Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ FORUM.ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ HUAWEI ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΚΙΝΗΤΑ ΩΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ..ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ ΜΑΤΕ 7 ΜΕ ΤΑ 3GB RAM ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ SMARTPHONES AΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.Π.Χ ΟΘΟΝΗ,ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ,ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ.ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΞΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ.

το keyboard του mate 7(ου το εχω μάλιστα το monarch) ομος εχει ενα σοβαρό πρόβλημα......... εχει caps lock μόνιμα πατημενο..........

Δημοσ.

Εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αλλά τα specs δεν λένε πάντα την αλήθεια. Πρόσφατα δοκίμασα το Elephone p7000 με τον οκταπύρηνο Mediateck 6752 και Mali Τ760. To κινητό χρειαζόταν μισό με ένα δεύτερο για να αποκριθεί στα βαριά παιχνίδια! Σερνότανε κυριολεκτικά κι ας έπιασε η συσκευή 39.000 στο Antutu! Ποτέ δεν είχα πολύ εμπιστοσύνη στην Mediateck αλλά μετά από αυτή την δοκιμή την έχασα τελείως.

Η Huawei πάντως είναι η μοναδική κινέζικη εταιρία που εμπιστεύομαι γιατί όσες συσκευές της έχω δουλέψει λειτουργούσαν πολύ καλά. Βέβαια είναι ακριβότερη από τις άλλες κινέζικες αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις.

Από περιέργεια ξέρει κανείς που τυπώνει η Huawei;

Γιατί από ότι ξέρω οι κινέζοι δεν έχουν τεχνολογία εκτύπωσης σε νανόμετρα.

TSMC και ισως samsung για τον 950 

Δημοσ.

Η φάση είναι ότι με τα τωρινά δεδομένα, ο ακριβότερος υπολογιστής αυτήν την στιγμή, το 2030 θα είναι SoC. Σκεφτείτε τον πιο ακριβό υπολογιστή πριν 15 χρόνια, και συγκρίνετέ τον με μια φετινή ναυαρχίδα. Είναι εκπληκτικό που η τεχνολογία προχωράει και συρρικνώνεται πρακτικά τόσο γρήγορα.

Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ FORUM.ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ HUAWEI ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΚΙΝΗΤΑ ΩΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ..ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ ΜΑΤΕ 7 ΜΕ ΤΑ 3GB RAM ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ SMARTPHONES AΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.Π.Χ ΟΘΟΝΗ,ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ,ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ.ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΞΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ.

Μην φωναζεις 10 παρά το πρωί.Τους ξύπνησες όλους.   :-D

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή αναφέρθηκε παραπάνω τελικά τα κινητά είναι πολύ ισχυρότερα από τους φορητούς μας, τώρα το καταλάβαμε? μέχρι και στις οθόνες τους...

Δημοσ.

Εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αλλά τα specs δεν λένε πάντα την αλήθεια. Πρόσφατα δοκίμασα το Elephone p7000 με τον οκταπύρηνο Mediateck 6752 και Mali Τ760. To κινητό χρειαζόταν μισό με ένα δεύτερο για να αποκριθεί στα βαριά παιχνίδια! Σερνότανε κυριολεκτικά κι ας έπιασε η συσκευή 39.000 στο Antutu! Ποτέ δεν είχα πολύ εμπιστοσύνη στην Mediateck αλλά μετά από αυτή την δοκιμή την έχασα τελείως.

Η Huawei πάντως είναι η μοναδική κινέζικη εταιρία που εμπιστεύομαι γιατί όσες συσκευές της έχω δουλέψει λειτουργούσαν πολύ καλά. Βέβαια είναι ακριβότερη από τις άλλες κινέζικες αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις.

Από περιέργεια ξέρει κανείς που τυπώνει η Huawei;

Γιατί από ότι ξέρω οι κινέζοι δεν έχουν τεχνολογία εκτύπωσης σε νανόμετρα.

Ενω σε διπλανο φορουμ σου απαντησαν οτι το lag και οι χαμηλες επιδοσεις στα παιχνιδια ειναι προβλημα της Elephone,εσυ καταλαβες οτι ο 6752 ειναι αργος.

Δημοσ.

Ενω σε διπλανο φορουμ σου απαντησαν οτι το lag και οι χαμηλες επιδοσεις στα παιχνιδια ειναι προβλημα της Elephone,εσυ καταλαβες οτι ο 6752 ειναι αργος.

Σωστός..

Ορισμένοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι όσο καλό hardware και να υπάρχει άμα το software ειναι σκέτο BUG (και οι αναξιόπιστοι κινέζοι τέτοιο έχουν) δεν τραβάει το μηχάνημα.

Αν και ναι, γενικά οι Mediatek είναι λίγο για τον πέομ, γι αυτό άλλωστε χώνονται σε οικονομικές συσκευές (ο,τι δίνεις παίρνεις βλέπεις).

Δημοσ.

Η συγκεκριμενη συσκευη δεν εχει μεγαλο θεμα με software μιας και φοραει vanilla android.Εχει hardware θεμα,δεν καναν καλη δουλεια με την σχεδιαση της συσκευης και ανεβαζει θερμοκρασια το chip με αποτελεσμα να ριχνει πολυ τη συχνοτητα του επεξεργαστη.Επισης εχει θεμα με την αφη,εχει αργη αποκριση.Αυτο αναφερουν οι χρηστες τουλαχιστον,εγω δεν εχω την συσκευη στα χερια μου οποτε οτι ακουω λεω.

Οσο για το αλλο που λες,οι mediatek παντα ηταν μια χαρα απο θεμα cpu,οι gpu που βαζαν ηταν παλιες και αργες.Τερμα efficient και κρυοι.Στα τελευταια chip ανεβαινουν και στο θεμα γραφικων.Λιγο στα σημεια να βελτιωθουν,υποστηριξη Lpddr4 και cat 10 να υποστηριξουν και θα ειναι τελειοι.Τελος μια συσκευη επιτυχημενη την κανουν πολλα πραγματα και το soc δεν ειναι μεσα σε αυτα.

Δημοσ.

Η συγκεκριμενη συσκευη δεν εχει μεγαλο θεμα με software μιας και φοραει vanilla android.Εχει hardware θεμα,δεν καναν καλη δουλεια με την σχεδιαση της συσκευης και ανεβαζει θερμοκρασια το chip με αποτελεσμα να ριχνει πολυ τη συχνοτητα του επεξεργαστη.Επισης εχει θεμα με την αφη,εχει αργη αποκριση.Αυτο αναφερουν οι χρηστες τουλαχιστον,εγω δεν εχω την συσκευη στα χερια μου οποτε οτι ακουω λεω.

Οσο για το αλλο που λες,οι mediatek παντα ηταν μια χαρα απο θεμα cpu,οι gpu που βαζαν ηταν παλιες και αργες.Τερμα efficient και κρυοι.Στα τελευταια chip ανεβαινουν και στο θεμα γραφικων.Λιγο στα σημεια να βελτιωθουν,υποστηριξη Lpddr4 και cat 10 να υποστηριξουν και θα ειναι τελειοι.Τελος μια συσκευη επιτυχημενη την κανουν πολλα πραγματα και το soc δεν ειναι μεσα σε αυτα.

έχει κινεζορόμς που είναι πέος μπλε (βέβαια, την αλλάζεις εύκολα μου λες)

Ναι, γενικά όλες οι αναξιόπιστες κινέζικες έχουν κάκιστες υλοποιήσεις. Οι Mediatek (έχω καιρό να δουλέψω συσκευή με τέτοιο τσιπ) μου παρουσίαζαν πολλά θέματα κυρίως με το GPS. Από ότι ακούω πάντως όντως έχει κάνει πολλές βελτιώσεις στα νέα μοντέλα, και φυσικά κατανάλωση 0

Δημοσ.

<p>Βασικά, αυτός είναι ο κόσμος του android. 200 πυρήνες 100 gb ram κτλ</p>

Το android στοχεύει στο portability & security με αποτέλεσμα να χάνει πολλά από το performance.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...