opoiosdipote Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μάλλον αυτός είναι. Με συγκίνησε ο άτιμος.
slipknot Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Εφόσον είστε 3 αδέρφια θα τον πιάσετε, ο καθένας ξεχωριστά και θα του μιλήσετε ειλικρινά για την κατάσταση παρουσιάζοντας του κάποια στοιχεία ώστε να πάρει το απαραίτητο δίδαγμα. Εσύ θα του μιλήσεις με βάση το παρόν, ο μικρότερος θα συμβολίσει το παρελθόν και ο μεγαλύτερος θα είναι μια ματιά στο μέλλον.
kalogeros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Περιμένω να ανοίξει θεμα με τίτλο "Ο φίλος του αδερφού μου τα έφτιαξε με την αδερφή μου". Άντε να δούμε, Παρασκευή σήμερα, να έχουμε κάτι για το ΣΚ. 1
dionisis1925 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Εγώ προτείνω να γίνει δημοψήφισμα εδώ μέσα,ώστε να έχουμε όλοι μαζί την ευθύνη,είναι εθνικό ζήτημα αυτό το ειδύλλιο.
Tragic! Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Σπίλωσε την τιμή της οικογενείας; Τι θα πει η κοινωνία; Ο περιπτεράς; Η γυναίκα του Γιώργη του κουτσού; Μα καλά ρε 1800 έχουμε; Κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ο,τι μα ο,τι γουστάρει αρκεί μετά να δέχεται τις συνέπειες. Οπότε ή θα ευτυχίσει ή θα σπάσει τα μούτρα της. Αν θες είσαι κοντά της σε οποιαδήποτε περίπτωση. Αλλιώς, αστη να κανει οτι θέλει. 2
opoiosdipote Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Σπίλωσε την τιμή της οικογενείας; Τι θα πει η κοινωνία; Ο περιπτεράς; Η γυναίκα του Γιώργη του κουτσού; Μα καλά ρε 1800 έχουμε; Κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ο,τι μα ο,τι γουστάρει αρκεί μετά να δέχεται τις συνέπειες. Οπότε ή θα ευτυχίσει ή θα σπάσει τα μούτρα της. Αν θες είσαι κοντά της σε οποιαδήποτε περίπτωση. Αλλιώς, αστη να κανει οτι θέλει. Εγώ δεν έχω θέμα να κάνει ό,τι θέλει. Ο αδερφός μου είναι απλά νταής.
hliastsek Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Εχω λιωσει στα γελια με τα 2 threads χααχχα ρε την παλευεται?! troll-thread 6
techm Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μένει τώρα να εμφανιστεί και η κοπέλα να πει ότι τους έπιασε στο κρεβάτι τους κολλητούς. 5
DoomWrath21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχχαχαχααχχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχααχ 1
Tragic! Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Εγώ δεν έχω θέμα να κάνει ό,τι θέλει. Ο αδερφός μου είναι απλά νταής. Ξε-ντάεψε τον, μα πόσο είναι 100 χρονών; Ποιος νέος άνθρωπος σκέφτεται έτσι;
bedazzled Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Σπίλωσε την τιμή της οικογενείας; Τι θα πει η κοινωνία; Ο περιπτεράς; Η γυναίκα του Γιώργη του κουτσού; Μα καλά ρε 1800 έχουμε; Κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ο,τι μα ο,τι γουστάρει αρκεί μετά να δέχεται τις συνέπειες. Οπότε ή θα ευτυχίσει ή θα σπάσει τα μούτρα της. Αν θες είσαι κοντά της σε οποιαδήποτε περίπτωση. Αλλιώς, αστη να κανει οτι θέλει. Μερικοί ζουν ακόμα στην Τουρκοκρατία... Σουηδία το πέρασες εδώ πέρα; Η πλάκα είναι ότι δεν έχουν πρόβλημα να πηδάνε τις αδερφές των άλλων, αρκεί η δικιά τους να είναι παρθένα... σουρεάλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις