Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφόσον είστε 3 αδέρφια θα τον πιάσετε, ο καθένας ξεχωριστά και θα του μιλήσετε ειλικρινά για την κατάσταση παρουσιάζοντας του κάποια στοιχεία ώστε να πάρει το απαραίτητο δίδαγμα. Εσύ θα του μιλήσεις με βάση το παρόν, ο μικρότερος θα συμβολίσει το παρελθόν και ο μεγαλύτερος θα είναι μια ματιά στο μέλλον.

Δημοσ.

Περιμένω να ανοίξει θεμα με τίτλο "Ο φίλος του αδερφού μου τα έφτιαξε με την αδερφή μου".

Άντε να δούμε, Παρασκευή σήμερα, να έχουμε κάτι για το ΣΚ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ προτείνω να γίνει δημοψήφισμα εδώ μέσα,ώστε να έχουμε όλοι μαζί την ευθύνη,είναι εθνικό ζήτημα αυτό το ειδύλλιο.

Δημοσ.

Σπίλωσε την τιμή της οικογενείας; Τι θα πει η κοινωνία; Ο περιπτεράς; Η γυναίκα του Γιώργη του κουτσού;

Μα καλά ρε 1800 έχουμε;

Κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ο,τι μα ο,τι γουστάρει αρκεί μετά να δέχεται τις συνέπειες. Οπότε ή θα ευτυχίσει ή θα σπάσει τα μούτρα της. Αν θες είσαι κοντά της σε οποιαδήποτε περίπτωση. Αλλιώς, αστη να κανει οτι θέλει.

• Like 2
Δημοσ.

Σπίλωσε την τιμή της οικογενείας; Τι θα πει η κοινωνία; Ο περιπτεράς; Η γυναίκα του Γιώργη του κουτσού;

Μα καλά ρε 1800 έχουμε;

Κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ο,τι μα ο,τι γουστάρει αρκεί μετά να δέχεται τις συνέπειες. Οπότε ή θα ευτυχίσει ή θα σπάσει τα μούτρα της. Αν θες είσαι κοντά της σε οποιαδήποτε περίπτωση. Αλλιώς, αστη να κανει οτι θέλει.

Εγώ δεν έχω θέμα να κάνει ό,τι θέλει. Ο αδερφός μου είναι απλά νταής.

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω θέμα να κάνει ό,τι θέλει. Ο αδερφός μου είναι απλά νταής.

Ξε-ντάεψε τον, μα πόσο είναι 100 χρονών;

Ποιος νέος άνθρωπος σκέφτεται έτσι;

Δημοσ.

Μα καλά ρε 1800 έχουμε;

Μερικοί ζουν ακόμα στην Τουρκοκρατία... Σουηδία το πέρασες εδώ πέρα; :P

Η πλάκα είναι ότι δεν έχουν πρόβλημα να πηδάνε τις αδερφές των άλλων, αρκεί η δικιά τους να είναι παρθένα... σουρεάλ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...