβλήματα τους.. απέκτησε λοιπόν έστω και έμμεσα μια πρακτική γνώση.

Την Καλημέρα μου.

MoviemakerGr,έχω ρίξει τρελό γέλιο.

Το πολυπόθητο μηχάνημα είναι στην κατοχή μου από τα τέλη Μαρτίου.

Δηλαδή επειδή έχω 2011-3 πρέπει να το παίζω ψωνισμένος και να διαφημίζω το Pc μου,σηκώνοντας φωτογραφίες;

Το 2011-3 δεν το πήρα για να το διαφημίζω στο Insomnia αλλά για να βγάζω φράγκα.

Πολλά φιλιάκια από το 2011-3 μου,στο 1150 σου! Καλημερούδια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...