Adon1s Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Άσχετο αλλά μιας και αναφέρθηκε σαν θεματολογία, αυτή την νοοτροπία βουνίσιου χωριού της ανατολικής Τουρκίας , ποτέ δεν την κατάλαβα . Έμαθε οτι η αδερφή του έχει γκόμενο και θελει να τον δείρει. Οτι δηλαδή η αδερφή του θα μείνει παρθένα - Κωσταλέξη μέχρι να την πάνε με την μπούργκα στον γαμπρό τον οποίο τα αδέρφια αποφάσισαν ποιος θα είναι , και θα την παντρευτεί . 1
LiquidTroll Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Άσχετο αλλά μιας και αναφέρθηκε σαν θεματολογία, αυτή την νοοτροπία βουνίσιου χωριού της ανατολικής Τουρκίας , ποτέ δεν την κατάλαβα . Έμαθε οτι η αδερφή του έχει γκόμενο και θελει να τον δείρει. Οτι δηλαδή η αδερφή του θα μείνει παρθένα - Κωσταλέξη μέχρι να την πάνε με την μπούργκα στον γαμπρό τον οποίο τα αδέρφια αποφάσισαν ποιος θα είναι , και θα την παντρευτεί . Θέλεις να μου πεις ότι η αδερφές μας δεν είναι παρθένες?????? Η αδερφή μου έχει κάνει ΣΕΞ ??????????????????????? :whistle: Τώρα που το σκέφτομαι , έχει δύο παιδιά ..... :mellow: 8
Pa0ki Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δεν είπαμε να τον δείρει, να του πει 2 φωνήεντα 1
gatokoritso Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 αχαχαχαχα σήμερα το μπλαμπλα έδωσε ρέστα! 1
Adon1s Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 έχει αρχίσει να καταρρέει . Το ενα μετά το άλλο κλείνουν τα κρφιτσωμένα θρεντ. Μετά το ΟΟΤ χάθηκε και το φωτοθρεντ. Πρέπει κάπως να γεμίσει το κενό. 1
Tragic! Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Θέλεις να μου πεις ότι η αδερφές μας δεν είναι παρθένες?????? Η αδερφή μου έχει κάνει ΣΕΞ ??????????????????????? :whistle: Τώρα που το σκέφτομαι , έχει δύο παιδιά ..... :mellow: Κρίνος κρίνος
Προτεινόμενες αναρτήσεις