panomelene Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα Σήμερα μου ήρθε στο μυαλό το Driver στο ps1~ pc Το είχα αλλα καπου προφανώς το έδωσα και δεν το πήρα ποτε πίσω . Υπάρχει περίπτωση να το βρω στην Ελλάδα; Γιατι ήταν ένα game που μετα απο αυτό άρχισα πιο φανατικά το gaming και θέλω να το έχω Έψαξα λίγο αλλα δεν το βρήκα καπου στην Ελλάδα,εάν το έχει δει καποιος καπου ας αφήσει ενα λινκ απο κάτω ! Ευχαριστώ
Fulgore Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Τι να το κανεις το παλιο Driver ρε συ. Ουτως ή αλλως απο το Driver 3 αν θυμαμαι καλα ηταν που μπορουσες να βγεις και απο το αμαξι. Το Driver 1 ουσιαστικα αν το καλοσκεφτεις ηταν κατι σαν το Crazy Taxi ενα πραγμα Θες παλιο και φθηνο Driver ωριστε http://www.skroutz.gr/s/3197267/Driver-3-Driv3r-PC.html Αν παλι εισαι τελειως κολλυμενος με το συγκεκριμενο παιχνιδι τοτε ή στις αγγελιες κοιτας μπας το βρεις ή στο εξωτερικο αν και για την δευτερη επιλογη για τωρα ειναι ακυρο λογω capital control.
panomelene Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Απλός ήθελα να το έχω,το crazy taxi το έχω στην κατοχή μου (και ρεταιλ και digital στο στεαμ ) Εαν θυμάμαι καλα μόνο με το driver το απλό ειχα ασχοληθεί,αλλα δεν νομίζω να το βρω Ελλάδα οπότε παω για ebay μάλλον και παίζει να παρω και το driver 3 να δω τι λέει ! Το 99-2000 δεν είχε κυκλοφορήσει το driver; εάν θυμάμαι καλά ;
phanispal Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 1999. Και ήταν το καλύτερο της σειράς. Καλά κάνεις και το ψάχνεις. Δύσκολο πάντως να το βρεις, έριξα κι εγώ μια ματιά αλλά δεν. 2
Fulgore Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 https://en.wikipedia.org/wiki/Driver_(video_game) ναι Βεβαια απο ebay αυτη την στιγμη δεν μπορεις να αγορασεις και γενικα απο εξωτερικο καλυτερα δοκιμασε μεσω ''θειου''
vag.patrick Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 μερικα seven spot εχουν ακομα ps1 games στα 5€ αλλα θα πρεπει να πας απο κει να τα δεις και να δεις τι παιζει.... θα παω αν μπορεσω σημερα αυριο εδω στο δικο μου (θεσσαλονικη) αν εχει αυτος θα δω αν εχει το 1 να σου πω...
panomelene Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Ευχαριστώ όλους για τα comments Δεν θέλω μέσω "θειου" Εας ελπίσουμε οτι εαν δεν το βρω Ελλάδα να μπορέσω σε λίγες μέρες απο ebay
mathsrule Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Το Driver 2, πάντως, σε άφηνε να βγεις από το αυτοκίνητο. Πολύ ωραίο παιχνιδάκι. Αν και μικρός τότε, πήγαινα στο Free Roam και απλά έκοβα βόλτες. 1
panomelene Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα και πάλι ! Έαν και αυτό το game δεν είναι για ps1 αλλα για ps2 είπα να μην ανοίξω άλλο θέμα και να συνεχίσω εδώ ! Το ICO για το ps2 την χάρτινη έκδοση έκδοση υπάρχει περίπτωση να την βρω Ελλάδα ; (της προάλλες βρήκα την χάρτινη του shadow of the colossus και την τσίμπησα )
Arikado Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Υπαρχει φιλε αλλα θα το δωσεις το 30αρι αν ειναι σε καλη κατασταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα