cliobaccarra Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Gta v με fx @ 5ghz και 290 trix(στοκ ρολογια) πεφτω μεχρι 57-56 fps σε μερικα σημεια. 1080 με τις αρχικες ρυθμισεις του παιχνιδιου στα graphics
TEOKOS Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Το οχι ειναι μεγαλο επιχηριμα πραγματικα , η 295x2 βγαζει πιο πολυ απο 980ti σε sli που κοστιζει κ τα διπλα (και εχει κ αρκετες απολυες ,ναι ναι κ ας εχει τους σουπερ drivers της Nvidia (μιλαμε για 4 Κ ) (εκτος αν κ αυτο ειναι λαθος) βλεπω εδω να πηγαινουμε σε κλασικη κοντρα Nvidia vs AMD χωρις λογο , ειναι η Νο1 Αυτονομη καρτα της αγορας οοοταν βγει η Fury x 2 το ξανα βλεπουμε ,επισεις το τροφοδοτικο μενει κ σε περιπτωση που πηγαινα σε 980Τi sli παλι θα το ειχα αναγκη , επησεις ειναι δεδομενο οτι το sli Κ CCC δεν προτινονται καλυτερα μια καρτα κ καλη, τωρα ο καθενας εχει τη δικη του αποψη, προφανως ειχα σκεφτει να παω σε 980Τi κ αργοτερα να επερνα μια δευτερη αλλα οχι ειπα θα μεινω μακρια απο sli αυτη τη φοραΣε ποια κόντρα αναφέρεσαι φίλε μου ; Άστο στην άκρη το 980ti sli. Τα πράγματα είναι απλά. Μια MONO μία 980ti (non reference)είναι περίπου σε επιδόσεις στα ίδια και καλύτερη από την 295Χ2 που στην ουσία είναι 2 κάρτες μαζί σάντουιτς ΜΟΝΟ όταν η amd αποφασίσει να βγάλει cf profile μέσω των οδηγών της. Την τελευταία φορά που είχα 2 κάρτες 290trix περίμενα 5 μήνες.Σε περίπτωση που δεν έχει υποστήριξη cf ένα παιχνίδι η 295Χ2 είναι πολυυύ πίσω. Δεν αναφέρθηκα καθόλου σε θερμοκρασίες κατανάλωση ακόμη. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ επιδόσεων σε παιχνίδια που το cf δουλεύει σχετικά καλα http://www.techpowerup.com/mobile/reviews/Gigabyte/GTX_980_Ti_G1_Gaming/30.html ΟΧΙ δεν είμαι fanboy καμίας εταιρίας αλλά το μαύρο δεν γίνεται άσπρο έτσι απλά..... (Συνήθως δεν ασχολούμαι με τέτοια threads που αφορούν vs. Στην προκειμένη περίπτωση μάλλον εγώ το δημιούργησα αλλά είναι κρίμα κάποιος να βρει καμία 295χ2 στο 500-600 και να την πάρει νομίζοντας ότι έκανε έξυπνη αγορά) 3
cliobaccarra Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Σε ποια κόντρα αναφέρεσαι φίλε μου ; Άστο στην άκρη το 980ti sli. Τα πράγματα είναι απλά. Μια MONO μία 980ti (non reference)είναι περίπου σε επιδόσεις στα ίδια και καλύτερη από την 295Χ2 που στην ουσία είναι 2 κάρτες μαζί σάντουιτς ΜΟΝΟ όταν η amd αποφασίσει να βγάλει cf profile μέσω των οδηγών της. Την τελευταία φορά που είχα 2 κάρτες 290trix περίμενα 5 μήνες. Σε περίπτωση που δεν έχει υποστήριξη cf ένα παιχνίδι η 295Χ2 είναι πολυυύ πίσω. Δεν αναφέρθηκα καθόλου σε θερμοκρασίες κατανάλωση ακόμη. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ επιδόσεων σε παιχνίδια που το cf δουλεύει σχετικά καλα http://www.techpowerup.com/mobile/reviews/Gigabyte/GTX_980_Ti_G1_Gaming/30.html ΟΧΙ δεν είμαι fanboy καμίας εταιρίας αλλά το μαύρο δεν γίνεται άσπρο έτσι απλά..... (Συνήθως δεν ασχολούμαι με τέτοια threads που αφορούν vs. Στην προκειμένη περίπτωση μάλλον εγώ το δημιούργησα αλλά είναι κρίμα κάποιος να βρει καμία 295χ2 στο 500 και να την πάρει νομίζοντας ότι έκανε έξυπνη αγορά) Καλα ρε παιδια ειναι δυνατον τι συγκρινεται; ποσο κανει το sli 980ti και ποσο η 295x. Προφανως η 295x συγκρινεται με μια 980ti και σε καποια games που δουλευει σωστα το crossfire την περναει κατα πολυ ενω σε καποια αλλα που δεν δουλευει σωστα χανει.
TEOKOS Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Καλα ρε παιδια ειναι δυνατον τι συγκρινεται; ποσο κανει το sli 980ti και ποσο η 295x. Προφανως η 295x συγκρινεται με μια 980ti και σε καποια games που δουλευει σωστα το crossfire την περναει κατα πολυ ενω σε καποια αλλα που δεν δουλευει σωστα χανει. Εμ τι λέμε τόση ώρα. Απλά δεν ισχύει αυτό που λες και το cf να δουλεύει σωστά, overall δεν την περνάει την μονή non reference 980ti με την καμία...
cliobaccarra Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Εμ τι λέμε τόση ώρα. Απλά δεν ισχύει αυτό που λες και το cf να δουλεύει σωστά, overall δεν την περνάει την μονή non reference 980ti με την καμία... Δηλαδη ισχυριζεσαι οτι η 295x δεν περναει την 980ti σε καποια παιχνιδια; Εγω ειπα ισα ισα οτι μια ειναι μπροστα η μια, μια η αλλη Το overall για σενα και το overall για μενα ειναι δυο διαφορετικα πραγματα αναλογα με την χρηση που κανει ο καθενας μας.
Millennium Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Σε υψηλές αναλύσεις η 295Χ2 βγάζει συνήθως περισσότερα fps από 980 ti (τη reference σίγουρα) σύμφωνα με τεστ από σχετικές σελίδες.Έχει βελτιώσει και το scaling η amd. 1
zax21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Παιδιά γουστάρω κάνουμε ωραία κουβέντα Παιδιά γουστάρω κάνουμε ωραία κουβέντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα