zax21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Φιλοι γεια σας Επιτελους τα καταφερα κ τα πηρα, το θεμα ειναι να τα συντονισω κ εκει ειναι που θελω βοηθειαν... To προβλημα ειναι οτι λογο της δυναμης κ του ρευματος το restart λογο θερμοκρασια παει συννεφο (κ λογο ζεστης) ετσι λοιπον με βαση το AI suite ii που εχω ως μπουσουλα πρεπει να κατεβασω σωστα τις αποδωσεις της μητρικης γιατι εκει υπαρει το ΘΕΜΑ γιατι ειναι οι ρυθμισεις σε Auto απο τα bios ετσι η μητρικη τραβαει οσο παει τη καρτα κ το συστιμα πεφτει. Θα χαρω να ακουσω τις αποψεις σας κ τις συμβουλες σας Ευχαριστω Υ.Γ. Προς το παρων ειμαι σε Full hd Cpu: fx8350 Mobo: asus crosshair v formula-z Ram: g.skill evo corsa Vga: xfx 295x2 Psu: cooler master 1000w silent pro m Ssd : ssd corsair cssd-f120gbls Case: aerocool strike-x air Cpu cooling: custom
cliobaccarra Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Βαλε ενα προγραμμα που κοιταει θερμοκρασιες και πες μας τι βλεπεις Δεν εχω καταλαβει ακομα τι θες να ρυθμισεις, αν εννοεις σου κλεινει απο θερμοκρασιες πες μας και τι ψυχτρα εχεις.
zax21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Βαλε ενα προγραμμα που κοιταει θερμοκρασιες και πες μας τι βλεπεις Δεν εχω καταλαβει ακομα τι θες να ρυθμισεις, αν εννοεις σου κλεινει απο θερμοκρασιες πες μας και τι ψυχτρα εχεις. Ναι κλεινει απο θερμοκρασια NB εκει γινεται το θεμα,λογο υπερβολικης κινησης δεδομενων pci kai cpu το chipset της mobo βραζει,η ψυχτρα της mobo ειναι η μαμα , στο cpu δεν εχουμε πανω απο 45 βαθμους στα full του
cliobaccarra Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μπες στο bios και αλλαξε την ταση στο nb core απο αυτο στο 1.20 Η μητρικη που εχεις δεν νιωθει και πολλα και πραγματικα μου φαινεται πολυ περιεργο αυτο που λες, εκτος και αν δινει πανω απο 1.40 ρευμα στο auto. 1
zax21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μπες στο bios και αλλαξε την ταση στο nb core απο αυτο στο 1.20 Η μητρικη που εχεις δεν νιωθει και πολλα και πραγματικα μου φαινεται πολυ περιεργο αυτο που λες, εκτος και αν δινει πανω απο 1.40 ρευμα στο auto Οκ θα το κανω κ θα πω αποτελεσματα
christos12 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 η crosshair v εχει πανω της ενα extra 4πινο βυσμα molex(τερμα αριστερα και πανω απο την πρωτη pci θυρα).το εχεις συνδεμενο??? 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 +1 στην δοκιμή του 4πινου βύσματος molex, επιβάλλεται για τις ενεργοβόρες κάρτες γραφικών. 1
zax21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Ναι είναι πάνω Γενικα είδα ότι πρέπει να πέσει πολύ χειροκίνητη ρύθμιση, σε όλα σχεδόν, εγώ τα είχα auto κ πολύ ψιλά, την πήγα να τη κοιτάξουν κιόλας, οπότε από βδομάδα θα το προσπαθήσω σιγά σιγά, είναι δύσκολη κάρτα αλλά αξίζει κ θέλω να τη μάθω κ να τη φτάσω εκεί που πρέπει σωστά, μακάρι να βοηθήσουμε όλοι μαζί, οπότε αναμένεται να τη βάλω πάνω και να αρχίσω screen Shop
zax21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Λοιπον την πηρα την εβαλα οκ με τις θερμοκρασιες , το restart τωρα πεφτει σε παιχνιδια που εχουν crossfire απο την amd οπως assassins unity gta v sadows of mordor, το restart παει συννεφο, εβαλα ρυθμιση sungle gpu η καρτα παιζει κανονικα(λογια με τον ενα επεξεργαστη της) γιατι ομως ρε παιδια?τοσο χαλια οι drivers?!
christos12 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 μηπος εχει καποιο θεμα το cooling της καρτας και δεν την ψυχει σωστα?και απλα οταν δουλεβουν και οι δυο πυρηνες ζεστενετε παραπανω και κληνει? δεν βγαζει νοημα απο θεμα drivers να εχεις restarts,εμενα μου κανει ή κακη τροφοδοσια ή υψηλες θερμοκρασιες σε καποιo hardware edit: σκεψου οτι κλεινοντας τον ενα πυρηνα απευθειας εχεις λιγοτερες απαιτησεις σε ρευμα απο gpu ή μητρικη και χαμηλωτερες θερμοκρασιες επισεις,οποτε λογικα κατι τετοιο φτεει
zax21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 μηπος εχει καποιο θεμα το cooling της καρτας και δεν την ψυχει σωστα?και απλα οταν δουλεβουν και οι δυο πυρηνες ζεστενετε παραπανω και κληνει? δεν βγαζει νοημα απο θεμα drivers να εχεις restarts,εμενα μου κανει ή κακη τροφοδοσια ή υψηλες θερμοκρασιες σε καποιo hardware edit: σκεψου οτι κλεινοντας τον ενα πυρηνα απευθειας εχεις λιγοτερες απαιτησεις σε ρευμα απο gpu ή μητρικη και χαμηλωτερες θερμοκρασιες επισεις,οποτε λογικα κατι τετοιο φτεει Οχι γιατι τα σκεφτικα κ εγω ,δν το κανει σε ολα τα παιχνιδια,τρεχει κανονικα ολα τα 3DMARK στρες τεστ
hliastsek Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δεν ξερω για εσας, αλλα εμενα δεν μου ακουγεται λογικο καρτα 1000 ευρω++ η οποια εχει πανω υδρόψυξη να κλεινει απο θερμοκρασιες. Σιγουρα δεν εχει προβλημα η υδρόψυξη ?! 1
TEOKOS Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Λίγο μπερδεμένα τα λες.Στην cpu ποια ψύκτρα έχεις είπαμε; Τι εννοείς με το custom; Το τροφοδοτικό είναι καινούργιο;
zax21 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ειπαμε θερμοκρασιες οκ, ρευματα οκ,απλα το crossfire δν δεινει σταθεροτητα σε καποια παιχνιδια,κ ρωταω αν υπαρχει καποια λυση π.χ. καποιο profile, η gpu δν παει πανω απο 65 βαθμους η cpu μεχρι 45 βαθμους, η υδροψιξη ειναι διπλο 120αρι ψυγειο με αντλιες ρεζερβουαρ κλπ δν υπαρχει θεμα, η μητρικη κανει restart οταν δει οτι υπαρχουν ασταθιες ρευματος για ασφαλεια, επαναλαμβαω τρεχω κανονικα καποια παιχνιδια κ κανονικα τα 3DMARK test
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μήπως δεν λειτουργούν οι αντλίες ; Τα ρεύματα στην κάρτα τα έχεις συνδέσει σωστά ; Μήπως έχεις μπερδέψει το καλώδιο ρεύματος για την τροφοδοσία του cpu με το καλώδιο ρεύματος για την τροφοδοσία της κάρτας ; Μερικοί το μπερδεύουν, έλεγξέ το προσεκτικά μιας και ενδέχεται να φταίει αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα