shooterg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Γεια σας ! Ηρθε η ωρα να αντικαταστήσω το g2 μου με ενα καινουριο η και μεταχειρισμένο note 4. Εσεις τι προτείνετε? Με ενδιαφερει η καμερα και φυσικα να μην κολλάει.
voldemort Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Γεια σας ! Ηρθε η ωρα να αντικαταστήσω το g2 μου με ενα καινουριο η και μεταχειρισμένο note 4. Εσεις τι προτείνετε? Με ενδιαφερει η καμερα και φυσικα να μην κολλάει. Mια απλη ερωτηση θα σου κανω. Θα αφησεις το G2 και θα δωσεις 400 ευρω απλα για καμερα ενω το Note 4 ειναι μια επαγγελματικη συσκευη; Γιατι δεν παιρνεις μια DSLR με 400;
GianniSM Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Το κινητό σου είναι αρκετά καλό για να περιμένεις λίγο καιρό να πέσει η τιμή του G4, που έχει πραγματικά φοβερή κάμερα, και λογικά θα το πάρεις αρκετά φθηνότερα από το ΝΟΤΕ4 1
shooterg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Ενταξει παιδια θα περιμενω να πεσει η τιμη του g4.
shooterg Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Παιδια αξιζει η αγορα του g4 η galaxy s6 για εναν μεσο χρηστη? Χρηση Ιντερνετ κανω μονο
voldemort Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Παιδια αξιζει η αγορα του g4 η galaxy s6 για εναν μεσο χρηστη? Χρηση Ιντερνετ κανω μονο G4 497 ευρω. S6 553. Βαζεις τα "γουστα" σου απο κατω και παιρνεις οποιο θελεις. Απλο ειναι.
shooterg Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μου αρεσει το samsung σαν design και μ αρεσε η καμερα του g4... Τωρα ποιο θα παρω δεν ξερω αλλα πρως samsung σκεφτομαι
GianniSM Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μου αρεσει το samsung σαν design και μ αρεσε η καμερα του g4... Τωρα ποιο θα παρω δεν ξερω αλλα πρως samsung σκεφτομαι Δες το μέγεθος οθόνης. Για ίντερνετ είναι πιο βολική η μεγάλη, αλλά έχει κόστος την φορητότητα. Από την άλλη αν μόνο αυτές τις απαιτήσεις έχεις μπορείς να δεις και φθηνότερα, πάλι θα σε καλύψουν
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Παιδια αξιζει η αγορα του g4 η galaxy s6 για εναν μεσο χρηστη? Χρηση Ιντερνετ κανω μονο ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ. Πεταμενα τα λεφτα ειναι δυστηχως. Η καλυτερη επιλογη ειναι Tablet(Galaxy Tab 4.Ipad Mini 2 retina κλπ)και κρατας το G2 σου και εισαι αρχοντας. Τι να τα κανεις τα καλυτερα Specs και την αναλυση και την καμερα κλπ οταν δεν τα χρησιμοποιεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα