voltmod Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Κάθε χρόνο, γνωρίζουμε ότι η Samsung στα πλαίσια της έκθεσης IFA που πραγματοποιείται στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο, στην Γερμανία παρουσιάζει την 2η ναυαρχίδα της, που ανήκει στην οικογένεια Galaxy Note, που επιδεικνύει περισσότερο επαγγελματικό προσανατολισμό. Αυτή την χρονιά ωστόσο σύμφωνα με μία αναφορά του Jonathan Cheng από την The Wall Street Journal αναμένεται να μετακινήσει πιο μπροστά την ημερομηνία της παρουσίασης του Galaxy Note, με στόχο να αποφύγει την μετωπική σύγκρουση με το επόμενο iPhone 6s Plus. Περιμένουμε την Apple να ανακοινώσει τις νέες της συσκευές iPhone 6s και iPhone 6s Plus το Φθινόπωρο μετά την έκθεση IFA, και από ότι φαίνεται η Samsung θέλει να εξασφαλίσει τα απαραίτητα χρονικά περιθώρια για να χτίσει το λεγόμενο “hype” και να προωθήσει με τον καλύτερο τρόπο το νέο Galaxy Note. Η Samsung έκανε κάτι παρόμοιο πέρυσι, όταν τον Αύγουστο παρουσίασε το Galaxy Alpha, εκμεταλλευόμενη ένα χρονικό σημείο που παραδοσιακά δεν έχουμε σημαντικές ανακοινώσεις νέων προϊόντων. Έτσι λοιπόν, και σύμφωνα με την αναφορά της The Wall Street Journal, το 5ης γενιάς Galaxy Note κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί τον Αύγουστο, και αργότερα θα αποτελέσει μέρος του οπλοστασίου της εταιρείας στην έκθεση IFA 2015. Site: The Verge
JOHNX2 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Η Samsung ας βγαλει στην αγορα εστω ένα (1) κινητο που : 1) Δεν θα λαγκάρει χωρις λογο αφορμη και αιτια. 2) Δεν θα καταναλωνει ασκοπα 1GB RAM λογο 1000 αχρηστων R.A.. Κκαι μετα ας νοιαστει για ημερομηνιες κυκλοφοριας. Ετερια με πολυ διαφημιση και φενεστε, αλλα ουσια μηδεν (0). 9
voltes5george Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Η σειρα note κατ' εμε είναι η καλυτερη της αγοράς. Αναμενουμε με ανυπομονησία.. 11
paoutsos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 για να δουμε τι καινουργιο και πρωτοποριακο θα μας δειξει παλι η σαμμυ,μετα το s6 edge με την απιστευτη σχεδιαση φοβερη οθονη καμερα και χαρακτηριστικα ολα να τα περιμενει κανεις απο αυτο τον βιομηχανικο κολοσσο.ενα μεγαλο μπραβο απο εμενα. 7
Kotcoc13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το νοτε 3 .. αλλα ρε παιδι μου ειμαι ακομα με 4.4.2... δεν ξερω τι παιζει ακριβως αλλα μεσω ota δεν μπορω να παρω το lolipop που εχει κυκλοφορησει σχεδον παντου για το νοτε 3 (ακομα και στην Ελλαδα).. πραγματικα αν καποιος ξερει κατι και μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ
koutoukos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Καλύτερα στη 4 4 2 παρα στη 5αρα γιατι θα εχεις κοληματακια. Ετσι τα κανουν για να αγοράζουμε το επομενο αλλα οταν το περνουνε ειναι και καλα υπερβολικα γρήγορο.ειμαι κατοχος νοτε 3 και δυσκολα το αλλαζω αν εξερεσω οπως ειπα αυτα τα κοληματακια 2
Galaxy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μια χαρά είναι με την 5 lollipop το νοτελι 3 και παει σφαίρα αρκεί να ξέρεις λίγα βασικά πραγματάκια ... Τώρα για να την περάσεις είναι σχετικά εύκολο και χωρις φυσικα knox 1 και άλλα μια που είναι η μανίσια , πολύ ποιό καλή απο την 4.4 για εμένα . Αναμένουμε το 5άρι με ανυπομονισία ! 1
basilis5 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Νομιζω ενα note με το formfactor του s6 και stock android θα ηταν best seller! 1
Getapen Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Η Samsung ας βγαλει στην αγορα εστω ένα (1) κινητο που : 1) Δεν θα λαγκάρει χωρις λογο αφορμη και αιτια. 2) Δεν θα καταναλωνει ασκοπα 1GB RAM λογο 1000 αχρηστων R.A.. Κκαι μετα ας νοιαστει για ημερομηνιες κυκλοφοριας. Ετερια με πολυ διαφημιση και φενεστε, αλλα ουσια μηδεν (0). Και θα έχει αξιοπρεπή αυτονομία.. 1
geo99rge Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 οντως το 3 δεν το αλλαζω μονο αμα λιωσει, ας βγει το 5 ας κυκλοφορησει και βλεπουμε. 1
geo99rge Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 οντως το 3 δεν το αλλαζω μονο αμα λιωσει, ας βγει το 5 ας κυκλοφορησει και βλεπουμε.
te0ne Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το νοτε 3 .. αλλα ρε παιδι μου ειμαι ακομα με 4.4.2... δεν ξερω τι παιζει ακριβως αλλα μεσω ota δεν μπορω να παρω το lolipop που εχει κυκλοφορησει σχεδον παντου για το νοτε 3 (ακομα και στην Ελλαδα).. πραγματικα αν καποιος ξερει κατι και μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ Custom install Lollipop ελληνική και χωρίς προβλήματα με τον Knox.. Το κινητό πάει σφαίρα!
Dj Beast Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Samsung για εμένα , τέλος. Αν και μεγάλος θαυμαστής της samsung μέχρι πριν μερικές μέρες , έφαγα την ήττα και ίσιωσα. Το service της έχει γίνει τόσο απρόσιτο. Κινητό με σπάσιμο στο περιμετρικό πλαστικό , βγαίνει εκτός εγγύησης με βλάβη καμένη πλακέτα! Άκουσον!!! Μάλιστα διά στόματος service , έστω και ραγισμένο να ήταν το πλαστικό , πάλι εκτός εγγύησης είσαι. Κρίμα. Συγγνώμη για το άσχετο σχόλιό μου αλλά μου βγήκε η πικρία... 2
johnakosks Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το νοτε 3 .. αλλα ρε παιδι μου ειμαι ακομα με 4.4.2... δεν ξερω τι παιζει ακριβως αλλα μεσω ota δεν μπορω να παρω το lolipop που εχει κυκλοφορησει σχεδον παντου για το νοτε 3 (ακομα και στην Ελλαδα).. πραγματικα αν καποιος ξερει κατι και μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ μπες σε αυτο το site και κατεβασε την εχει και οδηγιες μεσα! κανεντα προβλημμα με knox και εινια ελληνικη! http://www.sammobile.com/firmwares/download/44316/N9005XXUGBOB6_N9005EURGBOB1_EUR/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα