constantineparas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ένα MSI WIND U 115 http://www.msi.com/product/nb/U115_Hybrid.html#hero-specification Χωρίς πολλά πολλά Atom 1.6, αναβαθμισμένη RAM στα 2gb και Intel GMA 500. Έχω κάνει τα αδύνατα δυνατά με windows 7 αλλά και πάλι όταν ανοίγω ένα youtube και ένα facebook σέρνεται. Αξίζει να βάλω Mac; Αν ναι ποια έκδοση; Κάτι πήρε το αυτί μου για εξωτερικό dvd drive και ιστορίες, ισχύει; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apple fanboy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Mac OS. Αξίζει; fixed :-D Όχι. Lubuntu,ElementaryOS,LXLE. Με αυτά έχεις ελπίδες να μην το κοιτάς και να λες "άχρηστο είναι." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 ειναι αμαρτια παντως αυτα τα netbook να ειναι τελειως αχρηστα στις μερες μας... εχω ενα dell και του εχω βαλει linux αλλα ακομη και τωρα ζοριζεται. το εχω να καθεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 οτιδήποτε που έχει επεξεργαστή κατώτερο από έναν core2duo, δεν αξίζει να του βάλεις OS X. Δοκίμασε καλύτερα React OS αν και alpha, δείχνει πολλά υποσχόμενο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Πηρα για ταξιδια πριν 7 χρονια ενα hp mini, το χω δωσει στη μανα μου να βλεπει καμια συνταγη και οτι αλλο της κατεβει στο κεφαλι. Θυμαμαι μια δοση του ειχα περασει 10.6 snow leopard αλλα το μετανιωσα και γυρισα σε fedora. Τωρα ειναι με windows για να διευκολυνω τη μανα που το χρησιμοποιει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagarin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Εxω το MSI Wind U100 plus κ η λυση ειναι μια... Βαλε Windows 7 ultimate απενεργοποιησε το aero περνα εναν chrome ενα office,μερικα ακομα εργαλεια(acrobat reader,skype,foobar, kmplayer codecs για καμια ταινια) κ εισαι ετοιμος... Τωρα αν θες κατι διαφορετικο εγω θα σου προτεινα Linux Mint http://www.linuxmint.com/ Ειχα περασει κ εγω MacOs αλλα πολλες ασυμβατοτητες ασε που εφτασα μεχρι τα leopard...Τα μηχανακια ειναι ΣΚΥΛΙΑ!!!!Aπλα δεν εχουν δυναμη...το εχω απο το 2009 κ του εχω πιει το αιμα...Προσφατα πηρα ενα macbook pro κ το εχω κ καθεται...μαλλον θα το δωσω στην μητερα μου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apple fanboy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 οτιδήποτε που έχει επεξεργαστή κατώτερο από έναν core2duo, δεν αξίζει να του βάλεις OS X. Δοκίμασε καλύτερα React OS αν και alpha, δείχνει πολλά υποσχόμενο..... Οταν κατι ειναι σε αλφα απο τοτε που βγηκε,δε θεωρειται πολλα υποσχομενο. Πηρα για ταξιδια πριν 7 χρονια ενα hp mini, το χω δωσει στη μανα μου να βλεπει καμια συνταγη και οτι αλλο της κατεβει στο κεφαλι. Θυμαμαι μια δοση του ειχα περασει 10.6 snow leopard αλλα το μετανιωσα και γυρισα σε fedora. Τωρα ειναι με windows για να διευκολυνω τη μανα που το χρησιμοποιει Βαλε ενα lxle ,να σωθει το μηχανημα και η μανα επισης. Εxω το MSI Wind U100 plus κ η λυση ειναι μια... Βαλε Windows 7 ultimate Εδω δε βαζουμε ultimate στα desktop. Ω θεοι... ειναι αμαρτια παντως αυτα τα netbook να ειναι τελειως αχρηστα στις μερες μας... εχω ενα dell και του εχω βαλει linux αλλα ακομη και τωρα ζοριζεται. το εχω να καθεται... Ποια λινουξ ομως...εχει 1 γβ ραμ,βαζεις ελαφριες διανομες,για να μην καθεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Οταν κατι ειναι σε αλφα απο τοτε που βγηκε,δε θεωρειται πολλα υποσχομενο. Έχεις δίκιο, μόνο που όταν βγήκε υπήρχε το windows xp ακόμα, τώρα όμως έχει περισσότερες πιθανότητες να προχωρήσει σε beta .... Πέρα από την πλάκα, είναι ακόμα ενεργό και όχι κάτι παρατημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apple fanboy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Έχεις δίκιο, μόνο που όταν βγήκε υπήρχε το windows xp ακόμα, τώρα όμως έχει περισσότερες πιθανότητες να προχωρήσει σε beta .... Πέρα από την πλάκα, είναι ακόμα ενεργό και όχι κάτι παρατημένο. Αν θα του εδινα μια ελπιδα,θα ηταν λογω ανοικτου .net πλεον. Αλλα σοβαρα,δεν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
constantineparas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 οτιδήποτε που έχει επεξεργαστή κατώτερο από έναν core2duo, δεν αξίζει να του βάλεις OS X. Δοκίμασε καλύτερα React OS αν και alpha, δείχνει πολλά υποσχόμενο..... React OS σου'ρχομαι! Πηρα για ταξιδια πριν 7 χρονια ενα hp mini, το χω δωσει στη μανα μου να βλεπει καμια συνταγη και οτι αλλο της κατεβει στο κεφαλι. Θυμαμαι μια δοση του ειχα περασει 10.6 snow leopard αλλα το μετανιωσα και γυρισα σε fedora. Τωρα ειναι με windows για να διευκολυνω τη μανα που το χρησιμοποιει Mac OS. Αξίζει; fixed :-D Όχι. Lubuntu,ElementaryOS,LXLE. Με αυτά έχεις ελπίδες να μην το κοιτάς και να λες "άχρηστο είναι." Εxω το MSI Wind U100 plus κ η λυση ειναι μια... Βαλε Windows 7 ultimate απενεργοποιησε το aero περνα εναν chrome ενα office,μερικα ακομα εργαλεια(acrobat reader,skype,foobar, kmplayer codecs για καμια ταινια) κ εισαι ετοιμος... Τωρα αν θες κατι διαφορετικο εγω θα σου προτεινα Linux Mint http://www.linuxmint.com/ Ειχα περασει κ εγω MacOs αλλα πολλες ασυμβατοτητες ασε που εφτασα μεχρι τα leopard... Τα μηχανακια ειναι ΣΚΥΛΙΑ!!!!Aπλα δεν εχουν δυναμη...το εχω απο το 2009 κ του εχω πιει το αιμα...Προσφατα πηρα ενα macbook pro κ το εχω κ καθεται...μαλλον θα το δωσω στην μητερα μου!!! Δοκίμασα Lubuntu,Zorin OS και τα δύο το ίδιο πρόβλημα, χαμηλό σήμα wi-fi, δοκίμασα να κάνω install τους drivers των windows αλλά τζίφος. Καλά μεν αλλά λίγο προβληματικά ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται σε μένα. Θέλουν λίγο ψάξιμο, μάλλον πολύ αλλά δεν έχω και πολύ όρεξη για να πειραματιστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisrs Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά εγώ που έχω ένα fujitsu lifebook S6410 με intel core2duo T8300 2.4GHz και με κάρτα γραφικών intel X3100 (ή GMA965 αυτό μου δείχνει στον πίνακα ελέγχου) δοκίμασα και Lion και Snow leopard αλλά δεν ξεκινάνε καν, μετά από λίγα δεύτερα σταματάει το dvd. Τι παίζει? καμιά ρύθμιση στο bios η δεν τα θέλει η μητρική. Τώρα του έβαλα 8.1 και πάει αρκετά γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα