nik416 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 8 βαλβίδες κάνουν γύρω στα 90ευρ δεν είναι πολλά .και λέω μια και θα το ανοίξω να τις αλλάξω απλά λέω εκεί που πάω να κάνω ένα καλό μην κάνω κακό μετά γι'αυτό και ρωταω
PLACEBO_89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Στις 22/1/2023 στις 9:47 ΠΜ, nik416 είπε Καλημέρα ξεθαβω το θέμα. Λοιπόν το αμάξι Daewoo lanos 1350 180.000χιλ το κλασικό. Μου χάνει νερά από αυλό νερού δεν έχει μπερδέψει ακόμα λαδια-νερα.Θα το πάω το αμάξι για αλλαγή φλατζας. Λόγο το αμάξι έχει υγραέριο είπα στο μάστορα να αλλάξουμε και τις βαλβίδες με καινούργιες. Μου είπε δεν χρειάζεται, να τριφτουν κτλ... Τα γνωστά. Το κόλλημα που έχω, είναι να βάλω βαλβίδες καινούργιες θα τις σηκώσουν η έδρες από το καπάκι? Η θα ανοίξω δουλειές μετά . Και που σε παει η καταναλωση στην πολη? Αυτο καιει κοντα στα 10λ! και αν δεν το εχεις καλοσυντηρημενο καθαρα μπεκ,μπουζοκαλωδια.. ανεβαινει κι αλλο η καταναλωση!!! Γενικα καιει ..για να μην πω δεν ξερει τι καιει!!!
meletis_m Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Στις 22/1/2023 στις 9:47 ΠΜ, nik416 είπε Καλημέρα ξεθαβω το θέμα. Λοιπόν το αμάξι Daewoo lanos 1350 180.000χιλ το κλασικό. Μου χάνει νερά από αυλό νερού δεν έχει μπερδέψει ακόμα λαδια-νερα.Θα το πάω το αμάξι για αλλαγή φλατζας. Λόγο το αμάξι έχει υγραέριο είπα στο μάστορα να αλλάξουμε και τις βαλβίδες με καινούργιες. Μου είπε δεν χρειάζεται, να τριφτουν κτλ... Τα γνωστά. Το κόλλημα που έχω, είναι να βάλω βαλβίδες καινούργιες θα τις σηκώσουν η έδρες από το καπάκι? Η θα ανοίξω δουλειές μετά . Πόσα χιλιόμετρα έχει σύνολο με υγραέριο ; Έχει μηχανικές βαλβίδες ή υδραυλικές ; Φτιάξε το καπάκι και φλάντζες και τα τσιμουχάκια βαλωιδών λόγω ηλικίας . Μετά τη επισκευή κάνε τα πρώτα 500 χιλιόμετρα με βενζίνη και να το ξανα πάς για ρύθμιση του υγραερίου . Λογω ηλικίας δες και μπουζοκαλωδια , διανομέα ή πολλ/στη βασικά τη αναφλεξη του
nik416 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Έχω 180 Χιλ και τα 40 είναι με υγραέριο κατανάλωση με βενζίνη αστο... με γκάζι μέσα στην πόλη 10λιτρα γκαζι στα 100χιλ.Δεν ξέρω εάν οι βαλβίδες είναι μηχανικές η υδραυλικές!: Πάντως με ένα ρεκτιφιε που μίλησα μου είπε εάν αλλάξεις βαλβίδες να αλλάξω και έδρες και να δει εάν θέλουν και οι οδηγοί αλλαγή. Έχω 180 Χιλ και τα 40 είναι με υγραέριο κατανάλωση με βενζίνη αστο... με γκάζι μέσα στην πόλη 10λιτρα γκαζι στα 100χιλ.Δεν ξέρω εάν οι βαλβίδες είναι μηχανικές η υδραυλικές!: Πάντως με ένα ρεκτιφιε που μίλησα μου είπε εάν αλλάξεις βαλβίδες να αλλάξω και έδρες και να δει εάν θέλουν και οι οδηγοί αλλαγή. Τελικά έμαθα από Έχει υδραυλικές βαλβίδες
meletis_m Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, nik416 είπε Έχω 180 Χιλ και τα 40 είναι με υγραέριο κατανάλωση με βενζίνη αστο... με γκάζι μέσα στην πόλη 10λιτρα γκαζι στα 100χιλ.Δεν ξέρω εάν οι βαλβίδες είναι μηχανικές η υδραυλικές!: Πάντως με ένα ρεκτιφιε που μίλησα μου είπε εάν αλλάξεις βαλβίδες να αλλάξω και έδρες και να δει εάν θέλουν και οι οδηγοί αλλαγή. Έχω 180 Χιλ και τα 40 είναι με υγραέριο κατανάλωση με βενζίνη αστο... με γκάζι μέσα στην πόλη 10λιτρα γκαζι στα 100χιλ.Δεν ξέρω εάν οι βαλβίδες είναι μηχανικές η υδραυλικές!: Πάντως με ένα ρεκτιφιε που μίλησα μου είπε εάν αλλάξεις βαλβίδες να αλλάξω και έδρες και να δει εάν θέλουν και οι οδηγοί αλλαγή. Τελικά έμαθα από Έχει υδραυλικές βαλβίδες Γενικά το μοτέρ του είναι παλαιάς τεχνολογίας - ήταν συνεργασία μαζί με τη opel .. Δες αρχικά τη ανάφλεξη του και ξανά μέτρησε τη κατανάλωση . Service πρόσφατα έχει κάνει;
nik416 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Και βέβαια έχω κάνει και στο Γκάζι και αμάξι
PLACEBO_89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Στις 27/1/2023 στις 8:46 ΜΜ, meletis_m είπε Γενικά το μοτέρ του είναι παλαιάς τεχνολογίας - ήταν συνεργασία μαζί με τη opel .. Δες αρχικά τη ανάφλεξη του και ξανά μέτρησε τη κατανάλωση . Service πρόσφατα έχει κάνει; Φοραει το μοτερ του kadett. Το θεμα ειναι οτι στο kadett αυτο το μοτερ ηταν πιο τιμιο στο θεμα αποδοσης/καταναλωσης!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα