gate_7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Καλησπερα παιδια . Ενας φιλος μου εκανε αιτηση για συνδεση στη forthnet.Του εδωσαν το συγκεκριμενο ρουτερ που αναφερω στο θεμα (Technicolor TD5136).Το προβλημα ειναι οτι οταν πηγε και τους ρωτησε ποιος ειναι ο κωδικος για να συνδεθει στο ιντερνετ , του ειπαν κατι πολυ περιεργο (τουλαχιστον για μενα) οτι τα καινουρια δεν εχουν κωδικο.Δηλαδη τι σημαινει αυτο μπαινει οποιος να ναι , και πως θα συνδεθει αυτος; Να σημειωσω οτι το παλικαρι δεν εχει καποιο υπολογιστη στη διαθεση του , θελει να μπαινει στο ιντερνετ απο κινητο και ταμπλετ. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
GBorb Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δεν χρειαζεται κωδικος. Ειναι build in στην γραμμη. 1
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 ενημερωτικα αν και παλιο θεμα. α.η forthnet Παιζει με Username/password κανονικα β.το Username/password ερχονται με μυνημα. γ.στα νεα της router εδω και κανα δυο χρονια με το που συνδεθει το ρουτερ στην γραμμη αυτοματα συνδεεται στο ιντερνετ με ενα Default account και μετα κατεβαζει το Username/password που εχει ο καθενας και το περναει μονο του, η Hol αντιθετα δεν εχει Username/password.Οτι και να βαλεις απλα θαπαιξει.
mistirios79 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Καλημέρα παιδιά είμαι καινούριο μέλος στην ομάδα σας και μιας και βρήκα το θέμα αυτό για το συγκεκριμένο ρουτερ έχω και εγώ να κάνω μια ερώτηση έχω και εγώ ένα technicolor TG788vn v2 της cyta ξέρει κάποιος τους κωδικούς administration ευχαριστώ εκ των προτέρων.
rfc Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μονο αν του περασεις αλλο firmware, ψαξτο στο νετ
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Καλημέρα παιδιά είμαι καινούριο μέλος στην ομάδα σας και μιας και βρήκα το θέμα αυτό για το συγκεκριμένο ρουτερ έχω και εγώ να κάνω μια ερώτηση έχω και εγώ ένα technicolor TG788vn v2 της cyta ξέρει κάποιος τους κωδικούς administration ευχαριστώ εκ των προτέρων. αν θες να το κρατησεις γενικα τοτε απλα να σου πω οτι καποια στιγμη το επιστρεφεις πισω. b.δοκιμασε αυτα που λεει στο θεμα εδω.ειναι για το 782 αλλα ισως να ειναι τα ιδια http://www.insomnia.gr/topic/424185-thomson-tg782-%CE%B1%CF%80%CF%8C-cyta/ δες και αυτο http://www.insomnia.gr/topic/502183-cyta-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%83%CE%B7-2%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF%CF%85/ ειναι για αλλα ρουτερ αλλα μπορει να πιανουν.μπορει και να τα εχουν αλλαξει ή να εχει αλλα απο Default. αν θες να αλλαξεις firmware ειναι πιο ευκολο αλλα δυσκολο να βρεις firmware.απλα οπως ειπα καποια στιγμη τους το επιστρεφεις. Μονο αν του περασεις αλλο firmware, ψαξτο στο νετ δεν ξερω αν θα βρει ευκολα Firmware για το 788.γενικα τα technicolor ειναι λιγο δυσκολακι να βρεις generic firmware εστω και demo premium.επισης δεν παιζει το leoforeia ουτε το Modem help που ειχε πολλα.
mistirios79 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Σε ευχαριστώ φίλε να είσαι καλά θα ρίξω μια ματιά σε αυτά που μου έγραψες όσο για το ρουτερ ναι ξέρω ότι το επιστρέφεις αλλά είναι στο χέρι σου αν θες, απλά θα στο χρεώσουν στον τελευταίο λογαριασμό
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 δεν αξιζει να το χρεωθεις διοτι θα ζητησουν κανα 80 αρι ανετα.εδω για απλα ρουτερ ζητανε κατι 40 αρια.με 90 ευρω παιρνεις tp link 9980 vdsl + dual band ενω με 170 παιρνεις Draytek vigor 2760n
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 παραθετω και σε αυτο το θεμα το Link για το πως μπορει καποιος στο 788 να γινει admin οχι με τα στοιχεια της cyta αλλα τρεχοντας τον wizard και αλλαζοντας τα. http://www.insomnia.gr/topic/472170-technicolor-tg788vn/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα