Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ στο νοτε 3 είμαι στη 4.4.2 (λόγο του ότι δεν ρουτάρει ακόμα η 5) είναι μια χαρά τώρα για τι κολλήματα λέτε δεν καταλαβαίνω. Μετά τη νοτε σειρά δεν πιστεύω οτι μπορώ να πάω αλλού και το νοτε 3 θα το κρατήσω όσο πάει γιατί είναι κινητάρα και το πιο στιβαρό κινητό.

Δημοσ.

Εγώ στο νοτε 3 είμαι στη 4.4.2 (λόγο του ότι δεν ρουτάρει ακόμα η 5) είναι μια χαρά τώρα για τι κολλήματα λέτε δεν καταλαβαίνω. Μετά τη νοτε σειρά δεν πιστεύω οτι μπορώ να πάω αλλού και το νοτε 3 θα το κρατήσω όσο πάει γιατί είναι κινητάρα και το πιο στιβαρό κινητό.

Πια δεν ρουταρει? Εδώ και 5+ μήνες έχω 5αρα στο note με ρουτ κανονικά τα πάντα.

Δημοσ.

Samsung για εμένα , τέλος. Αν και μεγάλος θαυμαστής της samsung μέχρι πριν μερικές μέρες , έφαγα την ήττα και ίσιωσα. Το service της έχει γίνει τόσο απρόσιτο. Κινητό με σπάσιμο στο περιμετρικό πλαστικό , βγαίνει εκτός εγγύησης με βλάβη καμένη πλακέτα! Άκουσον!!! Μάλιστα διά στόματος service , έστω και ραγισμένο να ήταν το πλαστικό , πάλι εκτός εγγύησης είσαι. Κρίμα. Συγγνώμη για το άσχετο σχόλιό μου αλλά μου βγήκε η πικρία...

To gs2 μια βδομαδα μετα την εγγυηση, καμμενη μητρικη.

Το gs4 ενα μηνα ΠΡΙΝ την εγγυηση, καμμενη μητρικη, πλακετα φορτισης, αισθητηρας οθονης...

και εγω ποτε ξανα samsung..

Υπεραξια τα εχουν δωσει...lag, full ram use ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Yep κανε ένα διαβασματακι εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2649176

Εγώ από την πρώτη μέρα το έβαλα custom Rom οπότε έχω εδώ και 15 μήνες Knox 1x χωρίς πρόβλημα και δεν χρειάστηκα την εγγύηση.

κοιτά εγώ είχα το νοτε 2 και επειδή είχα μετά ένα θέμα με το wifi και ήταν knox 1 δεν μπορούσα να το πάω για σέρβις γιαυτό το κρατάω 0 στο 3 και όταν τελειώσει η εγγύηση θα του βγάλω τα μάτια. 

Δημοσ.

Το gs4 ενα μηνα ΠΡΙΝ την εγγυηση, καμμενη μητρικη, πλακετα φορτισης, αισθητηρας οθονης...

κάνεις παρέα με τον Μητσοτάκη και τη Λουκα? 

• Like 1
Δημοσ.

Ηλιθιότητες ως προς την βιάσυνη της Sammy.

Λες και ο επαγγελματίας που χρειάζεται Note και πενάκι θα πάρει iPhone ή ο "καφετέριας" θα πάρει Note και θα το ακουμπάει στο τραπέζι ανάποδα για να πουλάει μούρη.

Tragic!

(περιμένουμε με ανυπομονυσία το Note5, από τις λίγες συσκευές που πραγματικά αξίζουν)

• Like 1
Δημοσ.

Ρε μαν, ποιος σ κανε ποδαρικό? :P

• Like 1
Δημοσ.

Η Samsung ας βγαλει στην αγορα εστω ένα (1) κινητο που :

1) Δεν θα λαγκάρει χωρις λογο αφορμη και αιτια.

2) Δεν θα καταναλωνει ασκοπα 1GB RAM λογο 1000 αχρηστων R.A..

Κκαι μετα ας νοιαστει για ημερομηνιες κυκλοφοριας. Ετερια με πολυ διαφημιση και φενεστε, αλλα ουσια μηδεν (0).

ετερια ετερη και φαινολη απο οπου και το φΕνεστε αδελφε εισαι χαρμα οφθαλμων και ξερεις τι λες προφανεστατα 

Νοτε 4 ..the best και ας ριχνει κανα λαγκ ΟΤΑΝ ειναι σε εξοικονομηση και εχει ανοιχτα 25 παραθυρα και εφαρμογες..το 5? απλα θα το παρω 

Δημοσ.

Τα καλυτερα κινητα τα note απο το galaxy s2 στο note 3 και δεν εχω κανενα παραπονο. Αν εχει μεγαλυτερη μπαταρια usb 3.1 type C και 2k αναλυση θα το σκεφτω να αλλαξω αν δεν εχει αυτα τα 3 μια χαρα ειναι και το note 3 εχει και το usb 3.0 του ;)

Δημοσ.

προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το νοτε 3 .. αλλα ρε παιδι μου ειμαι ακομα με 4.4.2... δεν ξερω τι παιζει ακριβως αλλα μεσω ota δεν μπορω να παρω το lolipop που εχει κυκλοφορησει σχεδον παντου για το νοτε 3 (ακομα και στην Ελλαδα).. πραγματικα αν καποιος ξερει κατι και μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ

Χτες έκανα ενημέρωση λογισμικού και κατέβηκε το Lolipop. Δοκίμασέ το

Δημοσ.

μακάρι να έβγαζαν και νέο tablet (note) 8"-8,4" με s-pen που μας άφησαν στο note 8.0"..... και ακόμα περιμένουμε αντικαταστάτη του...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...