Millennium Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Τα τελευταία ποστ του Apple fanboy έχουν λογική.Θα επιμείνω για την οθόνη πάντως να το ψάξεις καλύτερα.Αν το pc δεν προορίζεται για hardcore gaming με ακριβές κάρτες και έχεις μικρό budget δες σε κάτι τέτοιο αν μπορείς: https://www.skroutz.gr/s/5728164/LG-24MB56HQ.html https://www.skroutz.gr/s/3908671/Dell-P2314H.html Η Dell έχει 3 χρόνια εγγύηση σαν στανταρ με ένα από τα καλύτερα after sales + οτι μπορεί να πέσεις και σε οθόνη που κλοκάρεται στα 75hz. 1
Apple fanboy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 PSU BE QUIET! SYSTEM POWER 7 300W38.90 €CPU AMD A8-7600 3.10GHZ BOX93.90 €ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS A88XM-A RETAIL71.81 €RAM MUSHKIN 996996 DIMM 8GB DDR3-2133 DUAL REDLINE SERIES66.85 €HDD WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA357.90 €CASE RAIJINTEK ARCADIA MIDI-TOWER WHITE37.90 €ΟΘΟΝΗ LG 23MB35PM-B 23'' LED FULL HD BLACK154.40 €Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ:521.66 € Εφόσον έχεις ήδη ένα δυνατό σύστημα, ποιο το νόημα να μπεις στον κόπο να αναβαθμίσεις το μελλοντικό pc της αδερφής σου;Πάρε καλύτερα κάτι σε amd apu όπως προτείνουν τα παιδιά:http://i.snag.gy/xtuW6.jpgΣύνολο 363€, βάλε και άλλα 150 να πάρεις μια οθόνη της προκοπής και είσαι μια χαρά. Nα πάρει μητρική με 2 pci3 να την κάνει τι;Μνήμη μονή και 1600 σε apu,καθώς και A6...καλύτερα pentium.Tέλος,430w για σύστημα που μετά βίας θα πιάνει τα 80,είναι απλά υπερβολή. Όσο για τον ssd,εντάξει,χωρητικότητα εναντίον ταχύτητας..πέρα από το boot time και κανα loading σε κανά παιχνίδι,που θα δει διαφορά;Windows να βάλει,και κανα πρόγραμμα,φύγαν τα 50γιγα στο νερό.Ποιος την ακούει μετά. 2
peter95 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Με πεισατε χαχαχ,απλα ssd θα βαλω οπωσδηποτε,σκληρο δισκο εχω,ειμαι αναμεσα σε ocz arc100 και crucial bx100,και αλλο ενα παραπονο που εχω ειναι το τροφοδοτικο μου φαινεται πολυ μικρο,αν ειναι να βαλω το thermaltake 530 smart και να αφαιρεσω το 15αρι απο το μονιτορ και να παρω το αλλο με τα 139βασικα το λεω αυτο για το τροφοδοτικο οχι επειδη το συστημα θα τραβαει πολυ ρευμα αλλα που ξερεις στο μελλον μπορει να το χρησιμοποιησω καπου αλλου,γτ να μην μεινει.Και 2 πραγματα τελευταια,θελω να μου προτεινεται μια καλη wifi καρτα pci η usb,και επισης θα ηθελα να ρωτησω αν θα χρειαστω ψυκτρα η η μαμισια αρκει και δεν μιλαω για overclock αλλα αν κανει και σαν ελικοπτερο στοκ τοτε καλυτερα να παρω
Apple fanboy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 1.SSD SAMSUNG MZ-75E120B/EU 850 EVO SERIES 120GB 2.5'' SATA378.20 € Αυτόν θα πάρεις...αδιαπραγμάτευτο.. Άντε,και ο arc καλός είναι,αν το λυπηθείς το δεκάευρω. 2. Να μην αφαιρέσεις το 15αρι από το μόνιτορ.To πεντοχίλιαρο είναι το ah ips panel που έχει αυτή. Αυτό το "στο μελλον",μου φαίνεται το καλύψαμε..Σε 2 χρόνια,θα έχει πέσει το τροφοδοτικό,το καλύτερο του κόσμου να είναι.Θα έχει και κανα δυο στρεσαρίσματα από το φοβερό δίκτυο της ΔΕΗ.Εξ'άλλου,δε νομίζω να σταματήσει να χρειάζεται psu το pc της αδερφής σου...εσύ πως το κόβεις;Να δώσεις τώρα 60,και να έχεις δύο χρονών τροφοδοτικό,και να δώσεις 40 τότε για να το αντικαταστήσεις,ή να πάρεις τώρα αυτό που χρειάζεσαι και όταν θα χρειαστείς κάτι άλλο,να δώσεις 60 τότε; 3. Καλή κάρτα; TP-LINK TL-WN851ND17.90 € Προσωπικά δε βλέπω το λόγο να πάρεις ακριβότερη.Και αυτή ακριβή είναι,αλλά tp link. http://www.skroutz.gr/c/128/network_interface/f/524017/Ασύρματο.html?page=1 Εσύ ξέρεις καλύτερα βέβαια.. 3. Καλύτερα να δεις/ακούσεις πρώτα...και βλέπουμε..Δε θα χρειαστεί,αλλά δε βαριέσαι...κόλλησα ένσημα σήμερα στο eshop για εσένα.. :-D RAIJINTEK THEMIS27.50 € 1
peter95 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Χαχαχαχ σε ευχαριστω πολυ φιλε μου να σαι καλα,ειχατε δεν ειχατε σημερα μου αλλαξατε τα μυαλα χαχαχαχα απο αυριο λογικα θα το παραγγειλω την ψυκτρα και γω λεω να δουμε πρωτα πως θα ακουγεται γιατι φευγει κατα πολυ το μπατζετ,αντε να δωσουμε και το 10ευρω παραπανω χαχαχα 1
Apple fanboy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μη το συζητάς,περίμενε βέβαια μπας και διαβάσεις και καμμιά άλλη άποψη. Ψάξε και στο σκρουτζ μπας και βρεις κανα κομμάτι φθηνότερα,εγώ δεν βρήκα βέβαια,υπολογίζοντας και τα μεταφορικα/αντικαταβολές. Ποντίκια πληκτρολόγια ηχεία;Μήπως να κοιτούσαμε κανά μόνιτορ με ενσωματωμένα; http://www.kapacom.gr/category-303/category-307/wireless-adapter-tp-link-tl-wn781nd.html Μήπως να πάρεις κάποια pcie x1 κάρτα να έχεις την pci ελεύθερη για καμμιά κάρτα ήχου 5,1; Όλα εγώ θα τα σκέφτομαι; :-D
peter95 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Βασικα ναι απο τιμες και γω δεν το βλεπω τοσο απο σκρουτζ ολα γιατι βγαινουν παραπανω με μεταφορικα για καρτα βρηκα μια της tp link που ειναι pci express απο το eshop με 11 ευρωπουλακια. Την ιδια καρτα βρηκα και γω απο eshop τωρα το δα τι μου στειλες υπαρχει τηλεπαθεια σε αυτο το τοπικ μου φαινεται χαχαχα. Για καρτα ηχου δεν νομιζω μωρε αφου και η καρτα της mb υπεραρκετη πρεπει να ναι 8 καναλια λεει 7.1. Βασικα βρηκα πολυ πιο φτηνη την a88x plus στο skroutz,και εχει και ενα μοντελο που λεγεται csm και απο τι διαβασα ειναι ουσιαστικα η ιδια mobo απλα ειναι απο πιο hitec υλικα και καλα,και επισης αμα χαλασει στην επισκευαζουν πιο γρηγορα αλλα δε βαριεσαι μαλλον θα τα παρω τα πιο πολλα απο ενα μαγαζι....
Apple fanboy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/4263744/Cougar-Archon.html Για κουτί κοίτα και αυτό..απλά κορυφαίο στα λεφτά του. Βασικα ναι απο τιμες και γω δεν το βλεπω τοσο απο σκρουτζ ολα γιατι βγαινουν παραπανω με μεταφορικα για καρτα βρηκα μια της tp link που ειναι pci express απο το eshop με 11 ευρωπουλακια.Την ιδια καρτα βρηκα και γω απο eshop τωρα το δα τι μου στειλες υπαρχει τηλεπαθεια σε αυτο το τοπικ μου φαινεται χαχαχα.Για καρτα ηχου δεν νομιζω μωρε αφου και η καρτα της mb υπεραρκετη πρεπει να ναι 8 καναλια λεει 7.1.Βασικα βρηκα πολυ πιο φτηνη την a88x plus στο skroutz,και εχει και ενα μοντελο που λεγεται csm και απο τι διαβασα ειναι ουσιαστικα η ιδια mobo απλα ειναι απο πιο hitec υλικα και καλα,και επισης αμα χαλασει στην επισκευαζουν πιο γρηγορα αλλα δε βαριεσαι μαλλον θα τα παρω τα πιο πολλα απο ενα μαγαζι.... Ωραιος,την ειδα και εγω αυτη,αλλα δεν εψαξα τι ειναι το csm.Το εκοψα για καποια ειδικη εκδοση,και εκεί την έκοψα αφού έπαιζε δεκα ευρώ φθηνότερα,και σκέφτηκα παραείναι ειδική..Αν όντως είναι όπως τα λες,με παραξενεύει μεν η τιμή της,αλλά έχει και τις ψυκτρούλες...θα την προτιμούσα η αλήθεια είναι.Να έχει κομμένο bandwidth στην δευτερη pci e ,που σίγουρα θα έχει,δε σε απασχολεί,οπότε ψάξ'την καλύτερα.Και ψύκτρα και δεύτερη pcie και φθηνότερη...ή βρήκαμε διαμαντάκι ή κάτι βρωμάει. Κοιτάς και 2400 μνημες με αυτή...cl 11 βεβαια μόνο σε λογικές τιμές,αυτές που έβαλα είναι cl9. 1
HitmanGr4 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 φιλε peter95 μην ενθουσιάζεσαι τοσο ευκολα γιατι αργοτερα θα αλλαξεις παλι γνωμη, θα θες κανα ι5/ι7 και θα ψάχνεσαι να πουλήσεις apu mobo . μεινε στα αρχηκα σου σχεδια απλα ψαξε λιγο με μητρικη ψυκτρα και κουτι δες τις δυνατότητες του g3258 https://www.youtube.com/watch?v=0nE3lxEWkYk&index=2&list=FLyf-NIHQKcn4v0koSO-U7Xg με μια καλη καρτα γραφικων τα παιζεις σχεδόν ολα
peter95 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/4263744/Cougar-Archon.html Για κουτί κοίτα και αυτό..απλά κορυφαίο στα λεφτά του. Ωραιος,την ειδα και εγω αυτη,αλλα δεν εψαξα τι ειναι το csm.Το εκοψα για καποια ειδικη εκδοση,και εκεί την έκοψα αφού έπαιζε δεκα ευρώ φθηνότερα,και σκέφτηκα παραείναι ειδική..Αν όντως είναι όπως τα λες,με παραξενεύει μεν η τιμή της,αλλά έχει και τις ψυκτρούλες...θα την προτιμούσα η αλήθεια είναι.Να έχει κομμένο bandwidth στην δευτερη pci e ,που σίγουρα θα έχει,δε σε απασχολεί,οπότε ψάξ'την καλύτερα.Και ψύκτρα και δεύτερη pcie και φθηνότερη...ή βρήκαμε διαμαντάκι ή κάτι βρωμάει.Κοιτάς και 2400 μνημες με αυτή...cl 11 βεβαια μόνο σε λογικές τιμές,αυτές που έβαλα είναι cl9. Καλα τις μνημες ας της αφησουμε τις ιδιες φενονται και αρκετα ισσοροπημενες ως προς τα specs τους ασε που με τις 2400 θα πρεπει να κλοκαρω και ον επεξεργαστη για να τις εκμεταλευτω,στο μελλον το πολυ πολυ να παρω και μια r7 240 και να κανουμε dual graphics:-) φιλε peter95 μην ενθουσιάζεσαι τοσο ευκολα γιατι αργοτερα θα αλλαξεις παλι γνωμη, θα θες κανα ι5/ι7 και θα ψάχνεσαι να πουλήσεις apu mobo . μεινε στα αρχηκα σου σχεδια απλα ψαξε λιγο με μητρικη ψυκτρα και κουτι δες τις δυνατότητες του g3258 https://www.youtube.com/watch?v=0nE3lxEWkYk&index=2&list=FLyf-NIHQKcn4v0koSO-U7Xg με μια καλη καρτα γραφικων τα παιζεις σχεδόν ολα Μμμ και γω ετσι ελεγα φιλε μου αλλα βλεπω οτι οι περισσοτεροι προτεινουν την apu ειμαι και γω σε διλημμα
Apple fanboy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 φιλε peter95 μην ενθουσιάζεσαι τοσο ευκολα γιατι αργοτερα θα αλλαξεις παλι γνωμη, θα θες κανα ι5/ι7 και θα ψάχνεσαι να πουλήσεις apu mobo . μεινε στα αρχηκα σου σχεδια απλα ψαξε λιγο με μητρικη ψυκτρα και κουτι δες τις δυνατότητες του g3258 https://www.youtube.com/watch?v=0nE3lxEWkYk&index=2&list=FLyf-NIHQKcn4v0koSO-U7Xg με μια καλη καρτα γραφικων τα παιζεις σχεδόν ολα Οταν θα χρειαστει αι φαιβ,θα παρει αι φαιβ.Εκτης γενιας και οχι μεταχειρισμενο.Αν και στην εκτη γενια της ιντελ,η amd φέρεται να βγαζει πιο πολλους και δυνατους πυρηνες και απο το ουρανιο 238. Ο υπολογιστης ειναι για την αδερφη του. Καρτα γραφικων + gxxxx,170+ ευρω.Κανει την δουλεια που θελει,με 90.Και δε θα μείνει να κοιτάει 75 ευρώ και μια απαρχαιωμένη κάρτα γραφικών. Ειλικρινά,φίλε χιτμαν,εσύ θα αγόραζες διπύρηνο pentium σε 2 χρόνια,όταν όλα τα νέα υποδεικνύουν επιτέλους[έχει μείνει ο προγραμματισμός πίσω για να πουλάει η ιντελ τα σαπάκια της]την στροφή σε χρήση πολλαπλών πυρήνων από τις εφαρμογές,και να ψάξεις ξεχωριστά μητρική 1150,που τότε θα έχει σταματήσει να παράγεται για 3 χρόνια,όταν με 120 ευρώ θα αγοράζεις cpu + mobo fm3+ με καλύτερα χαρακτηριστικά,καινούρια; Είμαι κάπου λάθος στο σκεπτικό μου; Θα υποστηρίξεις πως ναι,θα αγόραζα εάν cpu +mobo κόστιζαν μεταχειρισμένα <80 ευρώ,και θα στο δώσω αυτό,αλλά βρίσκοντας να πουλήσεις τον πέντιουμ με 30 ευρώ και άμα,δε σώζεσαι..σωστά; Το μόνο καλό είναι πως θα βρίσκουμε office pc της προκοπής στην φθήνια,με όλους τους επίδοξους κατόχους i5.Εμένα δε με χαλάει...προχωρήστε παιδιά.. Βρες μου και μητρική με 60+ ευρώ με το κορυφαίο chipset για την πλατφόρμα 1150,4 ram slots,δύο pcie ,μία pciex1 και μία pci ,και τότε ίσως θα έχουμε κάτι να συζητήσουμε..δε θα βρεις όμως. Αξιόλογοι οι pentium για word και καναν firefox,άντε και για,καθαρά gaming,low budget μηχάνημα με αγορά κάρτας σαφώς,αλλά μέχρι εκεί. Σήμερα,που και η μάνα μου κάνει multitasking χωρίς καν να ξέρει τι είναι αυτό,να μιλάμε για pentium D,είναι ιλαροτραγικό. Καλα τις μνημες ας της αφησουμε τις ιδιες φενονται και αρκετα ισσοροπημενες ως προς τα specs τους ασε που με τις 2400 θα πρεπει να κλοκαρω και ον επεξεργαστη για να τις εκμεταλευτω,στο μελλον το πολυ πολυ να παρω και μια r7 240 και να κανουμε dual graphics:-) Μμμ και γω ετσι ελεγα φιλε μου αλλα βλεπω οτι οι περισσοτεροι προτεινουν την apu ειμαι και γω σε διλημμα Με τη μητρικη που λεγαμε,το ελαφρυ κλοκαρισμα,ειναι παιχνιδι.Το crossfire θα ελεγα να το βγαλεις απο το μυαλο σου.Οχι τοσο για τα οποιαδηποτε θεματα που μπορει να συναντησεις,αλλα ετσι και αλλιως δε θα παιξεις και τιποτα της προκοπης με μια 240,η δυο for that matter..θα καλυψει την αδερφη σου για πολλα χρονια το πισακι,και οταν πια δε θα τραβαει,θα εχεις ενα htpc να το κοτσαρεις σε μια 40αρα να βλεπεις ταινιακια.Του πετας και ενα συστημα 5,1 ,και εισαι αρχοντας σε 4k. 1
peter95 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Λοιπον παιδια τοτε προχωραω στην apu και στο μελλον παιρνω και μια ψυχτρουλα αν χρειαζεται τον ανεβαζω και λιγο και ειμαστε τζετ
Millennium Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μη ψαλιδίσεις χρήματα από την οθόνη πάντως.Δες τουλάχιστον την LG που σου πρότεινα ή στην ανάγκη του Apple αν και είναι ελαφρώς χειρότερη. Για το τροφοδοτικό μην ανησυχείς,δεν έχει και τίποτα απαιτήσεις τροφοδοσίας τέτοιο σύστημα.Αν παρόλα αυτα θες λίγο ισχυρότερο δες αυτό http://www.skroutz.gr/s/4306951/EVGA-430W-Power-Supply-80-PLUS.html ή το Thermaltake Munich. 2
peter95 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Σας ευχαριστω για ολα παιδια η παραγγελια εγινε,millenium τελικα πηρα αυτη που μου προτεινε ο apple δεν αμφιβαλλω οτι η αλλη ειναι καλυτερη και γω μια u2414h εχω και δινω βαση στην οθονη αλλα δυστυχως το budget ξεφευγει μετα αρκετα,ειδη ειναι στα ορια,σας ευχαριστω και παλι για ολα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα