Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλοι την παρέα .. θα ήθελα την βοήθεια  σας σε μια σύνθεση που πάνω κάτω έχω φτάσει σε ένα σημείο αλλα κολλάω στην κάρτα γραφικών και στο cpu μέχρι τώρα έχω αγοράσει 

Motherboard  .........msi x99a power

μνήμη    ....Corsair Vengeance PLX 16 GB DDR4 2800C16

τροφοδοτικό COUGAR GX 1050 W

καρτα γραφικων εχω 3 επιλογες και εδώ χρειάζομαι την βοήθεια σας..
gtx 690-μσι 970-gtx780 Τι Phantom

και με τον επεξεργαστή κολλάω λίγο , εδώ έχω δυο επιλογές 
intel core 5820k & xeon 1650 v3
και η δυο 6πύρινοι

Υδρόψυξη---Corsair Hydro Series Η100η GTX

SSD---850 pro

για κουτί ακόμα ψάχνομαι, 

και θα ήθελα αν γινότανε  να έβαζα  yosemite .hakintoshi. 
το μηχάνημα το θέλω αποκλειστικά για video editing με προγράμματα final cut pro, αν καταφέρω για hackintoshi, after affect  & cinema 4d

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.!

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

O xeon ειναι φτιαγμενος για multi tasking,3d rendering,video editing και διαφορα αλλα προγραμματα.Δηλαδη,ειναι φτιαγμενος μονο για να τον χρησιμοποιεις για διαφορα προγραμματα και εργασιες.Ο ι7 υστερει απο τον χεον σε τετοιου ειδους προγραμματα,αλλα αναπληρωνει το χαμενο εδαφος στα παιχνιδια.Με λιγα λογια,τον χεον θα τον παρεις μονο για να δουλεψεις(και τιποτα αλλο)ενω τον ι7 θα μπορεις να τον χρησιμοποιησεις και για gaming.Για καρτα γραφικων,πας καρφωτος σε gtx 780 ti και αν μπορεις να ειναι της gigabyte.Σε case θα σου προτεινα να πας σε full tower γιατι δεν ξερεις τι μπορει να κανεις στο μελλον.http://www.e-shop.gr/case-nzxt-big-phantom-red-p-PER.808825      http://www.e-shop.gr/case-phanteks-enthoo-pro-full-tower-white-window-p-PER.814719                                  

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα,ρίξε μια ματιά εδώ όσο αφορά το Hackint0sh σε 2011-3 αλλά και όχι μόνο.. > http://www.insomnia.gr/topic/563519-mac-os-x-%CF%83%CE%B5-non-apple-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/page-173?do=findComment&comment=54125639

Από εκεί και πέρα δεν ξέρω πως προκύπτουν οι επιλογές σου,π.χ MSI μητρική κ μάλιστα στο 2011-3,ούτε στις μνήμες με CL 16..

Στις GPU η 780Ti φαντάζει καλύτερη επιλογή και από περισσότερους Cuda και από συμβατότητα με το Hackint0sh.

Τώρα απο την εμπειρία μου,στο Hackint0sh αλλά και γενικότερα,εγω προσωπικά για δικο μου υπολογιστή θα επέλεγα 1150 socket το 2011-3 ακόμα και στα Windows μόνο δεν με έχει πείσει.. 

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα σε όλοι την παρέα .. θα ήθελα την βοήθεια  σας σε μια σύνθεση που πάνω κάτω έχω φτάσει σε ένα σημείο αλλα κολλάω στην κάρτα γραφικών και στο cpu μέχρι τώρα έχω αγοράσει 

Motherboard  .........msi x99a power

μνήμη    ....Corsair Vengeance PLX 16 GB DDR4 2800C16

τροφοδοτικό COUGAR GX 1050 W

καρτα γραφικων εχω 3 επιλογες και εδώ χρειάζομαι την βοήθεια σας..
gtx 690-μσι 970-gtx780 Τι Phantom

και με τον επεξεργαστή κολλάω λίγο , εδώ έχω δυο επιλογές 
intel core 5820k & xeon 1650 v3
και η δυο 6πύρινοι

Υδρόψυξη---Corsair Hydro Series Η100η GTX

SSD---850 pro

για κουτί ακόμα ψάχνομαι, 

και θα ήθελα αν γινότανε  να έβαζα  yosemite .hakintoshi. 
το μηχάνημα το θέλω αποκλειστικά για video editing με προγράμματα final cut pro, αν καταφέρω για hackintoshi, after affect  & cinema 4d

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.!

xeon 1650 v3=700+ ευρώ

επεξεργαστής 700+ ευρώ για επεξεργασία 1080 βίντεο;

και γενικά ένα σκασμό λεφτά με απώτερο στόχο τα 1080;

• Like 1
Δημοσ.

O xeon ειναι φτιαγμενος για multi tasking,3d rendering,video editing και διαφορα αλλα προγραμματα.Δηλαδη,ειναι φτιαγμενος μονο για να τον χρησιμοποιεις για διαφορα προγραμματα και εργασιες.Ο ι7 υστερει απο τον χεον σε τετοιου ειδους προγραμματα,αλλα αναπληρωνει το χαμενο εδαφος στα παιχνιδια.Με λιγα λογια,τον χεον θα τον παρεις μονο για να δουλεψεις(και τιποτα αλλο)ενω τον ι7 θα μπορεις να τον χρησιμοποιησεις και για gaming.Για καρτα γραφικων,πας καρφωτος σε gtx 780 ti και αν μπορεις να ειναι της gigabyte.Σε case θα σου προτεινα να πας σε full tower γιατι δεν ξερεις τι μπορει να κανεις στο μελλον.http://www.e-shop.gr/case-nzxt-big-phantom-red-p-PER.808825      http://www.e-shop.gr/case-phanteks-enthoo-pro-full-tower-white-window-p-PER.814719                                  

ευχαρηστώ που συμμετέχεις στην συζήτηση, και όσο για το xeon εγώ αυτό θέλω ένα επεξεργαστή που να κάνει για rendering το game δεν με ενδιαφέρει καθόλου έχω αλλους δυο υπολογιστές το ένα με i5 και ένα imac του 2010. και το κουτάκι PHANTEKS ENTHOO PRΟ το γυροφέρνω και εγώ.. ty

Δημοσ.

Καλημέρα,ρίξε μια ματιά εδώ όσο αφορά το Hackint0sh σε 2011-3 αλλά και όχι μόνο.. > http://www.insomnia.gr/topic/563519-mac-os-x-%CF%83%CE%B5-non-apple-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/page-173?do=findComment&comment=54125639

Από εκεί και πέρα δεν ξέρω πως προκύπτουν οι επιλογές σου,π.χ MSI μητρική κ μάλιστα στο 2011-3,ούτε στις μνήμες με CL 16..

Στις GPU η 780Ti φαντάζει καλύτερη επιλογή και από περισσότερους Cuda και από συμβατότητα με το Hackint0sh.

Τώρα απο την εμπειρία μου,στο Hackint0sh αλλά και γενικότερα,εγω προσωπικά για δικο μου υπολογιστή θα επέλεγα 1150 socket το 2011-3 ακόμα και στα Windows μόνο δεν με έχει πείσει.. 

ευχαριστώ MoviemakerGR. ξέρω ότι προς το παρόν είναι λίγο δύσκολο για να στύσης ένα hackintoshi σε 2011-3 αλλα μελλοντικά πιστεύω θα ναι πιο εύκολα, και αυτός είναι ο στόχος μου να στήσω ένα μηχάνημα που  να κρατεί για τα 5 επόμενα χρονια ,δεν θέλω να παω σε 1150 μπορεί να μην είναι  και η καλύτερη μητρική διότι msi είναι αλλα δεν είναι και χαλια. ξέρω πως είσαι τις λεπτομέρειας και μου αρέσει αυτό, αλλα δύσκολη καιροί για λεπτομέρειες. ty

xeon 1650 v3=700+ ευρώ

επεξεργαστής 700+ ευρώ για επεξεργασία 1080 βίντεο;

και γενικά ένα σκασμό λεφτά με απώτερο στόχο τα 1080;

δεν είπα ότι θέλω για 1080 είπα γενικά για rendering εχω την sony FDR-ΑΧ1 4K, και κάνω κάνα track με cinema 4d το οποιο θέλουν ένα τερατάκι για να τσουλήσουν σαν προγράμματα...ty

Εγω παντως μια 780ti βλεπω σε αθλια τιμη http://www.skroutz.gr/s/4267490/Gigabyte-GeForce-GTX780-Ti-3GB-OC-GV-N78TOC-3GD.html?keyphrase=780ti

Ειναι παλια καρτα πλεον η 780ti καλυτερα αγορασε 980 στα λεφτα αυτα που ειναι πιο καινουργια και δυνατοτερη.

και εμενα αυτό με φοβίζει σε αυτές τις κάρτες ότι είναι λίγο παλιές, η 980 ναι μεν είναι καλή  αλλα και ακριβή εκτος αν βγει καμια ευκαιρία μεταχειρισμένη..

Το ίδιο rendering θα κάνεις και με τον i7 και με τον xeon, όπως και το ίδιο gaming...

με ποιον i7 τον 5820k η τον 5930k

Δημοσ.

επειδη δεν θα δεις διαφορες στον επεξεργαστη παρε τον ποιο φθηνο να γλιτωσεις χρηματα και αξιοποιησετα για μια 980.αλλιως πηγαινε σε μια 780τι.ας ειναι πιο παλια απο την 970..δεν ειναι τυχαιο που κρατα ακομα υψηλη τιμη  ;)

• Like 1
Δημοσ.

επειδη δεν θα δεις διαφορες στον επεξεργαστη παρε τον ποιο φθηνο να γλιτωσεις χρηματα και αξιοποιησετα για μια 980.αλλιως πηγαινε σε μια 780τι.ας ειναι πιο παλια απο την 970..δεν ειναι τυχαιο που κρατα ακομα υψηλη τιμη  ;)

δηλαδή μου λες ότι όλα τα reviews και benchmark δεν ισχύουν, και όλα να δείχνουν καλύτερο τον xeon. η ότι είναι καλύτερα να επενδύσω πιο πολλά σε μια κάρτα παρα σε επεξεργαστή για rendering ??

Δημοσ.

ισχυουν φυσικα...απλως λεω οτι και οι δυο cpu κυμαινονται στα ιδια επιπεδα και την ωρα του rendering δεν θα δεις την διαφορα...

στην καρτα σου τωρα φυσικα και παιζει ρολο.επελεξε λοιπον αυτον που βγαινει φθηνος cpu(5820k) και επενδυσε στην καρτα με σειρα:

1)gtx 980 ti

2)gtx 980

3)gtx 780 ti

4)gtx 970

για κουτι θα προτεινα κατι τετοιο

https://www.skroutz.gr/comparelists/28?compare=2810161%2C2217589%2C5412327%2C4815865%2C4815873

αναλογως το budget παντα βεβαια

και για ssd....φτιαχνεις ενα τερατακι...γιατι να πας σε 2,5'' δισκο???

εννοειται πως θα πας σε m2 sata ή ακομα καλυτερα σε PCIe card ssd

• Like 2
Δημοσ.

ισχυουν φυσικα...απλως λεω οτι και οι δυο cpu κυμαινονται στα ιδια επιπεδα και την ωρα του rendering δεν θα δεις την διαφορα...

στην καρτα σου τωρα φυσικα και παιζει ρολο.επελεξε λοιπον αυτον που βγαινει φθηνος cpu(5820k) και επενδυσε στην καρτα με σειρα:

1)gtx 980 ti

2)gtx 980

3)gtx 780 ti

4)gtx 970

για κουτι θα προτεινα κατι τετοιο

https://www.skroutz.gr/comparelists/28?compare=2810161%2C2217589%2C5412327%2C4815865%2C4815873

αναλογως το budget παντα βεβαια

και για ssd....φτιαχνεις ενα τερατακι...γιατι να πας σε 2,5'' δισκο???

εννοειται πως θα πας σε m2 sata ή ακομα καλυτερα σε PCIe card ssd

πολύ καλή συμβουλή αυτή . και σε ευχάριστο που βοηθάς με τις γνώσης σου διότι η αλήθεια είναι πως εγώ είμαι λίγο άσχετος στο στήσιμο ενός pc ότι ξέρω από φόρουμ διαβασμένα είναι.. θα το δω αυτό  με το pcie, όσο για την κάρτα μάλλον θα παω για την 980.. 

Δημοσ.

:-)

δες το...η διαφορα ειναι μεγαλη...και αν σου φαινεται ακριβη λυση τοτε και η m2 ειναι παλι καλυτερα και οι τιμες ειναι σαν τους 2,5''.και μαλιστα η μητρικη σου το δεχεται..εκμεταλευσου τις δυνατοτητες τις..

Δημοσ.

ευχαριστώ MoviemakerGR. ξέρω ότι προς το παρόν είναι λίγο δύσκολο για να στύσης ένα hackintoshi σε 2011-3 αλλα μελλοντικά πιστεύω θα ναι πιο εύκολα, και αυτός είναι ο στόχος μου να στήσω ένα μηχάνημα που  να κρατεί για τα 5 επόμενα χρονια ,δεν θέλω να παω σε 1150 μπορεί να μην είναι  και η καλύτερη μητρική διότι msi είναι αλλα δεν είναι και χαλια. ξέρω πως είσαι τις λεπτομέρειας και μου αρέσει αυτό, αλλα δύσκολη καιροί για λεπτομέρειες. ty

δεν είπα ότι θέλω για 1080 είπα γενικά για rendering εχω την sony FDR-ΑΧ1 4K, και κάνω κάνα track με cinema 4d το οποιο θέλουν ένα τερατάκι για να τσουλήσουν σαν προγράμματα...ty

και εμενα αυτό με φοβίζει σε αυτές τις κάρτες ότι είναι λίγο παλιές, η 980 ναι μεν είναι καλή  αλλα και ακριβή εκτος αν βγει καμια ευκαιρία μεταχειρισμένη..

με ποιον i7 τον 5820k η τον 5930k

Ρε φιλε οντως μας δουλευεις???Αν μας δουλευεις και τρολλαρεις πες να κλεισει το topic. Ακριβη η 980 αλλα δεν ειναι ακριβη η πιο αδυναμη και παλαιοτερη 780ti που κοστιζει το ιδιο????????????????????????????????

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...