Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως δεν λειτουργούν οι αντλίες ; Τα ρεύματα στην κάρτα τα έχεις συνδέσει σωστά ; Μήπως έχεις μπερδέψει το καλώδιο ρεύματος για την τροφοδοσία του cpu με το καλώδιο ρεύματος για την τροφοδοσία της κάρτας ; Μερικοί το μπερδεύουν, έλεγξέ το προσεκτικά μιας και ενδέχεται να φταίει αυτό.

Οχι καλε ημαρτον χοαοχοα εξαλλου περνει 2χ 8 η καρτα πανω

Για να το μαζεψουμε, η καρτα κ το συστιμα γενικα παιζει βγαζει χαλαρα τα 3DMARK test (πραγμα που δειχνει οκ ολα ρευματα θερμοκρασια κλπ) το θεμα ειναι γιατι σε καποια παιχνιδια δν παιζει το crossfire κ κανει restart το pc ενω single gpu φυσαει,εγω το ριχνω στους drivers μονο αυτο μου εχει μεινει

• Like 1
Δημοσ.

τα ρευματα πως τα μετρησες και ειναι ενταξη?μηπως τις ασταθειες τις διμιουργει το τροφοδοτικο σε βαρια φορτια και κανει restart

• Like 2
Δημοσ.

τα ρευματα πως τα μετρησες και ειναι ενταξη?μηπως τις ασταθειες τις διμιουργει το τροφοδοτικο σε βαρια φορτια και κανει restart

Το ρευμα δν μπορω να το μετρισω αλλα οταν τρεχει αυτο

στα οσα κ δε μασαει κ κλεινει στο sadow of mordor δλδ ελεος!!!

Αν κ εγω πηστευω οτι το τροφοδοτικο τη κανει τη μανουρα θα το δω με αλλο

Δημοσ.

ναι αν εχεις αλλο δοκιμασε γιατι τετοια τεστ τις περισσοτερες φορες δεν στρεσσαρουν και την cpu οσο θα στρεσαρε ενα δυνατο game cpu και gpu ταυτοχρονα

Δημοσ.

Λοιπον εχω κλεισει προσ το τροφοδοτικο το ανοιξα το καθαρησα αλλα δν το εβαλα στην ιδια θεση το εχω εξω δλδ πιο δροσερα,βλεπω διαφορα αισθητη ,δν κλεινει εκτος απο το unity που τριπλασιαστικε ομως ο χρονος του πριν κανει restart το εχω 5 χρονια ειναι 1000W το συστημα μου απαιτει τουλ 800αρι ,εχει πεσει τοσο η αποδοση του ή κατι αλλο το κανει να ριχνει το ρευμα ,π.χ. θερμοκρασια ? ασταθεια τασης?καποια ασφαλεια?

Δημοσ.

κατι απο ολα τα παραπανω που ανεφερες,μονο καποιος τεχνικος μπορει να βρει τι ακριβως φτεει στο τροφοδοτικο.αν μπορεις να δανιστεις απο καπου ενα αλλο δοκιμασετο

Δημοσ.

Λοιπον εχω κλεισει προσ το τροφοδοτικο το ανοιξα το καθαρησα αλλα δν το εβαλα στην ιδια θεση το εχω εξω δλδ πιο δροσερα,βλεπω διαφορα αισθητη ,δν κλεινει εκτος απο το unity που τριπλασιαστικε ομως ο χρονος του πριν κανει restart το εχω 5 χρονια ειναι 1000W το συστημα μου απαιτει τουλ 800αρι ,εχει πεσει τοσο η αποδοση του ή κατι αλλο το κανει να ριχνει το ρευμα ,π.χ. θερμοκρασια ? ασταθεια τασης?καποια ασφαλεια?

Βασικά αν δεις τι προτείνει η ίδια η amd για την κάρτα σου θα σου σηκωθεί η τρίχα...

http://www.amd.com/Documents/Selecting-a-System-Power-Supply-for-the-AMD-Radeon-R9-295X2-Graphics-Card.pdf

• Like 1
Δημοσ.

Η 295 x2 σε stress test furmark θα κάψει γύρω στα 700w άνετα, σε gaming όμως γύρω στα 600 πάνω κάτω. Άρα από ότι κατάλαβα η amd προτείνει τα συγκεκριμένα τροφοδοτικά λόγω των ampere που βγάζουν σε κάθε 8πινο και επειδή γενικότερα οι εταιρείες προτείνουν πάντα μεγαλύτερο τροφοδοτικό για σιγουριά. Οποιοδήποτε 1000αρι τροφοδοτικό που βγάζει 28a σε κάθε 8πινο θα φτάνει και με τον fx κλοκαρισμένο στα 4.5, σε peak καταναλώνει γύρω στα 250 watt μόνος του.

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν είμαι οκ από την στιγμή που είδα την τιμή του... :o. Μην πας και το αγοράσεις αμέσως, μιας και οι γνώστες μπορούν άνετα να σου προτείνουν κατάλληλο τροφοδοτικό για το σύστημά σου, εγώ δυστυχώς δεν ξέρω απο αυτά. Λογικά για να έχεις επανεκκινήσεις φταίει το τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Απο το αλλο post υπηρχαν 2 προβληματα, και μικρο τροφοδοτικο (ακομα και το 1000αρι το δικο σου  μικρο ειναι) και προβληματικη καρτα, που ειπαμε και νωρίτερα εμεις!! Θα σου πρότεινα να πουλησεις το τροδοφοτικο σου και να πας σε 1300αρι :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...